Ozur dilerim

bu çözüm değil daha oraya yazmadığım 2 üyeliği daha var. Diğer hesaplarında ki konular akıl alır gibi değil.
Gerçekten ailesine ulaşılsamı acaba? Benim kızım bu durumda davransa cidden endişelenirdim çünkü. Uzman değilim ama bu şımarık ergenliği geçmiş artık paranoyalık gibi birşey

Gerçekten ailesine ulaşılsamı acaba? Benim kızım bu durumda davransa cidden endişelenirdim çünkü. Uzman değilim ama bu şımarık ergenliği geçmiş artık paranoyalık gibi birşey
evet gerçekten burda kötülüğüne ya da hırsızımızı alalım diye ailesine ulaşsılsın ya da bildirilsin demiyoruz ki.
16 yaşında çocuk olduğunu beyan ediyo ve açtığı konular akıl alır gibi değil.dalga geçiyorsa cezasını çekmeli çünkü asla dalgaya alınamayacak konular bunlar. gerçekten 16 yaşında bi kızın hayal ürünü mesajlarıysa (bi öyle bi böyle anlatıyor bence bu en olası senaryo) bunlar ciddi sorunları var , ciddiyetin farkında değiller ve ailesine bildirilip tedavi edilmesi gerekiyor. gerek evde gerek klinikte.yok eğer konular da gerçekse bildirelim ki kurtulsun bu kadar tacizden dayaktan.

Şu konunu okuyana kadar konularını ve seni bilmiyordum. Konunu okuyunca eski konularını okudum benim etrafım da sana benzeyen bir kişi var okb li senin gibi küçüklüğünden beri kafasında üreten sadece bir kaç şeyi farklı olan mesela küçükken kulağıma sinek kaçtı diye ortalığı velveleye veriyordu İnşallah sen o çıkmazsın 😳😳😳

Bencede ulaşılsın bir tedavi alsın buyukse de alsın normal insan işi değil
Abim biseksüele kadar getırmıstı işi

evet gerçekten burda kötülüğüne ya da hırsızımızı alalım diye ailesine ulaşsılsın ya da bildirilsin demiyoruz ki.
16 yaşında çocuk olduğunu beyan ediyo ve açtığı konular akıl alır gibi değil.dalga geçiyorsa cezasını çekmeli çünkü asla dalgaya alınamayacak konular bunlar. gerçekten 16 yaşında bi kızın hayal ürünü mesajlarıysa (bi öyle bi böyle anlatıyor bence bu en olası senaryo) bunlar ciddi sorunları var , ciddiyetin farkında değiller ve ailesine bildirilip tedavi edilmesi gerekiyor. gerek evde gerek klinikte.yok eğer konular da gerçekse bildirelim ki kurtulsun bu kadar tacizden dayaktan.
Ben tüm konularını bilmiyorum ama bugün okuduklarım yetti. Aslında 16 yaşında olduğunuda düşünmüyorum, sanki birisi geyik yapiyor gibi. Ama eğer gerçekten de 16 yaşında ergense anne-babası bu durumdan haberdar olmalı kesinlikle. Belkide odasında ders çalıştıklarını düşünüyorlardır o burda tüm aileye iftiralar atarken.

Yapmis bir cahilik. Ama neden bukadar korkuyor onu anlamadim. Sonucta kim ne kadar dogru anlatiyor bdvlerde arastirmiyoruzki...
Kudralobarla ne alakasi var ayriyetten anlamadim

Sen şimdi buraya uydurma hikayeler yazıp cevapları arkadaslarınla gülerek okuyorsun ya cok degıl 4 - 5sene sonra hayat sana oyle bir tokat carpar ki burda dalga gectıgın dertlerin beterini yasarsın.burda cocuklugunda tacize ugramıs kadınların yaralarıyla dalga geçtin. Allah verir belanı merak etme ve sunu da soyleyım iğrenç karakteri oturmamış ve bence asla oturmayacak bir ergensin.
Yapmis bir cahilik. Ama neden bukadar korkuyor onu anlamadim. Sonucta kim ne kadar dogru anlatiyor bdvlerde arastirmiyoruzki...
Beni sikayet ettiler

Cahillik farklı hesaplardan 30 kez yapılmaz
Yapılırsa adı evet ben sizle dalga geçiyorum olur

Back
X