hanımlar Merhaba kısaca konuya gireyim 23 yaşındayım evliyim 9 aylık kızım var annem babam ben 12 yaşımdayken ayrıldı babam alkolikti bize hep zarar verdi maddi manevi annemle babam ayrıldıktan sonra babamla hiç görüşmedik neyse geçenlerdeok rahatsız olduğunu kalbindeki damarının patladığını ve durumunun kötü olduğunu duyduk herkes tepkisiz kaldı yani duymamış gibi davrandılar haklılarda yaşananlardan sonra ama benim vicdanım rahat etmedi babamı aradım normal geçmiş olsun dedim konuştuk kapattım neyse babam halamlara falan aramış minikkuala beni aradı özür diledi falan demiş herkese numaramı vermiş baba tarafından hiç biriyle görüşmediğim halde beni arayan arayana bende özür falan dilemedim aksine kendi özür diledi yaşattıklarındandolayı neyse bu arada babam evli ve evli olduğu kadın babamın daha önce evlendiğini ve dört çocuğu olduğunu bilmiyo adam bizi yol saymış şimdi korkuyorda karısı öğrenir diye öyle işte şimdide amcam aradı görüşmediğim babanı aramışsın özür dilemişsin falan dedi dilemedim vicdanımı rahatlatmak için aradım ileride ölürse dalan pişman olmamak için aradım dedim annem ve kardeşlerimde çok tepkili bana aradığım için kapına gelir bulaşık olur para ister sürekli içer kapına dayanır diyorlar neyse az önce babamı aradım ben senden özür dilemedim dedim biliyorum ben öyle bişey demedim dedi bu arada durumu şuan iyi iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı olucak haftaya ne yapayım sizce anneme konuştuklarımızı anlatmıştım ama şimdi halam ararsa annemi babasından özür dilemiş derse annem sinirlenecek nasıl bi yol izleyeyim bilmiyorum babama karşı içimde ne sevgi ne nefret var hiç bişey hissetmiyorum sadece ileride keşke arayıp Son bi kez sesi duysaydım dememek için aradım siz olsanız ne yapardınız onca şey yaşattı ki anlatmakla bitmez en basiti karım kızlarımla fuhuş yapıyo bile dedi ki annem merdiven silip ev temizleyerek bizi okuttu büyüttü fabrikada çalıştı öyle fedakar bi kadın biz hepimiz namusumuzla evlendik barklandık meslek sahibiyiz siz olsanız ne yapardınız babam bu güne kadar aramadı ki bizi merak bile etmedi hak etti mi onu aramamı fikirlerinizi merakla bekliyorum okuduğunuz için teşekkür ederim