özür dileyerek soruyorum nasıl lanet bir kadın olunur?

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
53
Kızlar merhaba, daha önce şöyle bir konu açmıştım https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nefret-etsin-nisani-atsin-istiyorum.1095780/

orada bana çok yardımcı oldunuz ancak şu an yeterli gelmiyor yeni tavsiyelere ihtiyacım var.

Kısaca bahsetmek gerekirse nişanlım öfke kontrolü olmayan şiddet eğilimli psikopat bir adam çıktı ve bunu nişana kadar belli etmedi hiç. Nişandan sonra ise ufak tefek şeylere çok büyük kavgalar çıkarır oldu.

Şimdi ben ayrılmak istiyorum ama türlü türlü tehditler savuruyor ek olarak kendisi doğuda askerlik yapıyor. Onu kızdırmadan sinir krizine sokmadan bir şekilde ayrılmam lazım. Yani onun benden vazgeçmesi lazım.
Şimdi ben nasıl bir profil çizersem benden soğur bıkar ve daha az olayla ayrılırız onu düşünüyorum. Ne olur bana biraz akıl verin.
Erkekler nasıl kadınlardan nefret eder? Uzun uzun betimlerseniz çok işe yarar çünkü ben hemen anlayışlı insan moduna geçiyorum elimde olmadan.

Diğer başlıkta iğrenç ol dendi görüntülü konuşurken iğrençlikler yapıyorum hep pasaklı saç baş dağınık açıyorum aramalarını. Bir gün çok mutlu bir gün depresyonda gibi konuşuyorum dengesiz davranıyorum. Ev işi yapmam yemekten anlamam diyorum. İş konularında huzursuzluk çıkarıyorum yok oraya gidelim yok şunu yapalım bilmem ne. Hiç birini sorun etmedi hep destek olmaya çalışıyor hep sen ne istersen o diyor ama atarlı sinirli yönü hala var tutmaya çalışıyor.

Şimdi bu anlattığınız profildeki biri sadece aldatılırsa, sözü dinlenmezse veya gece dışarı falan çıkarsanız anca nişan atar o da sizin açınızdan pek hayırlı olmaz.

Bu nedenle olgun insanlar gibi önce ailenizle sonra da onun ailesiyle konuşup böyle böyle ben oğlunuzdan ayrılmak istiyorum sağlıklı olduğunu düşünmüyorum diyip ayrılmak.
Tehdit mesajları vs atıyor olucaktır bunu da savcılığa bildirip tedir almalısınız.

Valla hic hos degil bu düşünceler ama madem sorunlu, nisanlinin ailesiyle ilgili şeyler konuş ailene bakmam, evde misafir sevmem , annenle hiç anlasamayiz varsa kardeşleri hiç hazetmedigini söyle onlardan.... cinselliği sevmediğini vajinismus olabilecegini, takıntılı olduğunu kafaya her şeyi taktığını söyle belki ise yarar.

20-30 kilo alin, sacinizi asker trasi kestirin, makyaj yapmayin, tuy,kas, biyik almayin, daha seyrek dus alin, ailesini kotuleyin, dugun ve ceyiz icin asiri pahali seyler isteyin. Prensesmissiniz gibi davranin. Evlenince ev isi yapamam, calisaman kadin tut falan diyin.
Hala da sogumazsa gercekten cok seviyor demektir ,boyle birini kacirmayin derim

Yokluk çekiyordur bence

Gelinlik bulduğunu ve 15bin olduğunu soyle. Internette indirimlere bakarkende ev icin cok güzel seyler var. Koltuk takimi yemek odasi konsol 45bine geliyormuş ama 1 kez aliniyor bunlar napalim artik de. Biraz maddi acidan bunaltirsan vazgecmek zorunda hissedeblir.

Ya ben 5 aydır ağda yapmadım de ve doktora gittiğini sümirne(kafadan isim salla) mantarı olduğunu tedavi görmen gerektiğini bunun nadir rastlanan bi durum olduğunu en az 5 yıl cinsel ilişki yaşama yasağı koyduğunu yaşarsan o kişiye de bulaşır yaralar çıkar falan dediğini söyle
Ve ekle, daha önce de 6 ay ağda yapmamıştım hiç böyle olmamıştı şaşırdım de
Kiloydu pahalı eşyaydı falan o bi şekilde yola girer seni kafalar sanar ama bak bu kesin çözüm

Tercihlerim degisti de

Kendinizi kotu duruma dusup o sizden ayrilsa bile belki sizi sucladigi icin yine size siddet uygulayabilir. Ailenizle ailesiyle bu durumu konusun ilerisi icin korkulariniz oldugunu anlatin. Ne bilim boyle sogutma calismalari cok mantikli gelmedi bana

ilk kavga edişimizde denedim bunu ailesi anlamak istemiyor askerde olduğu için böyle bizim oğlumuz şöyle iyi kalpli böyle minnoş diye savunuyorlar. Olgun insanlar gibi ayrılabilsek keşke..

bana da çok mantıklı gelmiyor ama çaresiz kaldım. ne zaman tatışsak hatta ufak bir fikir ayrılığımız bile olsa hemen celalleniyor. bugün hafif atıştık mesela hemen konumatana gidicem adımı yazdırcam beni savaşa götürsünler diyor.

Kısa yoldan “psikolojik tedavi ol, ben bu şekilde seninle yaşayamam” deseniz? Adam zaten kaybetmemek adına her şeyi yapıyormuş, bi işe yarasın bari.
önerdim bunu öfke kontrolün yok dedim asla kabul etmedi. hep beni suçluyor sen beni bu hale getirdin inan bu sakin duran halim eskiden olsa daha beter olurdu şanslısın falan diyor. internette araştırdım bunlar hep klasik öfke kontrol sorunu olan tiplerin sözleriymiş

Hmm gecen konuda pis ol pasaklı ol demiştim ama belli cok işe yaramamıs
Taktik değiştirip hataya sürükle sahte bi profille onu konusturup sonra sen beni aldattın vs demen geliyor
(Allah affetsin )
evet işe yaramadı ama yılmadım devam ediyorum hatta iğrenç şeyler söylüyorum kendimle ilgili gülüp geçiyor aşkım senden mi tiksinicem diyor. sahte profil açabilirim denerim yani neden olmasın çaresizim

Tamam da lanet bi kadın olunca öfke nöbeti geçirmeyecek mi adam? Bu seferde mahfettin beni diye kesecek adam sizi. Çok risk alıyorsunuz.

Allah affetsin de bi bu kaldı
Sonucta cevap yazmayada bilir
Zaten yazmazsa falan tedavi olsun evlenin direk adam tüm pisliğinize ragmen aldatmıyorsa

Askerlik psikolojisi cok farkli derler siddet egilimi de varsa bu davranislarinizla istemediginiz sonuclara neden olabilirsiniz. Askerden geldiginde gozlemleyin hala korkularinizda hakliysaniz alin karsiniza ayrilmak istediginizi soyleyin. Hem erkekler bizim gibi degil düzler yani sen senden sogusun diye bunlari yapiyosun aslinda sen bu degilsin ama o seni bu sekilde taniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…