- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
- Konu Sahibi Siskooanne
-
Gazoz ben olayi tam bilmiyorum ozetlermisin bana?bizim şüphemiz yok eminiz. ikisi aynı kişi. uyarıyorum burdan forumdaki üyeleri bu ruh hastasıyla muhattap olmayın söylediği her şey kurgu acil tedavi olması gerek ama farkında değil. gerçek kimliğini hiç söylemedi o yüzden şimdi ispatlarım kim olduğumu diye nara atıyor, ilk fake olduğu ortaya çıktığında unisex bir el resmi atıp inandınız mı ben kızım diye ağlıyordu ama hala akıllanmamış.
evet minecim pardon lauretta21 ya da 17 yaşındaki (!) sorunlu kız seni hayal dünyanla baş başa bırakamadığımız için ben de özür dilerim.
Imm nasıl deniyordu Norveççede
Hah buldum
"fan-tass-tiskk"
Ciddimisin?:)Uyeler hakkinda konu acmak yasak :)
Gazoz ben olayi tam bilmiyorum ozetlermisin bana?
olay ne?daha once bı konuda gordum yalan falan atmış sanırım ama tam olarak bılmıyorum bayadır sıteyı takıp edemıyorum:)Ciddimisin?:)
farzet ki oldu topik sana niye dert oldu ?Fake adres acanlar dert mi oldu?
Bu sana niye dert?Fake adres acanlar dert mi oldu?
farzet ki oldu topik sana niye dert oldu ?
bana sen dert olmadın haşikio konuyla ilgili değilsen uza o zaman git kaynana topiklerine yaz birazBenim iletim de sana dert olmuş
Bu sana niye dert?
Benim iletim de sana dert olmuş
yanlız bu ıkıncı uyelıklerden bende dertlıyım kadın eskı uye benımle kavga etmıs sonra gelmıs daha ıkı gunluk uyelıgıyle hem bana mesaj atıp benı sınırlendırıyo hemde haklıyım aaaa dostlar dıye ortalıkta çıngar koparıyo nerden bılıyosun ıkıncı uyelık oldugunu demeyın kadının kk nın butun kurallarından haberı var masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?