- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
en yakın arkadaşı doktor hastalık sallayamam ama ağda olayını söylicem laf arasında mutkalaYa ben 5 aydır ağda yapmadım de ve doktora gittiğini sümirne(kafadan isim salla) mantarı olduğunu tedavi görmen gerektiğini bunun nadir rastlanan bi durum olduğunu en az 5 yıl cinsel ilişki yaşama yasağı koyduğunu yaşarsan o kişiye de bulaşır yaralar çıkar falan dediğini söyle
Ve ekle, daha önce de 6 ay ağda yapmamıştım hiç böyle olmamıştı şaşırdım de
Kiloydu pahalı eşyaydı falan o bi şekilde yola girer seni kafalar sanar ama bak bu kesin çözüm
o zaman kendi vazgeçer aman zaten lanetti diyip daha az olay yapar diye diyorum. her türlü zor ayrılıcaz zaten ama bana olan aşkı/takıntısı biraz azalsa işime yarar. zaten çok bam teline dokunmadan yapmaya çalışıyorumTamam da lanet bi kadın olunca öfke nöbeti geçirmeyecek mi adam? Bu seferde mahfettin beni diye kesecek adam sizi. Çok risk alıyorsunuz.
ben şiddet eğilimin daha önceden de olduğun düşünüyorum bir kaç yalanını yakaladım ama yüzüne vuramıyorum kızacak nerden öğrendin diyecek diye. sadece askerlikten olsa ayrılmam zaman veririm zaten.Askerlik psikolojisi cok farkli derler siddet egilimi de varsa bu davranislarinizla istemediginiz sonuclara neden olabilirsiniz. Askerden geldiginde gozlemleyin hala korkularinizda hakliysaniz alin karsiniza ayrilmak istediginizi soyleyin. Hem erkekler bizim gibi degil düzler yani sen senden sogusun diye bunlari yapiyosun aslinda sen bu degilsin ama o seni bu sekilde taniyor.
Ya ben 5 aydır ağda yapmadım de ve doktora gittiğini sümirne(kafadan isim salla) mantarı olduğunu tedavi görmen gerektiğini bunun nadir rastlanan bi durum olduğunu en az 5 yıl cinsel ilişki yaşama yasağı koyduğunu yaşarsan o kişiye de bulaşır yaralar çıkar falan dediğini söyle
Ve ekle, daha önce de 6 ay ağda yapmamıştım hiç böyle olmamıştı şaşırdım de
Kiloydu pahalı eşyaydı falan o bi şekilde yola girer seni kafalar sanar ama bak bu kesin çözüm
Tüm hastalıklar doktoru mu arkadaşı ayol?en yakın arkadaşı doktor hastalık sallayamam ama ağda olayını söylicem laf arasında mutkala
ya değil de sistemden görebiliyor doktorlar aldığımız ilaçlara göre yasal değil ama bakıp söyleyebilir. bizim bir eczacı tanıdığa verin tc no kim ne ilaç almış hangi doktora gitmiş hepsini söylüyor. tesadüfen öğrendim kanıtlayabilirsem o adamı da şikayet edicem bu arada.Tüm hastalıklar doktoru mu arkadaşı ayol?
Bşde söyleyecek mi sanki şeyinin hastalığını
neler söyleyebilirim peki sinir krizine sokmadan? geçen gün senin annen de garip bir kadın ya dedim böyle memnuniyetsiz sesle evet ya bende dinlemiyorum hep dır dır yapıyor dedi. o günden beri bende dır dır yapıyorum . görümcemin kıyafeti hakkında dedikodu yaptım mesela nasıl şey giymiş diye haklısın ben de onaylamıyorum öyle giyinmesini dedi.Ailesiyle ilgili olumsuz konuşun gitmem gelmem diye erkekler bu konuda nedense dayanamıyor. Sanki ömür boyu onların avcunda kalacaklarını sanıyorlar.
haklısınız ama insan korkuyor. ben korkuyorum yani 3. sayfa haberi olmaktan. en en en kötü alıp başımı alakasız bir şehre taşınıcam ama bu son çarem son planım.Yav hic bir halt yapamaz askerden gelince sal gitsin iste havlayan kopek isirmaz
kendisi bir usulsüzlük yapmıyor ki konudan bağımsız bir eczacıdan bahsettim hani hastalıkla ilgili bakılabiliyor diye.elinizde kanıtlarla savcılığa suç duyurusunda bulsanız mesleğinden de olur zaten. o korku ona yeter. hiç bi erkek bu kadar piskopatlık derecesinde taktığı kadını 15 liraya gelinlik istiyor diye ya da ağda yapmıyor diye bırakmaz.
benimki kendini öldürecekmiş yok onu bunu dövecekmiş falan. ben kaçıp kendimi kurtarırım ama olaydan haberi bile olmayan insanlar bazen tehdit ettikleri onu tanımayan alakası olmayan kişiler. ciddi ruh hastası maalesef. ailesi yapamaz edemez diyor asla beni ciddiye almıyor kızım oğlumuz pamuk gibidir diyorlar dalga geçer gibiBenmde onceden boyle bisey gelmisti basima tabi oyle doverim oldururum tehditi yoktu ama sinir krizi gecirmis ailesi kendine bisey yapmasindam korkuyomus mus mus... hatta bir kac defa ev telefonunu caldirdi kapatti goz dagi veriyo ya kendince askerden geldigi gun cozdum ipini gitti zor oldu ama oldu gerekirse suc duyurusunda bulunursun D dertlerderyabensandal
hasta bilgilerini paylasmak suctur, kanitlarsaniz ceza alir ama nasil kanitlayacaksiniz,ben bilmiyorum baskasindan bilgileri almistir der.kendisi bir usulsüzlük yapmıyor ki konudan bağımsız bir eczacıdan bahsettim hani hastalıkla ilgili bakılabiliyor diye.
kanıt bulduğum anda şikayet edicem kendisini şu an şikayet etsem kanıt yok elimde işleme konmaz ben birinden duydum yapılıyormuş o da tanıdıklarına yapıyormuş diye.
o suç zaten de onu yapan nişanlım ya da arkadaşı değil ben yapılabileceğini duydum başkası yapıyormuş diye işte. kanıt olursa elimde şikayet edeceğim o kişiyi.hasta bilgilerini paylasmak suctur, kanitlarsaniz ceza alir ama nasil kanitlayacaksiniz,ben bilmiyorum baskasindan bilgileri almistir der.
anladım demek istediğinizi şimdi. bende işte bir umut deniyorum yoksa işimi düzenimi ailemi bırakıp başka bir şehre yerleşeceğim ama bu dediğim gibi en son planım.Yani bunun sevgiyle alakasi yok ki ama. Eslerine nişanlılık hatta sevgililik doneminden siddet gösteren hayvanlar var. Onlar hem sevmiyorlar hem evli kaliyorlar esleriyle. Demek istedigim adam takintiliysa sevmese bile evlenip eziyet edebilir size.
Kurtulmak icin baska yontem bulun derim ben.
Kızlar merhaba, daha önce şöyle bir konu açmıştım https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nefret-etsin-nisani-atsin-istiyorum.1095780/
orada bana çok yardımcı oldunuz ancak şu an yeterli gelmiyor yeni tavsiyelere ihtiyacım var.
Kısaca bahsetmek gerekirse nişanlım öfke kontrolü olmayan şiddet eğilimli psikopat bir adam çıktı ve bunu nişana kadar belli etmedi hiç. Nişandan sonra ise ufak tefek şeylere çok büyük kavgalar çıkarır oldu.
Şimdi ben ayrılmak istiyorum ama türlü türlü tehditler savuruyor ek olarak kendisi doğuda askerlik yapıyor. Onu kızdırmadan sinir krizine sokmadan bir şekilde ayrılmam lazım. Yani onun benden vazgeçmesi lazım.
Şimdi ben nasıl bir profil çizersem benden soğur bıkar ve daha az olayla ayrılırız onu düşünüyorum. Ne olur bana biraz akıl verin.
Erkekler nasıl kadınlardan nefret eder? Uzun uzun betimlerseniz çok işe yarar çünkü ben hemen anlayışlı insan moduna geçiyorum elimde olmadan.
Diğer başlıkta iğrenç ol dendi görüntülü konuşurken iğrençlikler yapıyorum hep pasaklı saç baş dağınık açıyorum aramalarını. Bir gün çok mutlu bir gün depresyonda gibi konuşuyorum dengesiz davranıyorum. Ev işi yapmam yemekten anlamam diyorum. İş konularında huzursuzluk çıkarıyorum yok oraya gidelim yok şunu yapalım bilmem ne. Hiç birini sorun etmedi hep destek olmaya çalışıyor hep sen ne istersen o diyor ama atarlı sinirli yönü hala var tutmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?