Özür dilemişim

Siz olsanız ararmıydınız

• Evet

OY: 21 39,6%
  • Hayır

OY: 32 60,4%

• Ankete Katılan
    53
Gordum evet. Ve aynen dedigimi yaptim. Gittim,gordum,gecmis olsun dedim. Benden ozur diledi ve ciktim yanindan. Sabahina da öldü zaten. Ne kaybettim gittim diye hic bir sey.

Yapi meselesi demek . ben o kadar kötülük görmüşken asla bu kadar iyi olamiyorum kimseye. belki yaşananların derecesine bağlıdır , belki siz fazla iyi niyetisinizdir.

Ben bu son hamlelerin samimiyetine inanmam
Helalleşmeyi hiç anlamam mesela
Ben kalben affedemiyorsam dilimin ne söylediğinin ne önemi var, aramanın sormanın ne anlamı var bu saatten sonra

Helalleşmek için aramadım ama çocuktum babamdan ayrıldığımda ben babamı değil baba profilinde olan gerçekten babalık yapacak bi babanın yokluğunu ezikliğini yaşadım yani bi kere olsun sesi kulağımda kalsın istedim

Yapi meselesi demek . ben o kadar kötülük görmüşken asla bu kadar iyi olamiyorum kimseye. belki yaşananların derecesine bağlıdır , belki siz fazla iyi niyetisinizdir.
İyi niyetli bir insan degilimdir aslinda;) sadece dunya minicik bir gezegen ve koskoca evrende bir toz tanesi bile olmadigimizi biliyorum ;) gerek yok uzerinde durmaya. Size de tavsiye ederim Carl Sagan okuyun. Simdi aynen ölmesine yakin bir kisinin daha yanina gidecegim ayni sekilde,o da ozur dileyecek, he deyip cikacagim yanindan ve bana kalan mirasi da kimsesiz cocuklara bagislayacagim.

İyi niyetli bir insan degilimdir aslinda:KK66: sadece dunya minicik bir gezegen ve koskoca evrende bir toz tanesi bile olmadigimizi biliyorum :KK66: gerek yok uzerinde durmaya. Size de tavsiye ederim Carl Sagan okuyun. Simdi aynen ölmesine yakin bir kisinin daha yanina gidecegim ayni sekilde,o da ozur dileyecek, he deyip cikacagim yanindan ve bana kalan mirasi da kimsesiz cocuklara bagislayacagim.

ah keske özürle kapanacak kadar yüzeysel olsa her yara... ama oyle yaralar var ki asla özür telafi etmez...

ah keske özürle kapanacak kadar yüzeysel olsa her yara... ama oyle yaralar var ki asla özür telafi etmez...

Aynen öyle her anımda hissettim babamın yokluğunu çocukluğumda ergenliğimde evliliğimde hepsinde dibine kadar yaşadım hep sahipsiz görüldüm kendimi kendim koruyup savunmak zorunda kaldım imrendim sürekli başkalarına yani keşke bir özürle yaşadığım iç ezintim geçse

Telafi olmuyor zaten,yasanan yasanmis,ömürler bitmis tukenmis. Kim geri getirebilir ki gecmisi? Ama ozur dilemeyince de nolacak sanki o zaman da geri gelen bir sey yok. Daha once hic ölmedim bilmiyorum ama belki ölen insan daha rahat ölüyordur kendince ozur diledikten sonra. Ben onlara firsat vermek icin izin veriyorum ozur dilemelerine baska bir seyden degil

Başka birinden duymadan önce annenize söyleyin "aradığıma pişman oldum anne, özür dilemiş diyormuş her yerde öyle birşey yok kendisi özür diledi" falan deyin ki sonradan şok olmasin

Başka birinden duymadan önce annenize söyleyin "aradığıma pişman oldum anne, özür dilemiş diyormuş her yerde öyle birşey yok kendisi özür diledi" falan deyin ki sonradan şok olmasin

Aslında açıklama yapmakta istemiyorum annem beni bilir ama işte baştan niye bulaştımda ağızlarına laf verdim diye kızıcak

Yerinde olsam aramazdim haketmemis.
Ha iyi mi yapmışsın vicdanen iyi yapmışsın aslında şimdi sen bi kapı araladin kuzum ama baban olacak kişi zaten sizi suan ki evli olduğu kadına bile soylemediyse senin araladiģin o kapıyı kendi kapatır.
Senı büyüten sizler için didinip çalışan bu yasa getiren annen sonuçta ondan da gizleme ben aradım babam olacak şahısı anne vicdanım rahat etmediğinden de ve babanın soylediklerini yanlış anlayıp özür diledigini sandığıni ve kendi akrabalrina o şekilde yaydığıni da anlat.Eminim annen anlayışla karsilayaçaktır.
Ha bir de şu saatten sonra sana küçükken babalık yapmamış bi adamdan bu yasinda baba sevgisi falan bekleme.Gamsız vicdansız olmasaydı babalık görevini yerine getirirdi. Senin evlat olarak tek görevin bence ölürse cenazesine gitmek sonuçta dünyaya gelmende onunda vesilesi var.Hakkını helal edip etmemekte sana kalmış.
Bu dediklerimi de yanlış anlama lütfen çok benziyoruz bu yönden bende cenazesine giderim diyenlerdenim sonuçta benimde sadece biyolojik babam.

Telafi olmuyor zaten,yasanan yasanmis,ömürler bitmis tukenmis. Kim geri getirebilir ki gecmisi? Ama ozur dilemeyince de nolacak sanki o zaman da geri gelen bir sey yok. Daha once hic ölmedim bilmiyorum ama belki ölen insan daha rahat ölüyordur kendince ozur diledikten sonra. Ben onlara firsat vermek icin izin veriyorum ozur dilemelerine baska bir seyden degil

iste mesele bu rahat ölmesinler... bana o acıları yaşatabilecek kadar rahat olan kimse oyle ozurdileyip de rahat ölemesin... :KK43:

Aslında açıklama yapmakta istemiyorum annem beni bilir ama işte baştan niye bulaştımda ağızlarına laf verdim diye kızıcak
Aramissin bi kere canım mecbur annene açıklama yapmalisin o büyütmüş seni çünkü. Babana baba demen bile onun için büyük bi lüks hakettigini düşünmüyorum, ama annen bi açıklamayı hakediyor belki de bunu başkasından duyarsa inanacak ve nankörlük yaptığını düşünecek

Aramissin bi kere canım mecbur annene açıklama yapmalisin o büyütmüş seni çünkü. Babana baba demen bile onun için büyük bi lüks hakettigini düşünmüyorum, ama annen bi açıklamayı hakediyor belki de bunu başkasından duyarsa inanacak ve nankörlük yaptığını düşünecek

Evet Buda var annemi üzmek hiç istemem keşke babamda annemin kesip attığı tırnak olabilseydi yorumunuz için çok teşekkür ederim

Yerinde olsam aramazdim haketmemis.
Ha iyi mi yapmışsın vicdanen iyi yapmışsın aslında şimdi sen bi kapı araladin kuzum ama baban olacak kişi zaten sizi suan ki evli olduğu kadına bile soylemediyse senin araladiģin o kapıyı kendi kapatır.
Senı büyüten sizler için didinip çalışan bu yasa getiren annen sonuçta ondan da gizleme ben aradım babam olacak şahısı anne vicdanım rahat etmediğinden de ve babanın soylediklerini yanlış anlayıp özür diledigini sandığıni ve kendi akrabalrina o şekilde yaydığıni da anlat.Eminim annen anlayışla karsilayaçaktır.
Ha bir de şu saatten sonra sana küçükken babalık yapmamış bi adamdan bu yasinda baba sevgisi falan bekleme.Gamsız vicdansız olmasaydı babalık görevini yerine getirirdi. Senin evlat olarak tek görevin bence ölürse cenazesine gitmek sonuçta dünyaya gelmende onunda vesilesi var.Hakkını helal edip etmemekte sana kalmış.
Bu dediklerimi de yanlış anlama lütfen çok benziyoruz bu yönden bende cenazesine giderim diyenlerdenim sonuçta benimde sadece biyolojik babam.

Nasıl zor iç burkan bir durum anlarsın sende. Annem biliyor aradığımı söyledim zaten bişey demedi ama adresini falan verme dahada muhatap olma kızım zarar verir dedi başka bişey demedi ama şimdi minikkuala özür diledi benden cemil herkese annem bunu duyunca durduk yere başına iş çıkardın diye kızacak bana ki haklıda pişman olmadım değil aradığıma

Bi benzer babada bende var kilimi kipirdatmazdim anneme yaptiklarini es gecemem midem almaz. Herkes hak ettiğini yaşar. Beni aramamis sormamis babalik vazifesini yerine getirmemis ustelik bide sizin babaniz sizi yok saymış. Nasil ararsiniz bilmiyorum.

Bi benzer babada bende var kilimi kipirdatmazdim anneme yaptiklarini es gecemem midem almaz. Herkes hak ettiğini yaşar. Beni aramamis sormamis babalik vazifesini yerine getirmemis ustelik bide sizin babaniz sizi yok saymış. Nasil ararsiniz bilmiyorum.

Ah bende bi bilsem arada bir tutuyor işte böyle ahmaklığım pişman oldum

Back
X