özür dileyeyim mi ?

Ne özür dileyeceksin kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok şikayet et asla da geri adım atma o kim ya nasıl sinir oldum ne münasebet ezdirme kendini kimseye işse iş kimsenin kölesi değiliz !

arkadaşlar çok haklısınız inanın iyice daraldım psikolojimi bzoduar sürekli dilekçe ver diye baskı yapıyolar, olay şöyle oldu;

bu adam odada sigara içiyordu şikayet ettim uyardılar ama adam dinlemedi ben de adamı sigara içerken göreceği şekilde videoya çektim dilekçe yazdım dedim ki amirlere de eğer bişe yapmıcaksanız yazılı olarak şikayet edicem onlar da o zaman bana gıcık oldular. Yani daha doğrusu çözüm bulmak zorunda kaldıkları için gıcık oldular adamdan emeklilik dilekçesi istediler başları yanmasın diye bana da sen de git istemiyoruz dediler...
Hukuken amirin odanızda sigara içmesi kabahat iken sizin gizlice birisinin videosunu cekmeniz TCK'ya göre suçtur. Adamın sigara icmesi ile sizin gizlice videosunu cekmeniz fiileri arasinda orantisizlik var.

Malesef kamu öyle nezih bir yer degil artik. Her daire başkani her müdür hatta bunlarin EŞLERI kendilerini iş veren büyük bir güc olarak görüyor. Kazara hakkinizi aradiysaniz dik duruyorsaniz eyvahlar olsun.
Bence bu olayi unutturmaya bakin. Şimdi siz izin alirkende sorun yaratirlar kesinlikle önünuzu keserler size özel adaletsiz uygularlar konu açilinca saglik sorunlarim var kendi sagligim için tedbir almak istedim dersiniz. Izninizi kullaninin. Her gün i mobbingi yemek kotu birsey. İftira bile atabilirler. Dikkat edin. Insanlar ses bile kaydedip muhpirlik yapiyor .

Ne
Merhaba arkadaşlar, öncesinde burda konu açmıştım odamda sigara içen müdürü şikayet etmek istediğim için daire başkanım seninle çalışmak istemiyorum başka daire bul demişti sonrasında ben de il değişikliği istedim ama ona da genel müdür izin vermedi başka çalışmak istediğim ya da çalışabileceğim bir yer de yok.

İş yerindeki arkadaşlar tamam sen haklısın ama o amir özür dile o zaman düzelir burada kalman daha mantıklı kendini düşünmen lazım diyorlar ve bu durum bu şekilde 1,5 aydır yani bir çözüm bulunamıyor arafta kaldım. Sizce özür dilemeli miyim ve özür dilemeye gittiğimde ters tepki verirse ne yapmalıyım, yorumlarınız nedir.
Asla özür dileyipe böyle saçma insanların egolarını mevkileeiyle büyütmeyin. Daire baskanida amma densizmis o işler öyle yürümüyo memnun değilse kendisi gitsin. Allah'ım şöyle kendi emeğiyle bir yere gelemeyen sırtını bi yere yaslayarak bir yerlere gelmiş insanlar nasıl da hemen kendini gösteriyo. Kökleri kurusun inşallah elaleme rezil rüsva olsunlar.
Emek verip makam mevki sahibi insanlar mütevazi olur kibirden uzak olurlar çünkü kimseye bişey kanıtlamak zorunda değillerdir. Her iki türü de nerde görsem tanırım

Sozlu hicbir iletisime gecmeyin. Ozur dilemenizi istiyorlarsa yazili talep etsinler (yapamayacaklari asikar). Size git diye israr ederlerse cevap vermeyin. Onu da sebeplerini aciklayacak sekilde yazili talep etmelerini isteyin. Mobbing icin de gunluk tutmaya baslayin, o gunluk is yerinde kalsin. Ileride dava durumunuz olursa kanit yerine gecer. Su an sizi bastirmaya calisiyorlar, psikolojinizi saglam tutmaniz lazim. Sizin isvereniniz devlet, huzurunuzu bozmak harici bir etkisi olamaz amirlerin. Siz dik durdukca zamanla vazgecerler. Hem en kotu ne olabilir, sehir degistirmeyi goze almissiniz zaten, basiniza o gelir en fazla.

Sozlu hicbir iletisime gecmeyin. Ozur dilemenizi istiyorlarsa yazili talep etsinler (yapamayacaklari asikar). Size git diye israr ederlerse cevap vermeyin. Onu da sebeplerini aciklayacak sekilde yazili talep etmelerini isteyin. Mobbing icin de gunluk tutmaya baslayin, o gunluk is yerinde kalsin. Ileride dava durumunuz olursa kanit yerine gecer. Su an sizi bastirmaya calisiyorlar, psikolojinizi saglam tutmaniz lazim. Sizin isvereniniz devlet, huzurunuzu bozmak harici bir etkisi olamaz amirlerin. Siz dik durdukca zamanla vazgecerler. Hem en kotu ne olabilir, sehir degistirmeyi goze almissiniz zaten, basiniza o gelir en fazla.
Mobbingi kanıtlamak zor olur diye düşünüyorum aslında yoksa günlük tutmaya başladım başkalarının yanında demiyorlar odaya çağırıyolar. Bir de böyle kimsenin istemediği bir daireye rızam dışında göndermesinden korkuyorum.

Mobbingi kanıtlamak zor olur diye düşünüyorum aslında yoksa günlük tutmaya başladım başkalarının yanında demiyorlar odaya çağırıyolar. Bir de böyle kimsenin istemediği bir daireye rızam dışında göndermesinden korkuyorum.
Günlük tutma olayı nedir nasıl oluyo ilk defa duydum

size sistematik olarak baskı kurup bunu uzun süre uygularlarsq bu mobing olur ki devlet bu konuda çok rijit. mobingten şikayet edilince hemennpesine düşüyorlar. dava da edebiliyorsunuz. benim bi.arkadasim kurumdaki tum amirleri mobingten şikayet etti. valilik olayın aslina dair savunma istemişti onlardan. oyle bi tutusmalrdiki 150 kisiyi toplayıp bi daha böyle şeyler yazmayın demek zorunda kaldirlar ve sikayet edilen mevzuyu mecburen duzelttiler. ki arkalari güçlü insanlardı. mobingte torpilli olmaları bile pek kurtarmaz onlari açıkçası:)

hatalı taraf onlar, seninle çalışmak istemiyorum nedir ya, ne demek başka daire bul? Haksız oldukları için böyle saçmalamışlar.Aynı yerde çalışsaydık, böyle bir durumda özür dilerseniz eğer size hiç saygım kalmazdı. Ben astım hastasıyım, inanın ki bu sigaradan dolayı hasta olursanız kimsenin umurunda olmayacaksınız, çeken siz olacaksınız.

dilemezsem sürekli git demeye devam edecek yani baskı yapmaya ya da kendisi tayin eder istediği yere

hayır seni tayin edemez.Sen kendi isteğin ile gidebilirsin. 657 sayılı kanunu baştan sona oku, haklarını iyice öğren. Kanunu bilirsen hareket edecekleri alan kalmaz. Mobbing i belgelemek için de bir uzmana git, derdini problemini ona anlat. En kötü mahkemede şahit olarak gösterebilirsin. Bilirkişi olarak çağırabilirsin. Bizim başımıza sık gelen bir şey. Doktora anlatıyorlar, sonra doktorum şahit diyorlar 🤷🏼‍♀️İşi bilen bir avukat ile Konuş, her şeyi belgelendir, sakla, atma. İş yerinde kamera var mı, ses kaydı yapıyor mu? Bunlar da senin işine yarayabilir.

İyi de video çekip adamlara şantaj yapmışsınız. Elbette haklısınız ama sizinle çalışmak istememeleri ihtimalini hesaplamış olmanız gerekirdi. Resmi olarak hiç bir halt yapamazlar gayet rahat iş hayatınızı zorlaştırırlar. Sinirleriniz sağlam değilse başka çözümler bulmaya odaklanın zira özür dilemenizin sizi dengesiz göstermek dışında bir işe yarayacağını sanmıyorum.

oldukça haklı olduğunuz bir konuda özür dilemeniz gerektirdiğine kim inandırdı sizi bence onlardan da uzak durun ve asla özür dilemeyin.
Aksine o sigara içen kişinin özür dilemesi gerekir. Müdür olması yasalara aykırı davranışlarda bulunabileceğini göstermiyor.

İyi de video çekip adamlara şantaj yapmışsınız. Elbette haklısınız ama sizinle çalışmak istememeleri ihtimalini hesaplamış olmanız gerekirdi. Resmi olarak hiç bir halt yapamazlar gayet rahat iş hayatınızı zorlaştırırlar. Sinirleriniz sağlam değilse başka çözümler bulmaya odaklanın zira özür dilemenizin sizi dengesiz göstermek dışında bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Şantaj mı? Onların bana yaptıkları peki defalarca söyledim takmadılar diyorum

hayır seni tayin edemez.Sen kendi isteğin ile gidebilirsin. 657 sayılı kanunu baştan sona oku, haklarını iyice öğren. Kanunu bilirsen hareket edecekleri alan kalmaz. Mobbing i belgelemek için de bir uzmana git, derdini problemini ona anlat. En kötü mahkemede şahit olarak gösterebilirsin. Bilirkişi olarak çağırabilirsin. Bizim başımıza sık gelen bir şey. Doktora anlatıyorlar, sonra doktorum şahit diyorlar 🤷🏼‍♀️İşi bilen bir avukat ile Konuş, her şeyi belgelendir, sakla, atma. İş yerinde kamera var mı, ses kaydı yapıyor mu? Bunlar da senin işine yarayabilir.
Ya şöyle bir durum var ben diyorum ki zaten siz gönderin göndermiyorlar illa dilekçe için baskı yapıyorlar bana...

Ya şöyle bir durum var ben diyorum ki zaten siz gönderin göndermiyorlar illa dilekçe için baskı yapıyorlar bana...

Yazma kız sakın

Bu pandemide üstüne tonla para verip niye taşınasın??

Dimdik durmaya devam et bence, net konuş.

Bakın. .... Bey gitmem için mobbing uyguladığınızın farkındayım ama gitmek gibi bir niyetim yok. Gitmemi istiyorsanız siz bir yolunu bulur beni atarsınız. Ondan sonra da iş mahkemesine şikayet ederim zaten. Bu pandemide taşınmak gibi bir niyetim yok. En iyisi bu konuyu kapatın unutun gitsin.

Bu kadar. O daire o adamın tapulu malı değil yiyorsa yazılı tebliğ etsin görelim.

Back
X