Özür

Siz de beni görmezden gelin,benim yazdıklarımı göz ardı edin...
Senin yuzunden coskun gulsumu affetmiyor
Konuyu sabote ettin coskundan ozur dile belki meel bile insafa geldi gulsum bu defalik affediyorum der
Coskun izle burayi bak meel bile ozure geliyor affet su gulsumu her ne yapti ise

Gulsum harbi ne yaltin bu coskun enisteye sen?
Biz burda bir satir coskundan ne icin ozur diliyoruz bir anlat hele.
Bak manevi gorumcen bile seni hakli cikartacak sen anlat aldatmadiysan her halukarde coskun buraya gelecek ve senden ozur dileyecek bizde bu cene varken senin sirtin yere gelmez mera etme

Konuyu sabote ettin coskundan ozur dile belki meel bile insafa geldi gulsum bu defalik affediyorum der
Coskun izle burayi bak meel bile ozure geliyor affet su gulsumu her ne yapti ise

Coşkun Gülsüm'ü Affet...Bak ben bile insafa geldim,çok üzüldü seni üzdüğü için...Bazen insanlar zamanı geri çevirip yaptıklarını telafi edemiyor..Ama ilerisi için bir daha seni kırmamak adına söz veriyor..Eğer onun Ve kendini daha fazla üzmemek istiyorsan yap bi büyüklükte barış onunla..Hayat sevdiklerimizle küs kalmak için çok kısa...Ve bu zamanda seni. Bu kadar seven sana bu kadar değer veren bir sevgili bulmak kolay değil..Eğer bundan sonra seni üzecek birşey yaparsa karşısında ilk beni bulur...Barış Lütfen....

Kizlar eliniz deymisken benim herife de bi seslenin, ev islerinde az yardimci ol, hodukluk yapma diyiverin.

Coskunnn affet beni. Ay pardon glsmkrl81 ii
Heyy diger eniste az bak hele hodukluk etme.arkadasimiza camasir bulasik cocuk bakimi efenime aoylim yemek konuallrin da yardimci ol:/
Biz sana gul gibi popiler uyemizi vernisiz sen hala icin deki okuzu durduramazsan bu isin sonu kotu olur
Kizlar iboyada seslenin yialrdir aramadim arasam beni nasil akrsilar

Yazdım bi bak istersen olmayan yer varsa düzeltelim??

Kizlarrrr
Ulan coskun hala afetmiyorsa insaallah basur olurusnda k.cinin ustune oturamazsin .
Meel (pelinsu) bile senden ozur diledi hadi da uzatma sakiz gibi

Bak şöyle düşün,coşkun öyle davranmasaydi sen böyle yapmayacaktin. Coskun, iyi olsaydı sen zaten normal seyrinde devam edecektin demek ki coşkun seni sinirlendirecek bişey yaptı,sende dayanamadin hata isledin. Herkes hata yapabilir,ama hataya (aldatmak dışında,aldattıysan su yazıyı yazdığım zamana yazık ) coşkun seni surukledi.insaniz herşey olabilir belki yan baktı,belki damarına basti bakalım daha neler yaptı sen bu hatayı isledin.

Hay Allah razi olsun ellerin dert gormesin.
bosver arama arkadasim bak sonunda camasir bulasik cok bi numarasi yok bu ask mesk islerinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…