- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Ozur dilemeyin,rahatsiz edemezler sizi mobing olur ,birsey olursa daire baskaninizi sikayet edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapan zaten daire başkanıOzur dilemeyin,rahatsiz edemezler sizi mobing olur ,birsey olursa daire baskaninizi sikayet edin
öyle de olabilir tabiki boşa da gidebilir...İş ta oralara gittiyse fayda etmez bence boşa dilemeyin.
arkadaşlar çok haklısınız inanın iyice daraldım psikolojimi bzoduar sürekli dilekçe ver diye baskı yapıyolar, olay şöyle oldu;
bu adam odada sigara içiyordu şikayet ettim uyardılar ama adam dinlemedi ben de adamı sigara içerken göreceği şekilde videoya çektim dilekçe yazdım dedim ki amirlere de eğer bişe yapmıcaksanız yazılı olarak şikayet edicem onlar da o zaman bana gıcık oldular. Yani daha doğrusu çözüm bulmak zorunda kaldıkları için gıcık oldular adamdan emeklilik dilekçesi istediler başları yanmasın diye bana da sen de git istemiyoruz dediler...
Eğer haklıysanız karşınızda kim varsa özür dilemeyin. Herkes bilsin yanlışını doğrusunu. Ki zaten bence haklısınız.Merhaba arkadaşlar, öncesinde burda konu açmıştım odamda sigara içen müdürü şikayet etmek istediğim için daire başkanım seninle çalışmak istemiyorum başka daire bul demişti sonrasında ben de il değişikliği istedim ama ona da genel müdür izin vermedi başka çalışmak istediğim ya da çalışabileceğim bir yer de yok.
İş yerindeki arkadaşlar tamam sen haklısın ama o amir özür dile o zaman düzelir burada kalman daha mantıklı kendini düşünmen lazım diyorlar ve bu durum bu şekilde 1,5 aydır yani bir çözüm bulunamıyor arafta kaldım. Sizce özür dilemeli miyim ve özür dilemeye gittiğimde ters tepki verirse ne yapmalıyım, yorumlarınız nedir.
yazdiklariniz arasinda iki farkli karakter var. ilk bir durumdan rahatsiz olmus, sonuna kadar gitmis, dik durmuşsunuz. herkesin harci degildir. goze de batar.arkadaşlar çok haklısınız inanın iyice daraldım psikolojimi bzoduar sürekli dilekçe ver diye baskı yapıyolar, olay şöyle oldu;
bu adam odada sigara içiyordu şikayet ettim uyardılar ama adam dinlemedi ben de adamı sigara içerken göreceği şekilde videoya çektim dilekçe yazdım dedim ki amirlere de eğer bişe yapmıcaksanız yazılı olarak şikayet edicem onlar da o zaman bana gıcık oldular. Yani daha doğrusu çözüm bulmak zorunda kaldıkları için gıcık oldular adamdan emeklilik dilekçesi istediler başları yanmasın diye bana da sen de git istemiyoruz dediler...
Özür dilemem gerektiğini bir kagıda yazılı olarak yazar mısınız diyin.İş ta oralara gittiyse fayda etmez bence boşa dilemeyin.
Merhaba arkadaşlar, öncesinde burda konu açmıştım odamda sigara içen müdürü şikayet etmek istediğim için daire başkanım seninle çalışmak istemiyorum başka daire bul demişti sonrasında ben de il değişikliği istedim ama ona da genel müdür izin vermedi başka çalışmak istediğim ya da çalışabileceğim bir yer de yok.
İş yerindeki arkadaşlar tamam sen haklısın ama o amir özür dile o zaman düzelir burada kalman daha mantıklı kendini düşünmen lazım diyorlar ve bu durum bu şekilde 1,5 aydır yani bir çözüm bulunamıyor arafta kaldım. Sizce özür dilemeli miyim ve özür dilemeye gittiğimde ters tepki verirse ne yapmalıyım, yorumlarınız nedir.
dilemezsem sürekli git demeye devam edecek yani baskı yapmaya ya da kendisi tayin eder istediği yereDilemezseniz ne olacak onu anlayamadım tam olarak.
mobbing ama ispatlayamıyorum ki..Size yapılan şey adı mobbing. Zorbalara geçit vermeyin. Yine şikayet edin. Biraz psikolojiniz yıpranır ama mobbing ispatlanırsa ciddi yaptırımları var. güçlü durun özür falan dilemeyin.
Eğer zarar verme riski varsadilemezsem sürekli git demeye devam edecek yani baskı yapmaya ya da kendisi tayin eder istediği yere