- 6 Aralık 2015
- 929
- 6.491
- 138
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
yan yana değiliz maalesef sadece kameradan iğrençlik yapabiliyorum....Sarımsaklı cacık, bol soğan salatalı kebap ve fırçanlamamış diş...
Kamooon göbeğinizi kaşıyarak geğirin ve hayatın tadını çıkarın
ilk kavga edişimizde denedim bunu ailesi anlamak istemiyor askerde olduğu için böyle bizim oğlumuz şöyle iyi kalpli böyle minnoş diye savunuyorlar. Olgun insanlar gibi ayrılabilsek keşke..
ailem zaten kesinlikle istemiyor gözümüz tutmadı diyorlar nişan atsam bayram havası olur ama ben vebal alamıyorum yok kendimi vururum yok onu döverim yok askerde cinnet geçirip ortalığı tararım.. korkuyorum işte en azından böyle tehdit olmadan ayrılalım ben bu sorumlulukları alamam belki korkak dersiniz ama alamam.Ailenizle açık açık konuşsanız daha iyi bir çözüm bulabilirsiniz. Anlattığınız gibi psikopat biriyle evlenmenizi istemeyeceklerdir.
para konusunda arada bir şeyler diyorum eli çok açık ama abartıcam zamanla yavaş yavaş.. normalde çok mütevazi biriyimdir hiç bir şey istemedim daha önceCanım valla bi erkeği soğutmanın en etkili yolu paragöz kadını oynamaktırdüğünde 20 tane bilezik set istiyorum salon bakıyorum 40 bin tl de gelinlik 20 bin tl de bak nasıl ardına bakmadan kaçıyor
test sonuçlarını isteyecektir her şeyi didikliyor sürekliBilmiyorum önerildi mı ama aklıma bulaşıcı bir hastalık kaptığın yalanı geldi. Cinsel bir hastalık da olabilir. Hepatit c olabilir. AIDS e inanmaz sanırım. Ya da doktor sana çocuğun olmaz desin tuplerin yokmuş gibi şeyler geliyor aklıma. Allah korusun tabii de.
allah seni koptum gülmektennnYa ben 5 aydır ağda yapmadım de ve doktora gittiğini sümirne(kafadan isim salla) mantarı olduğunu tedavi görmen gerektiğini bunun nadir rastlanan bi durum olduğunu en az 5 yıl cinsel ilişki yaşama yasağı koyduğunu yaşarsan o kişiye de bulaşır yaralar çıkar falan dediğini söyle
Ve ekle, daha önce de 6 ay ağda yapmamıştım hiç böyle olmamıştı şaşırdım de
Kiloydu pahalı eşyaydı falan o bi şekilde yola girer seni kafalar sanar ama bak bu kesin çözüm
mutlaka yapacağım teşekkür ederim umarım bu dönüşüm çok dikkat çekmek.Direk ailesine saydırın bence ileri geri konuşun... ne bileyim yaşlanınca bakmam tatillerde gitmem işine geliyorsa de erkekler hassas oluyor biraz... ama en can alıcı nokta ise masraflı bir düğün isteyin... istekleriniz yerine gelmeyince de sorun çıkarın hatta bunu ailelere de yansıtın. Annesinden babasından da düğün alış verişinde pahalı markalı şeyler isteyin konuşma arasında dile getirin... bu şekilde çok nişan atan insan tanıyorum. Öyle saç baş dağıtmakla olacak şeyler değil bence
psikopat gibi davran şizofren sanıp ayrılır konuşurken o kadın kim gel buraya seni parcaliycsm de görüntülü konuşurken sinir krizi geçir sonrada hiç birşey yok gibi kahkaha at ne zaman evlencez deKızlar merhaba, daha önce şöyle bir konu açmıştım https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nefret-etsin-nisani-atsin-istiyorum.1095780/
orada bana çok yardımcı oldunuz ancak şu an yeterli gelmiyor yeni tavsiyelere ihtiyacım var.
Kısaca bahsetmek gerekirse nişanlım öfke kontrolü olmayan şiddet eğilimli psikopat bir adam çıktı ve bunu nişana kadar belli etmedi hiç. Nişandan sonra ise ufak tefek şeylere çok büyük kavgalar çıkarır oldu.
Şimdi ben ayrılmak istiyorum ama türlü türlü tehditler savuruyor ek olarak kendisi doğuda askerlik yapıyor. Onu kızdırmadan sinir krizine sokmadan bir şekilde ayrılmam lazım. Yani onun benden vazgeçmesi lazım.
Şimdi ben nasıl bir profil çizersem benden soğur bıkar ve daha az olayla ayrılırız onu düşünüyorum. Ne olur bana biraz akıl verin.
Erkekler nasıl kadınlardan nefret eder? Uzun uzun betimlerseniz çok işe yarar çünkü ben hemen anlayışlı insan moduna geçiyorum elimde olmadan.
Diğer başlıkta iğrenç ol dendi görüntülü konuşurken iğrençlikler yapıyorum hep pasaklı saç baş dağınık açıyorum aramalarını. Bir gün çok mutlu bir gün depresyonda gibi konuşuyorum dengesiz davranıyorum. Ev işi yapmam yemekten anlamam diyorum. İş konularında huzursuzluk çıkarıyorum yok oraya gidelim yok şunu yapalım bilmem ne. Hiç birini sorun etmedi hep destek olmaya çalışıyor hep sen ne istersen o diyor ama atarlı sinirli yönü hala var tutmaya çalışı yor.
Bence kesinlikle deneyin en iyi yol bu ailesi belki vazgeç derse adamda mecbur vazgeçermutlaka yapacağım teşekkür ederim umarım bu dönüşüm çok dikkat çekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?