özür dileyeyim mi ?

Ozur dilemeyin,rahatsiz edemezler sizi mobing olur ,birsey olursa daire baskaninizi sikayet edin

7 katlı Is yerimizde sigara içen herkes en üst katta da olsa bina dışına çıkar, sigarasını dışarıda içer ve geri döner. Sistem bu şekilde oturmuş çok şükür. Darısı sizin işyerine..

İl değişikliğini bile göze almışken özür dileme düşüncesi niye? Şu an size mobbing yapılıyor. Buraya yazdığınız gibi detaylıca yazın cimere.Hatta direkt avukat bulup dava açmayı da düşünebilirsiniz.Düzeninizi bozup il değiştireceğinize onların düzeni,huzuru bozulsun. Yaşadığınız öyle küçük bir amir memur atışması değil, mobbingin ağa babası. Korkmayın hakkınızı arayın,en kötü nolabilir ki zaten il değişimini bile göze almışsınız,onlar korksun.

arkadaşlar çok haklısınız inanın iyice daraldım psikolojimi bzoduar sürekli dilekçe ver diye baskı yapıyolar, olay şöyle oldu;

bu adam odada sigara içiyordu şikayet ettim uyardılar ama adam dinlemedi ben de adamı sigara içerken göreceği şekilde videoya çektim dilekçe yazdım dedim ki amirlere de eğer bişe yapmıcaksanız yazılı olarak şikayet edicem onlar da o zaman bana gıcık oldular. Yani daha doğrusu çözüm bulmak zorunda kaldıkları için gıcık oldular adamdan emeklilik dilekçesi istediler başları yanmasın diye bana da sen de git istemiyoruz dediler...

Ne kadar saçmaymış, daire başkanı sigara keyfinden vazgeçemiyor, amirler söz geçiremiyor ama adamın emekliliğini istiyorlar. Sizi de istemiyorum diyebiliyorlar sanki buna yetkileri varmış gibi. Daha görev ve yetkilerinden haberleri yok.

Adam alttarafı gidecek açık havada içecek sigarasını. Asla özür dilemeyin, size mobbing yapanlarla ilgili de kanıt elde etmeye çalışın.

Merhaba arkadaşlar, öncesinde burda konu açmıştım odamda sigara içen müdürü şikayet etmek istediğim için daire başkanım seninle çalışmak istemiyorum başka daire bul demişti sonrasında ben de il değişikliği istedim ama ona da genel müdür izin vermedi başka çalışmak istediğim ya da çalışabileceğim bir yer de yok.

İş yerindeki arkadaşlar tamam sen haklısın ama o amir özür dile o zaman düzelir burada kalman daha mantıklı kendini düşünmen lazım diyorlar ve bu durum bu şekilde 1,5 aydır yani bir çözüm bulunamıyor arafta kaldım. Sizce özür dilemeli miyim ve özür dilemeye gittiğimde ters tepki verirse ne yapmalıyım, yorumlarınız nedir.
Eğer haklıysanız karşınızda kim varsa özür dilemeyin. Herkes bilsin yanlışını doğrusunu. Ki zaten bence haklısınız.

arkadaşlar çok haklısınız inanın iyice daraldım psikolojimi bzoduar sürekli dilekçe ver diye baskı yapıyolar, olay şöyle oldu;

bu adam odada sigara içiyordu şikayet ettim uyardılar ama adam dinlemedi ben de adamı sigara içerken göreceği şekilde videoya çektim dilekçe yazdım dedim ki amirlere de eğer bişe yapmıcaksanız yazılı olarak şikayet edicem onlar da o zaman bana gıcık oldular. Yani daha doğrusu çözüm bulmak zorunda kaldıkları için gıcık oldular adamdan emeklilik dilekçesi istediler başları yanmasın diye bana da sen de git istemiyoruz dediler...
yazdiklariniz arasinda iki farkli karakter var. ilk bir durumdan rahatsiz olmus, sonuna kadar gitmis, dik durmuşsunuz. herkesin harci degildir. goze de batar.
zaten bence sorun sigara ucen kisi degil artik..zira onun emekliligi istenmis. bana gore su an sorun dairede sizin gibi hakkini arayabilecek insan istemiyorlar. o yuzden oradan ayrilmaniz isteniyor.
dik durmaya devam edip mobing gordugunuze dair konuyu uzatabilirsiniz. dilekcedir ivir zivir, tam bilmiyorum. bu kisi emekli olana kadar gorunmez olup hic kimse ile muhattap olmayabilirsiniz. daire mudurunden gunluk duzene comak soktugunuz icin ozur dileyebilirsiniz( aslinda yaptığıniz hakkiniz dolayisiyla bu sadece sorunlari bitirmek icin olabilir ) yani en anlamsizi sigara icen kisiden ozur dilemeniz. ama burada sizin cesaret ve gururunuzu kirmaya calisiyorlar. o yuzden bunu ıstiyor olabilirler. ama bu yasadiginiz aleni mobbing.

Merhaba arkadaşlar, öncesinde burda konu açmıştım odamda sigara içen müdürü şikayet etmek istediğim için daire başkanım seninle çalışmak istemiyorum başka daire bul demişti sonrasında ben de il değişikliği istedim ama ona da genel müdür izin vermedi başka çalışmak istediğim ya da çalışabileceğim bir yer de yok.

İş yerindeki arkadaşlar tamam sen haklısın ama o amir özür dile o zaman düzelir burada kalman daha mantıklı kendini düşünmen lazım diyorlar ve bu durum bu şekilde 1,5 aydır yani bir çözüm bulunamıyor arafta kaldım. Sizce özür dilemeli miyim ve özür dilemeye gittiğimde ters tepki verirse ne yapmalıyım, yorumlarınız nedir.

Size yapılan şey adı mobbing. Zorbalara geçit vermeyin. Yine şikayet edin. Biraz psikolojiniz yıpranır ama mobbing ispatlanırsa ciddi yaptırımları var. güçlü durun özür falan dilemeyin.

Kimsenin babasının çiftliği değil orası arkadaşım. Kimsenin kimseyi pohpohlamasına şişirmesine de gerek yok. Herkes işine gücüne baksın boş boş şeylerle meşgul olmasın. Nitelikli çalışanı kaybedip aman müdürüm deyip pohpohlanmayı yöneticilik sanmasın kimse. Bende bugü sebepsiz bişey den mobbinge uğradım.. Umrumda bile değil işime gücüme bakarım. Kimseninde çizdiği yoldan gitmeyin. Yanlış bişey yapmadıysanız yapmış gibi davranmayın. Böyle yapıla yapıla yürüyen ego oluyolar bu insancıklar zaten

Ben sizi tebrik ederim,iyi yapmışsınız.Bu devlet dairelerinde amir takımı böyle.itaat isterler.hakdiz olsalar bile müdürüm müdürüm diye yalakalık yapmanı isterler.Ne zaman ast üst ilişkisinde ,ust u şikayet ederse diğerleri de dellenir .
Siz ozurdilemeyon bence ,çok ta göze batmayin bu ara,iş arkadaşlarınizla bu konuyu konuşmayın,hiç bir şey olmamış gibi davranın,eğer yenilerlerse isteklerini bulamıyorum diyin bitirin cümleyi ,güçlü olmanızı dilerim

Back
X