Ozur dilerim

Ben savunmuştum . Ve şu an çok üzgünüm. Diğer konularını hiç bilmiyorum nedense. Benim baktığım konularda hiperaktiflik ve okb üzerine konular vardı. Ruhsal dengesi iyi olmayan biri olarak düşünmüştüm yazdığı cevaplar da garipti zaten. Ama asperger olan kişiler de böyle olurdu zaten. Yine tekrarlıyorum taciz vs gibi konuları hiç görmemiştim sadece okb hiperaktivite filan görmüştüm . Hatta o zaman da yazmıştım Benim oğlumda da hafif asperger var ve iletişim bozukluğu yaşıyor oğlum da. Onda da hiperaltiflik var. Kimse tarafından anlaşılamadığını düşünüp üzülmüştüm...

Bu tarz şeyler kesinlikle affedilemez yalan da olsa böyle şeyleri yazabiliyor olması çok korkutucu. Uzun uzun yazıp bazı şeyleri anlatmaya çalıştığım için kendimi çok aptal gibi hissediyorum şu an.
Kesinlikle öyle hissetmeyin siz kendinizden bildiğiniz için hassas davranmışsınız. Yazıklar olsun kötü niyetlilere hasta insanlara eziyet edip üzenlere... ben onun önceden yazdıklarını hatırlıyorum o yüzden ihtimal vermedim birde pişkin pişkin cevap vermiş 😒

Bende burda ilk defa bir kıza acıdım hatta yardım etmek istedim özelden yazdı bana o ara tatildeydim bu bütün acılarını felan yazmış v.s amacı para koparmakti hatta yediği kuru ekmeğin resmini mi ne atmıştı herkes üzülmüştü bana tel.nr yollamış Allahtan aramadım bir baktım başka hesabıda var ve başka alemde.Bi yerde bekarım bi yerde evliyim bissüru yalan dolan. Annem öldü yazmıştı üzülmüştüm. Buda son oldu dahada burda kimseye inanmam. Benim dediğim kız ifşa olmadı yalnız hala sizi başka başka hesaplarla kandiriyordur eminim.
O zaman siz ifşa edin, başkalarını kandırmasın. Yazın buraya ismini

Back