özür dileyerek soruyorum nasıl lanet bir kadın olunur?

en yakın arkadaşı doktor hastalık sallayamam ama ağda olayını söylicem laf arasında mutkala

Tamam da lanet bi kadın olunca öfke nöbeti geçirmeyecek mi adam? Bu seferde mahfettin beni diye kesecek adam sizi. Çok risk alıyorsunuz.
o zaman kendi vazgeçer aman zaten lanetti diyip daha az olay yapar diye diyorum. her türlü zor ayrılıcaz zaten ama bana olan aşkı/takıntısı biraz azalsa işime yarar. zaten çok bam teline dokunmadan yapmaya çalışıyorum

ben şiddet eğilimin daha önceden de olduğun düşünüyorum bir kaç yalanını yakaladım ama yüzüne vuramıyorum kızacak nerden öğrendin diyecek diye. sadece askerlikten olsa ayrılmam zaman veririm zaten.

Tüm hastalıklar doktoru mu arkadaşı ayol?
Bşde söyleyecek mi sanki şeyinin hastalığını
ya değil de sistemden görebiliyor doktorlar aldığımız ilaçlara göre yasal değil ama bakıp söyleyebilir. bizim bir eczacı tanıdığa verin tc no kim ne ilaç almış hangi doktora gitmiş hepsini söylüyor. tesadüfen öğrendim kanıtlayabilirsem o adamı da şikayet edicem bu arada.

Ailesiyle ilgili olumsuz konuşun gitmem gelmem diye erkekler bu konuda nedense dayanamıyor. Sanki ömür boyu onların avcunda kalacaklarını sanıyorlar.
neler söyleyebilirim peki sinir krizine sokmadan? geçen gün senin annen de garip bir kadın ya dedim böyle memnuniyetsiz sesle evet ya bende dinlemiyorum hep dır dır yapıyor dedi. o günden beri bende dır dır yapıyorum . görümcemin kıyafeti hakkında dedikodu yaptım mesela nasıl şey giymiş diye haklısın ben de onaylamıyorum öyle giyinmesini dedi.
sizce neler etkili olur ailesi hakkında?

Benmde onceden boyle bisey gelmisti basima tabi oyle doverim oldururum tehditi yoktu ama sinir krizi gecirmis ailesi kendine bisey yapmasindam korkuyomus mus mus... hatta bir kac defa ev telefonunu caldirdi kapatti goz dagi veriyo ya kendince askerden geldigi gun cozdum ipini gitti zor oldu ama oldu gerekirse suc duyurusunda bulunursun D dertlerderyabensandal

kendisi bir usulsüzlük yapmıyor ki konudan bağımsız bir eczacıdan bahsettim hani hastalıkla ilgili bakılabiliyor diye.
kanıt bulduğum anda şikayet edicem kendisini şu an şikayet etsem kanıt yok elimde işleme konmaz ben birinden duydum yapılıyormuş o da tanıdıklarına yapıyormuş diye.

benimki kendini öldürecekmiş yok onu bunu dövecekmiş falan. ben kaçıp kendimi kurtarırım ama olaydan haberi bile olmayan insanlar bazen tehdit ettikleri onu tanımayan alakası olmayan kişiler. ciddi ruh hastası maalesef. ailesi yapamaz edemez diyor asla beni ciddiye almıyor kızım oğlumuz pamuk gibidir diyorlar dalga geçer gibi

hasta bilgilerini paylasmak suctur, kanitlarsaniz ceza alir ama nasil kanitlayacaksiniz,ben bilmiyorum baskasindan bilgileri almistir der.

Yani bunun sevgiyle alakasi yok ki ama. Eslerine nişanlılık hatta sevgililik doneminden siddet gösteren hayvanlar var. Onlar hem sevmiyorlar hem evli kaliyorlar esleriyle. Demek istedigim adam takintiliysa sevmese bile evlenip eziyet edebilir size.
Kurtulmak icin baska yontem bulun derim ben.

hasta bilgilerini paylasmak suctur, kanitlarsaniz ceza alir ama nasil kanitlayacaksiniz,ben bilmiyorum baskasindan bilgileri almistir der.
o suç zaten de onu yapan nişanlım ya da arkadaşı değil ben yapılabileceğini duydum başkası yapıyormuş diye işte. kanıt olursa elimde şikayet edeceğim o kişiyi.

anladım demek istediğinizi şimdi. bende işte bir umut deniyorum yoksa işimi düzenimi ailemi bırakıp başka bir şehre yerleşeceğim ama bu dediğim gibi en son planım.
ben istiyorum ki evlenmekten vazgeçsin yok ben geçinemem desin yok demezse başka yollara başvurucam artık.

Evlendikten sonra annesini kesinlikle hayatında istemediğini söyle. Kv adayının yaptığı herşeyden kötülük ara. Iyi de bişey yapsa kötü tarafından bak olaylara. Bunları duyan klasik her türk erkeği yeni bir kadın bulurum ama anne asla diyip zaten topuklayip kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…