- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Yokluk çekiyordur bence20-30 kilo alin, sacinizi asker trasi kestirin, makyaj yapmayin, tuy,kas, biyik almayin, daha seyrek dus alin, ailesini kotuleyin, dugun ve ceyiz icin asiri pahali seyler isteyin. Prensesmissiniz gibi davranin. Evlenince ev isi yapamam, calisaman kadin tut falan diyin.
Hala da sogumazsa gercekten cok seviyor demektir ,boyle birini kacirmayin derim
ilk kavga edişimizde denedim bunu ailesi anlamak istemiyor askerde olduğu için böyle bizim oğlumuz şöyle iyi kalpli böyle minnoş diye savunuyorlar. Olgun insanlar gibi ayrılabilsek keşke..Şimdi bu anlattığınız profildeki biri sadece aldatılırsa, sözü dinlenmezse veya gece dışarı falan çıkarsanız anca nişan atar o da sizin açınızdan pek hayırlı olmaz.
Bu nedenle olgun insanlar gibi önce ailenizle sonra da onun ailesiyle konuşup böyle böyle ben oğlunuzdan ayrılmak istiyorum sağlıklı olduğunu düşünmüyorum diyip ayrılmak.
Tehdit mesajları vs atıyor olucaktır bunu da savcılığa bildirip tedir almalısınız.
bana da çok mantıklı gelmiyor ama çaresiz kaldım. ne zaman tatışsak hatta ufak bir fikir ayrılığımız bile olsa hemen celalleniyor. bugün hafif atıştık mesela hemen konumatana gidicem adımı yazdırcam beni savaşa götürsünler diyor.Tercihlerim degisti de
Kendinizi kotu duruma dusup o sizden ayrilsa bile belki sizi sucladigi icin yine size siddet uygulayabilir. Ailenizle ailesiyle bu durumu konusun ilerisi icin korkulariniz oldugunu anlatin. Ne bilim boyle sogutma calismalari cok mantikli gelmedi bana
önerdim bunu öfke kontrolün yok dedim asla kabul etmedi. hep beni suçluyor sen beni bu hale getirdin inan bu sakin duran halim eskiden olsa daha beter olurdu şanslısın falan diyor. internette araştırdım bunlar hep klasik öfke kontrol sorunu olan tiplerin sözleriymişKısa yoldan “psikolojik tedavi ol, ben bu şekilde seninle yaşayamam” deseniz? Adam zaten kaybetmemek adına her şeyi yapıyormuş, bi işe yarasın bari.
evet işe yaramadı ama yılmadım devam ediyorum hatta iğrenç şeyler söylüyorum kendimle ilgili gülüp geçiyor aşkım senden mi tiksinicem diyor. sahte profil açabilirim denerim yani neden olmasın çaresizimHmm gecen konuda pis ol pasaklı ol demiştim ama belli cok işe yaramamıs
Taktik değiştirip hataya sürükle sahte bi profille onu konusturup sonra sen beni aldattın vs demen geliyor
(Allah affetsin)
Tamam da lanet bi kadın olunca öfke nöbeti geçirmeyecek mi adam? Bu seferde mahfettin beni diye kesecek adam sizi. Çok risk alıyorsunuz.önerdim bunu öfke kontrolün yok dedim asla kabul etmedi. hep beni suçluyor sen beni bu hale getirdin inan bu sakin duran halim eskiden olsa daha beter olurdu şanslısın falan diyor. internette araştırdım bunlar hep klasik öfke kontrol sorunu olan tiplerin sözleriymiş
Allah affetsin de bi bu kaldıevet işe yaramadı ama yılmadım devam ediyorum hatta iğrenç şeyler söylüyorum kendimle ilgili gülüp geçiyor aşkım senden mi tiksinicem diyor. sahte profil açabilirim denerim yani neden olmasın çaresizim
Askerlik psikolojisi cok farkli derler siddet egilimi de varsa bu davranislarinizla istemediginiz sonuclara neden olabilirsiniz. Askerden geldiginde gozlemleyin hala korkularinizda hakliysaniz alin karsiniza ayrilmak istediginizi soyleyin. Hem erkekler bizim gibi degil düzler yani sen senden sogusun diye bunlari yapiyosun aslinda sen bu degilsin ama o seni bu sekilde taniyor.bana da çok mantıklı gelmiyor ama çaresiz kaldım. ne zaman tatışsak hatta ufak bir fikir ayrılığımız bile olsa hemen celalleniyor. bugün hafif atıştık mesela hemen konumatana gidicem adımı yazdırcam beni savaşa götürsünler diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?