özür dileyerek soruyorum nasıl lanet bir kadın olunur?

Sarımsaklı cacık, bol soğan salatalı kebap ve fırçanlamamış diş...
"oşkom sono çok sovoroooom guuuuuaaaarrrrhhh (geğirme höhleme)" diyerek aşkı ilanlar yapın
Kamooon göbeğinizi kaşıyarak geğirin ve hayatın tadını çıkarın

ilk kavga edişimizde denedim bunu ailesi anlamak istemiyor askerde olduğu için böyle bizim oğlumuz şöyle iyi kalpli böyle minnoş diye savunuyorlar. Olgun insanlar gibi ayrılabilsek keşke..

Mesajlatı tehditleri çat çat önlerine korum herkesin çocuğu askere gidiyo kimse böyle sapıtmıyor valla psikopatlat böyle oluyor.

Allah Allah. bu caba neden. siddet gosteren birinden ayrilamak icin kendnden sogutmak da neyin nesi. evleneyim deme bu insanla. geri kalan konuyla ilgili fikir veremicem.

Ailenizle açık açık konuşsanız daha iyi bir çözüm bulabilirsiniz. Anlattığınız gibi psikopat biriyle evlenmenizi istemeyeceklerdir.

Canım valla bi erkeği soğutmanın en etkili yolu paragöz kadını oynamaktır düğünde 20 tane bilezik set istiyorum salon bakıyorum 40 bin tl de gelinlik 20 bin tl de bak nasıl ardına bakmadan kaçıyor

Ailenizle açık açık konuşsanız daha iyi bir çözüm bulabilirsiniz. Anlattığınız gibi psikopat biriyle evlenmenizi istemeyeceklerdir.
ailem zaten kesinlikle istemiyor gözümüz tutmadı diyorlar nişan atsam bayram havası olur ama ben vebal alamıyorum yok kendimi vururum yok onu döverim yok askerde cinnet geçirip ortalığı tararım.. korkuyorum işte en azından böyle tehdit olmadan ayrılalım ben bu sorumlulukları alamam belki korkak dersiniz ama alamam.

Canım valla bi erkeği soğutmanın en etkili yolu paragöz kadını oynamaktır düğünde 20 tane bilezik set istiyorum salon bakıyorum 40 bin tl de gelinlik 20 bin tl de bak nasıl ardına bakmadan kaçıyor
para konusunda arada bir şeyler diyorum eli çok açık ama abartıcam zamanla yavaş yavaş.. normalde çok mütevazi biriyimdir hiç bir şey istemedim daha önce

Bilmiyorum önerildi mı ama aklıma bulaşıcı bir hastalık kaptığın yalanı geldi. Cinsel bir hastalık da olabilir. Hepatit c olabilir. AIDS e inanmaz sanırım. Ya da doktor sana çocuğun olmaz desin tuplerin yokmuş gibi şeyler geliyor aklıma. Allah korusun tabii de.

test sonuçlarını isteyecektir her şeyi didikliyor sürekli

allah seni koptum gülmektennn

Direk ailesine saydırın bence ileri geri konuşun... ne bileyim yaşlanınca bakmam tatillerde gitmem işine geliyorsa de erkekler hassas oluyor biraz... ama en can alıcı nokta ise masraflı bir düğün isteyin... istekleriniz yerine gelmeyince de sorun çıkarın hatta bunu ailelere de yansıtın. Annesinden babasından da düğün alış verişinde pahalı markalı şeyler isteyin konuşma arasında dile getirin... bu şekilde çok nişan atan insan tanıyorum. Öyle saç baş dağıtmakla olacak şeyler değil bence

mutlaka yapacağım teşekkür ederim umarım bu dönüşüm çok dikkat çekmek.

psikopat gibi davran şizofren sanıp ayrılır konuşurken o kadın kim gel buraya seni parcaliycsm de görüntülü konuşurken sinir krizi geçir sonrada hiç birşey yok gibi kahkaha at ne zaman evlencez de

Nişana kadar sinirini manyaklığını belli etmeyen adam para ve pislik konusunu da görmezden gelebilir bence . Cinsel hastalık desen belki yanlış düşünür hiç yoktan olay saçma sapan bir hal alır bide onunla uğraşırsın .
Araya aileler girmiş birinin gözünde pis yada saçma sapan bir halde olmaktansa şiddet meyilli biriyle asla olmayacağını belirten asil bir kadın ol . Belki o kadına karsı şiddet meyilinden dersini de alır bu kayıpla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…