Sizin anlattığınız ile konu sahibin yazdığı aynı olay değil ahahahahaha. Bu kadar çözümleme yapmak büyük başarıTaze zihin olarak el atiyorum.
Gelin kızımız konu sahibi ve abisinin teyze kizi. Arkadas degil. Kuzen.
Konu sahibi nikahli, evli, ama dugunu henuz olmamis.
Dugunu once yapan abi ve esi. Abinin eşi konu sahibine elbise bakmakta isteksiz davranmis. Kuaforde isi bitince digerlerini beklemeden gitmek istemis, kendi kardesi dur deyince durmus.
Abinin esi dugun telaşında aklimda cok sey vardi diyerek aciklama yapmis. Konu sahibi ben de dugun yapiyorum ama o telasta degilim diyor ama kendisinin henuz belirli bir dugun tarihi yok. Yani kisitli bir zamana is yetistirmiyor.
Bu arada abinin dugunu olalı bes-alti ay falan olmuş. Yeni olay degil yani.
Senelerdir okudugum izledigim cinayet ve polisiyeler sonunda işe yaradiSizin anlattığınız ile konu sahibin yazdığı aynı olay değil ahahahahaha. Bu kadar çözümleme yapmak büyük başarıben konuyu okudum, beynim yanınca kaçtım
Sorarım sana altınlar ne iş? Onu da çöz madalyan benden.Taze zihin olarak el atiyorum.
Gelin kızımız konu sahibi ve abisinin teyze kizi. Arkadas degil. Kuzen.
Konu sahibi nikahli, evli, ama dugunu henuz olmamis.
Dugunu once yapan abi ve esi. Abinin eşi konu sahibine elbise bakmakta isteksiz davranmis. Kuaforde isi bitince digerlerini beklemeden gitmek istemis, kendi kardesi dur deyince durmus.
Abinin esi dugun telaşında aklimda cok sey vardi diyerek aciklama yapmis. Konu sahibi ben de dugun yapiyorum ama o telasta degilim diyor ama kendisinin henuz belirli bir dugun tarihi yok. Yani kisitli bir zamana is yetistirmiyor.
Bu arada abinin dugunu olalı bes-alti ay falan olmuş. Yeni olay degil yani.
Takılmamamız gerekiyorsa metnin içinde ne arıyor bu bilgi?
Konunun bir yerinde abim düğün hazırlıkları için para verdi, o gidip altın almış yazmış. Kadın artan parayla kendisine altın almış, bunun derdi de konu sahibine düşmüş. Artan parayı Abisine geri vermesini bekledi herhalde. Kendisi de evlilik aşamasında ya belki çok altını falan yok. Yenge böyle bol parayla kendine altın alınca konu sahibi kıskanmış. Ben böyle anladımSorarım sana altınlar ne iş? Onu da çöz madalyan benden.
Sorarım sana altınlar ne iş? Onu da çöz madalyan benden.
O zaman the madalya goes to………………….warrior princessKonunun bir yerinde abim düğün hazırlıkları için para verdi, o gidip altın almış yazmış. Kadın artan parayla kendisine altın almış, bunun derdi de konu sahibine düşmüş. Artan parayı Abisine geri vermesini bekledi herhalde. Kendisi de evlilik aşamasında ya belki çok altını falan yok. Yenge böyle bol parayla kendine altın alınca konu sahibi kıskanmış. Ben böyle anladım
İnanın google translate ile çevrilmiş kitaplar okuyorum daha güzel cümleleriAnlayan bize de anlatsın o zaman. 2 kez okudum bişey anlamadım ben.
Beyin fırtınası yaparken çıkan fikirleri arka arkaya sıralamış gibiİnanın google translate ile çevrilmiş kitaplar okuyorum daha güzel cümleleri
O kadar kopuk ki birbirinden cümleler..
Böyle yazmış. Kadın altın alıp almayacağını görümceye sormalıymış sanırım.Bakın abimin eşi benim arkadaşımdı abimden önce evlilik yapıp boşandı
Abim son hazırlıkları yapsın diye para verdi
Oda aldı alcağını ve yolladı paranın yarısı da altın almış altın almamısı da gerekiyordu
Haha aldım kabul ettim Kudracığım.O zaman the madalya goes to………………….warrior princess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?