Arkadaşı onlara yalan atmış.eldeki sperm‘den bir arkadaşının hamile olduğunu söyleyince böyle bir şeyin de ihtimali olduğunu söyleyince
bende düşünmüyordum çok saçma gelir baskası söylese ama biri öyle diyince panik oldum tesekkür ederimArkadaşı onlara yalan atmış.
Böyle bir şey asla ama asla olamaz. Gebe olmanız asla mümkün değil.
bende bundan hamilelik mi olur dedim ama kız korkuttuDaha neler
Mümkün değil hamile olmanızbende bundan hamilelik mi olur dedim ama kız korkuttu
demeyin ya bunu diyen kız da git test yap dedi ehvam yapıyorum gercektenKaç aylık test verdin mi
Böyle her şeyden korkacaksan ohooo dalga geçerler senleÖncelikle gerçekten özür dilerim size çok saçma gelebilir bana da çok saçma gelmişti ama bir başka forma sordugumda beni korkuttukları için yazıyorum eldeki spermi islak mendille silmiştik daha sonra aradan biraz zaman geçti ve o başka yerlere değdi daha sonra vajinama değdi hatta huylanıp hemen vajinamı sildim bu şekilde hamileliğim mümkün olmadığını düşünüyorum hem islak mendille sildik hem de aradan zaman geçti başka yerlere değdi spermin öldüğünü düşünürüm ama başka bir yerde birisi sırf bu eldeki sperm‘den bir arkadaşının hamile olduğunu söyleyince böyle bir şeyin de ihtimali olduğunu söyleyince artık düşünmeye başladım şu anki psikolojim maalesef saçma sapan da düşündürüyor olabilir sizce gerçekten böyle bir şeyin ihtimali var mı lütfen dalga geçmeyin
Hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı ohoooodemeyin ya bunu diyen kız da git test yap dedi ehvam yapıyorum gercekten
bende öyle düşünüyorum iliskide ihtimal vermemek için dikkat ediyorum ama bir anlık acaba elini düzgün sildim mi vs diye stres yapıyorum okb hastasıyım o da tetikliyor reglime az kaldı onu bekliyorum işte stres yapınca da gecikiyorMümkün değil hamile olmanız
vallahi baskası dese bende dalga gecerim sırf o kadın öyle yorum attı diye gercek olabilir mi diye stres yaptım hala saçma geliyor amaBöyle her şeyden korkacaksan ohooo dalga geçerler senle
dimi bende ihtimal vermiyorum ama işteHamile kalmak bu kadar kolay olsaydı ohoooo
Sizinle dalga gecmislerdimi bende ihtimal vermiyorum ama işte
yok cok ciddi ciddi yazıyor sperm öyle pıt diye ölmez korkma ama git test yap vs baya seyler söylüyorSizinle dalga gecmisler
ondan değil bi risk olursa ordan olabilir diye yazdım baskası da bundan dolayı yok hamile kaldı diyince yazdım orasınıBen dümdüz seviştim dememişte ellerden bilmem nereden bulaşti demiş. Spermin hareket edecek hali mi kalmış, gidip yolu bulup hamile bıraksın Allah aşkına.
Şimdi sen ikna olmadın mı? Hamile kalırsan tıp tarihine geçersin. Yani hamile değilain olamazsın mümkün değil.ondan değil bi risk olursa ordan olabilir diye yazdım baskası da bundan dolayı yok hamile kaldı diyince yazdım orasını
ben zaten düşünmüyordum biri öyle diyince panikledim ama burası da içimi rahatlattı düşünmüyorum artık reglimi bekleyeceğimŞimdi sen ikna olmadın mı? Hamile kalırsan tıp tarihine geçersin. Yani hamile değilain olamazsın mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?