- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi Siskooanne
-
Ya ben bu Breaking Bad kişisine imzayla ilgili bir şey sormuştum bir zaman önce, baya ekran görüntüsünü falan çekip anlatmıştı. Buna ne gerek vardı diye düşünmüştüm o zaman. Bütün gün pc de oturup hikaye uyduruyor demek ki.
Sen soyledin ya simdi icime su serpildi.olurda banlanmam diye korkum vardi..Burasi bdv. Uyeler hakkinda konu acmak yasak. Mune caresine bakar. Kib.
ben kızım 17 yaşındayım şişmanım diyip duygu sömürüsü yapmıştı kız olduğunu kanıtlamak için de el resmini yolladı ama eli kız da olabilir erkek de. kız olduğundan ve işsiz olduğundan eminiz.ne çok beğenirdi yazdıklarımı halbuki..
dişi mi,erkek mi kendisi..
sesini duyan oldu mu ki aranızda?
ne çok beğenirdi yazdıklarımı halbuki..
dişi mi,erkek mi kendisi..
sesini duyan oldu mu ki aranızda?
Sen soyledin ya simdi icime su serpildi.olurda banlanmam diye korkum vardi..
Evet uzun zamandir supheleniyodum kizlara bahsettim.attigi resmi google da arattii ve patlattik iki hafta once.ama suanki sorun onun ikinci uyelikle geri donmus olmasi.Valla şaşırdım çok fake miymiş bb
Nasıl ortaya çıktı bu durum.?
Erkek olma ihtimali yüksek :)
Size yaklaşıp özel şeyler konuşmak istedi belki vay çakal
Konuda yaziyo zaten ilk nick breakingbadd ikinci pam de baeufort diye..arkadaşlar birazaçık olsanız..yeni nicki nedir..konusu nedir...ona göre davranalım..
anlamadığım bu kadar samımıydınız..sıze sadece elini mi gösterdi..siz hepiniz özelden de gorusmuyo musunuz? Bastan guvensızlık olusturmadı mı sızde,böyle gızlenmesi..ben kızım 17 yaşındayım şişmanım diyip duygu sömürüsü yapmıştı kız olduğunu kanıtlamak için de el resmini yolladı ama eli kız da olabilir erkek de. kız olduğundan ve işsiz olduğundan eminiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?