Ozur dilemelimiyim

Valla cnm benim ki pazar gunleri ben evde oldugum halde ogluma dayanamiyo bi gun tek basina kafayi yer heralde ama guzel fikir :)

iş için bu kadar abartmaya ne gerek var ya karı kıza gitseydi ozaman ne yapcaktın dünyayımı yıkacaktın

Valla cnm benim ki pazar gunleri ben evde oldugum halde ogluma dayanamiyo bi gun tek basina kafayi yer heralde ama guzel fikir :)
Yap kiz valla acima, dunya kac bucakmis gorsun
Ulan nedir cektigimiz arkadas, hediye almasinlar , ozel gun kutlamayi sevmesinler, dans etmeyi tangoyu valsi bilmesinler, bizimle beraber avmye gelmesinler , senede bir tatile cikmayi bilmesinler, yahu oyle kariyi bana bulsunlar ben erkek olayim da evleneyim ne guzel olur

Damarima bastin valla evlilik yildonumumuzu unuttu zaten avm desen kalabaliktan sikiliyomus kirk yolda bi gidiyoruz allahtan tatile cikiyoruz bi o var ne oluyo biliyomusun dusunceli eslerin boyle ozel gunlere onem vermeyen kadinlar dusuyo bizede bole odunlar ne yazikki

büyütmeyin bence.
eşin de kış soğuğunda sıcak yatağında uyumak istiyordur ama lojistik zor iştir. üstelik bir şoför de eksikmiş zaten.
işkolik ise kafasına takıldığında zaten uyku tutmaz. çalışan çalışkan adamdan korkmayın.

Hayir anlamiyorum yani bunlari yapmak neden bu kadar zor? Atla deve beklemiyoruz ki, biraz ilgi alaka yani. Cocuklarimiz var hepimizin, esler hakli olarak istiyorlar ki cocuklari en iyi yerlere gelsin,ornek olsun, ornek cocuk istemeyi biliyorlar ama o ornek cocuk nasil yetistirilir mutlu aile ortaminda. Ailede bir duzen olmali, hafta tatili belli olmali, cocuk o gunu bilmeli ki disari cikilacak, anne babayl vakit gecirilecek, ozel gunler kutlanacak yilbasisi bayrami dogum gunu var, ayrica yatma kalkma saati belli olacak ki cocuk da afallamasin, sadece cocuk icin de degil duzen bize de lazim , hayat kisa zaten planli yasamazsak hicbir seye vaktimiz yok ki. İstemeye istemeye yapilmamali bunlar aksam evde herkesin surati bes karis asik elinde telefon nedir bu ya boyle evlilik olmamali ki, yarin obur gun vay cocuk neden kitap okumuyor, eee sen okudun mu ki ondan bekliyorsun? Dikkat etmeliyiz herseye, ornek aile olmaliyiz planli yasamaliyiz belli degerlerimiz olmali ki cocuk da bunlari edinsin,

ben olsam özür dilemezim.uyku tutmadı diye işe giden bi eşten.siz sonuna kadar haklısınız.size ve çocuğunuza zaman ayırmalı.Çünkü parada bi yere kadar.

Bence de Özür dileyip işi büyütmeden uzlaş. Gece sende git onla bakalım iste napiyomus. Çok merak ettim.

Yanlız ödün verip isim varken eve geliyorum kadar saçma bi laf duymadım. İş dediğin şey ev içindir zaten. Ev yoksa işi napayım.

Bi de seni huzursuz ediyorsa giriş kattan taşınin.

Oluruna bırak surat asma arkadaşım. Konuyu açmadan normal yaşantınıza devam edin. Belli ki çok bunaldın patladın eşine karşı. Hem zamanla onlar da alışıyorlar bizim tripli hallerimize Yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…