Özür dilemişim

Siz olsanız ararmıydınız

• Evet

OY: 21 39,6%
  • Hayır

OY: 32 60,4%

• Ankete Katılan
    53
Bence dogru yapmissiniz.
Sonucta herseyi bir kenara birakip babam deyip boynuna sarilmamissaniz.
Hos, icinizden geliyorsa onu da yapin.
Annenize ne diyeceginizden de korkmayin bence.
Vicdan azabi duymamak icin aradim dersiniz.
Babaniz belki ozur diledim dedi insanlar da diledi diye anladi. O konuya da takilmayin bosverin

Annemin yanlış anlamasını istemiyorum

Anlamadığım birşey var insan 4 çocuğunu nasıl saklar ki? Nüfus kayıtlarından herşey çıkıyor. Babanız sizi üzerine almadı mı? Ya da karşı tarafın nüfusla hiç işi olmadı mı? Çok enteresan

Anlamadığım birşey var insan 4 çocuğunu nasıl saklar ki? Nüfus kayıtlarından herşey çıkıyor. Babanız sizi üzerine almadı mı? Ya da karşı tarafın nüfusla hiç işi olmadı mı? Çok enteresan

Babamızın üstündeyiz yani baba adı o kadın demekki araştırmamış nasıl halletti buldu yolunu bilmiyorum ama kadının haberi yok

Aynen öyle herkes aldın için kötü konuluyor tabi günahı vebali onlara duyduğum bildiğim kadarı normal bi evlilik olmadığı kendilerine ait bi evleri bile yok sağda solda kalıyorlar beraber kaçan çiftler gibi değişik
Sen uzak dur bacım onlardan için elvermemiş merhametinden aramışsın görevini de yapmışsın say ve uzaklaş bence...

Allah bizi ve yaptigimiz bunca kotulugu affediyo...biz kimizki... ben yaparmiydimbilmiyorum... bende babama ofkeliyim cocuklugum hersey icin... bizim disardan asiri bormsl bi iliskimiz var ama icimde hic bi duygu yok bayramdan bayrama elini optugum bi insan... bazen dusunuyorum olse aglarmiyim...belki yasayamadiklarimiza... annemide yok gb gordugume... evladimi kaybettigimde hastanede ayaklarimin bagi cozulup dustugumde kayinpederimelimden tutup sarildi agladi nabcam bendedigimde sabret biz burdayiz dedi.... babam oyle gozumun ucunda gozunu kacirdi ...sevgi gormemisti gostermedide... gozumun onunden silinmeuen bisuru kotu anilarima hayatimin en kotu gunundeki o mesafeleri bida hic asanayiz artik....ama cok isterim soncumlesi bile olsasize yasattiklarim icinbeni affedindese... sanki butun ofkem biter... bilmiyorum herkesi bosverin bu merhamet bu vicdaninizi kimse bilmese allah bilir gorur

Allah bizi ve yaptigimiz bunca kotulugu affediyo...biz kimizki... ben yaparmiydimbilmiyorum... bende babama ofkeliyim cocuklugum hersey icin... bizim disardan asiri bormsl bi iliskimiz var ama icimde hic bi duygu yok bayramdan bayrama elini optugum bi insan... bazen dusunuyorum olse aglarmiyim...belki yasayamadiklarimiza... annemide yok gb gordugume... evladimi kaybettigimde hastanede ayaklarimin bagi cozulup dustugumde kayinpederimelimden tutup sarildi agladi nabcam bendedigimde sabret biz burdayiz dedi.... babam oyle gozumun ucunda gozunu kacirdi ...sevgi gormemisti gostermedide... gozumun onunden silinmeuen bisuru kotu anilarima hayatimin en kotu gunundeki o mesafeleri bida hic asanayiz artik....ama cok isterim soncumlesi bile olsasize yasattiklarim icinbeni affedindese... sanki butun ofkem biter... bilmiyorum herkesi bosverin bu merhamet bu vicdaninizi kimse bilmese allah bilir gorur

Başınız sağ olsun sizinde yaşadıklarınız çok zor işte insanın içinde o kadar bitiriyorlar ki herşeyi aslında ne kadar normal bişey değil mi bi kızın babasını araması ama baksana nasıl bi hayat yaşıyorsak 30 saniye konuşmaya bile tereddütlüyüz yaşananlar o kadar ağır ki insan bazen altında eziliyor

hanımlar Merhaba kısaca konuya gireyim 23 yaşındayım evliyim 9 aylık kızım var annem babam ben 12 yaşımdayken ayrıldı babam alkolikti bize hep zarar verdi maddi manevi annemle babam ayrıldıktan sonra babamla hiç görüşmedik neyse geçenlerdeok rahatsız olduğunu kalbindeki damarının patladığını ve durumunun kötü olduğunu duyduk herkes tepkisiz kaldı yani duymamış gibi davrandılar haklılarda yaşananlardan sonra ama benim vicdanım rahat etmedi babamı aradım normal geçmiş olsun dedim konuştuk kapattım neyse babam halamlara falan aramış minikkuala beni aradı özür diledi falan demiş herkese numaramı vermiş baba tarafından hiç biriyle görüşmediğim halde beni arayan arayana bende özür falan dilemedim aksine kendi özür diledi yaşattıklarındandolayı neyse bu arada babam evli ve evli olduğu kadın babamın daha önce evlendiğini ve dört çocuğu olduğunu bilmiyo adam bizi yol saymış şimdi korkuyorda karısı öğrenir diye öyle işte şimdide amcam aradı görüşmediğim babanı aramışsın özür dilemişsin falan dedi dilemedim vicdanımı rahatlatmak için aradım ileride ölürse dalan pişman olmamak için aradım dedim annem ve kardeşlerimde çok tepkili bana aradığım için kapına gelir bulaşık olur para ister sürekli içer kapına dayanır diyorlar neyse az önce babamı aradım ben senden özür dilemedim dedim biliyorum ben öyle bişey demedim dedi bu arada durumu şuan iyi iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı olucak haftaya ne yapayım sizce anneme konuştuklarımızı anlatmıştım ama şimdi halam ararsa annemi babasından özür dilemiş derse annem sinirlenecek nasıl bi yol izleyeyim bilmiyorum babama karşı içimde ne sevgi ne nefret var hiç bişey hissetmiyorum sadece ileride keşke arayıp Son bi kez sesi duysaydım dememek için aradım siz olsanız ne yapardınız onca şey yaşattı ki anlatmakla bitmez en basiti karım kızlarımla fuhuş yapıyo bile dedi ki annem merdiven silip ev temizleyerek bizi okuttu büyüttü fabrikada çalıştı öyle fedakar bi kadın biz hepimiz namusumuzla evlendik barklandık meslek sahibiyiz siz olsanız ne yapardınız babam bu güne kadar aramadı ki bizi merak bile etmedi hak etti mi onu aramamı fikirlerinizi merakla bekliyorum okuduğunuz için teşekkür ederim :KK52:
İçinden geleni yap

aramakla en iyisini yapmışsınız.ailenize yapmadıgınız şeyi kabul ettirme çabasına girmeyin.
şunuda sormadan edemeyecegim baba tarafından amca hala vs sizleri ararmıydı? görüşmeleriniz babanızla konuştuktan sonra başladı ise asıl onlarla irtibatınızı kesmelisiniz.
babanız sizden ayrılınca ailesininde ayrılması hiç hoş degil

aramakla en iyisini yapmışsınız.ailenize yapmadıgınız şeyi kabul ettirme çabasına girmeyin.
şunuda sormadan edemeyecegim baba tarafından amca hala vs sizleri ararmıydı? görüşmeleriniz babanızla konuştuktan sonra başladı ise asıl onlarla irtibatınızı kesmelisiniz.
babanız sizden ayrılınca ailesininde ayrılması hiç hoş degil

Hayır baba tarafıyla hiç görüşmüyoruz hiç kimseyle

Back
X