Siz de beni görmezden gelin,benim yazdıklarımı göz ardı edin...Yapsınlar size ne zararı var? Size saçma geliyorsa başlığa yazmaz böyle konu açan üyeyi göz ardı edersiniz görmezsinizKitleleri peşinden sürükleyecek bir konu değil zaten sakin olun.
Senin yuzunden coskun gulsumu affetmiyorSiz de beni görmezden gelin,benim yazdıklarımı göz ardı edin...
Senin yuzunden coskun gulsumu affetmiyor
Konuyu sabote ettin coskundan ozur dile belki meel bile insafa geldi gulsum bu defalik affediyorum der
Coskun izle burayi bak meel bile ozure geliyor affet su gulsumu her ne yapti ise
Heyy diger eniste az bak hele hodukluk etme.arkadasimiza camasir bulasik cocuk bakimi efenime aoylim yemek konuallrin da yardimci ol:/Kizlar eliniz deymisken benim herife de bi seslenin, ev islerinde az yardimci ol, hodukluk yapma diyiverin.
Coskunnn affet beni. Ay pardon glsmkrl81 ii
Yazdım bi bak istersen olmayan yer varsa düzeltelim??Senin yuzunden coskun gulsumu affetmiyor
Konuyu sabote ettin coskundan ozur dile belki meel bile insafa geldi gulsum bu defalik affediyorum der
Coskun izle burayi bak meel bile ozure geliyor affet su gulsumu her ne yapti ise
Ay anlatirsa kesin coskunu haksiz cikaririm ben. Sirf erkek diye gicigim var.Gülsüm gel otur bi soluklan,anlat derdini coskun a naptin,ona göre taktik verelim,olmuyor böyle belki hata coskundadir sen sende saniyosundur.
KizlarrrrCoşkun Gülsüm'ü Affet...Bak ben bile insafa geldim,çok üzüldü seni üzdüğü için...Bazen insanlar zamanı geri çevirip yaptıklarını telafi edemiyor..Ama ilerisi için bir daha seni kırmamak adına söz veriyor..Eğer onun Ve kendini daha fazla üzmemek istiyorsan yap bi büyüklükte barış onunla..Hayat sevdiklerimizle küs kalmak için çok kısa...Ve bu zamanda seni. Bu kadar seven sana bu kadar değer veren bir sevgili bulmak kolay değil..Eğer bundan sonra seni üzecek birşey yaparsa karşısında ilk beni bulur...Barış Lütfen....
Supersin pelinsu cum kaleminde gucluymusYazdım bi bak istersen olmayan yer varsa düzeltelim??
Bende senden birşey rica edebilir miyim??Kizlarrrr
Ulan coskun hala afetmiyorsa insaallah basur olurusnda k.cinin ustune oturamazsin .
Meel (pelinsu) bile senden ozur diledi hadi da uzatma sakiz gibi
ona çare yok maalesef minnet etmemek en güzeli eğer içinde yoksa.Kizlar eliniz deymisken benim herife de bi seslenin, ev islerinde az yardimci ol, hodukluk yapma diyiverin.
Coskunnn affet beni. Ay pardon glsmkrl81 ii
Hay Allah razi olsun ellerin dert gormesin.Heyy diger eniste az bak hele hodukluk etme.arkadasimiza camasir bulasik cocuk bakimi efenime aoylim yemek konuallrin da yardimci ol:/
Biz sana gul gibi popiler uyemizi vernisiz sen hala icin deki okuzu durduramazsan bu isin sonu kotu olur
Kizlar iboyada seslenin yialrdir aramadim arasam beni nasil akrsilar
4 senedir konusuyorum nereye havaya. Ama kk nin gucune inaniyorum bi dirdir nerde yuzlerce dirdir nerde.ona çare yok maalesef minnet etmemek en güzeli eğer içinde yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?