Ozur dilemelimiyim

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.100
830
123
Gunaydin kizlar hmn konuya giriyorum
Esimle kucuk bi tartismamis oldu
Esim kendi isinde calisiyo 6 tir 5 soforu var kendide kullaniyo cogu zamn persembe aksami ofiste isleri duzenliycm sabah erken cikicam dedi yemekten sonra ofise gitti ben 12 kadar bekledim gelmeyince aradim
Geliyomusun benm uykum geldi diye
Oda sen yat az isim kaldi halledip gelicm dedi bende yattim
Cok gecmedi geldi ben uyku sersemi hatirliyorum giyindi yatti 15 20 dk saga sola dondu sonra kalkti
Baktim giyiniyo nere gidiyosun dedim uykusu kacmis ise gidiyomus arabasi yukluymus
Ben bisey demedim yattim
Uykum kacti esim olmadan uyuyamiyorum o olmayinca sanki eve hirsiz gircekmis gibi bi korku kapliyo icimi (evim 1 katta)ve biliyo onsuz uyuyamadigimi hani isi gece gitmesi gerekiyosa nese diycem ama sabah ki olan isi icin geceden gidiyo bende bozuldum
Dun saat ikiye kadar aramadi bakiyorum face girip cikiyo iki de aradi acmadim
Nese aksam geldi hic laf atmadim sordugu sorulara kisa cvplar veriyorum saat 22:30
Ben yatiyorum dedim iyi o zmb bnde ise gitcem dedi bende manali git git dedim
Neyin var otur konusalim dedi anlattim sen beni dusunmuyosun onceligin is diye sabah gidicem dedim uykun kacti diye nie geceden gidiyosun dedim
Oda herseye ben kosuyorum sabah kim birakcakti beni arabanin yanina geceden kaynim birakiyomus bn kendimden odun veriyoruyorum islerim varken eve geliyorum dedi
Bnde gelme istemiyorum isin varsa bundan sonra onceligin is olsun bana odun verme istedigini yap dedim sonra cekti gitti isine simdi ben haksizmiyim dusundukce bosa mi surat yapiyosun dio bi tarafim bn hataliysam arayip ozur diliycm

iş bu sonuçta..eşin olumlu konuşmuş..özür dilemek bir erdemdir...ağızda aşınmaz...özür dile mutlu olun hem sen böyle yaparsan oda hatalı olduğunda özür diler..

Lojistik en sorunlu islerden biridir siz de abartmissiniz bilmediginiz icin sanirim bence geri adim atsaniz iyi olur iliskiniz acisindan

iş içinmiş sonuçta surat asma tartışma çıkartma bu tür konulardan

Sağ tarafımdaki meleğin sesini dinleyerek abartmışsınız diyorum.Bu gibi nakliyat işleri bizde de var ve cidden zorlu yorucu vakit isteyen işler.
Sol tarafı sormayın onun düşündükleri fena :/
Aynn bnm meleklerimde ole diyo abarttigimin farkindayim ama kucuk oglum da var hep is hep is zorlandigi biliyirum butun yuk onun ustunde ama yanliz oturmktan bunaldin artik

Bence adam haklı ,
Oraya buraya gitmiyor neyapsın işler düzgün olsun diye başını bekliyor,
Siz kendinizce sanırım biraz yanlız kalıp üzüldünüz,ama bunu eşinizden çıkarmayın derim

Bence adam haklı ,
Oraya buraya gitmiyor neyapsın işler düzgün olsun diye başını bekliyor,
Siz kendinizce sanırım biraz yanlız kalıp üzüldünüz,ama bunu eşinizden çıkarmayın derim
Aynn cnm 3 hafta oldu disari cikmiyorum bu evin icunde aksam esimi bekliyorum oda gelmeyince sonuc bole oluyo

Aynn bnm meleklerimde ole diyo abarttigimin farkindayim ama kucuk oglum da var hep is hep is zorlandigi biliyirum butun yuk onun ustunde ama yanliz oturmktan bunaldin artik
Ayni dert bende de var canim evliyim ama kendi kendime oturuyorum cunku esimin isi cok yogun ona hak veriyorum ev gecindirmesi borc odemesi kolay degil Allah yardimcisi olsun ama dedigin gibi insan bunaliyor evde tek otur otur zaman gecmiyor

Eger herzaman boyleyse sorun yok ama son donemde boyle olduysa sikinti

Gerci bu kadar yogun adam yollarda kimi bulacak orasida muamma

Biraz takipte kal ustune gitme iyi dusunmeye calis

Ayni dert bende de var canim evliyim ama kendi kendime oturuyorum cunku esimin isi cok yogun ona hak veriyorum ev gecindirmesi borc odemesi kolay degil Allah yardimcisi olsun ama dedigin gibi insan bunaliyor evde tek otur otur zaman gecmiyor
Allahtan benm oglum var oda olmasa hepten kafayi yerdim heralde aynn bu devirde kira fatura zor allah yardimcimiz olsun

Eger herzaman boyleyse sorun yok ama son donemde boyle olduysa sikinti

Gerci bu kadar yogun adam yollarda kimi bulacak orasida muamma

Biraz takipte kal ustune gitme iyi dusunmeye calis
Genellikle bole cnm yaz kis durdurak yok suphem yok esime karsi ama bdv deki konulari gorsukce yapmaz diyemem asla

Allahtan benm oglum var oda olmasa hepten kafayi yerdim heralde aynn bu devirde kira fatura zor allah yardimcimiz olsun
Hep cocukla da oturulmuyor ki biz de insaniz
Ben bir gun esimin eline cocugu verip eve kilitlemeyi dusunuyorum so ra da alip basimi disari cikmayi, butun gun evde oturmak nasilmis anlasin diye, ha bir de hafta sonu tek gunumuz var o gune eve misafir cagirmayi dusunuyorum :) belki ne hissettigimi anlar , sen de deneyebilirsin canim

bunu eşine söyle ben karı koca arasında trip yapılmasına karşıyım özlüyorsan özlüyorum de ama tatlılıkla. eşin sana durumunu anlatmış biraz halden anlayıp ona destek çıkmalısın onu evden asık bir suratla yollayıp gelince asık bir suratla karşılarsan olmaz.güzel güzel tatlılıkla uğurlayıp aynı şekilde de karşılarsan o de evine ve onu bekleyen karıcığına koşa koşa gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…