Özür

Hanimefendi burası sitenin bir derdim var kısmı ayrılanları,hata yapanları barıştıran,kayıpları bulan bir kısım değil..Herkes kavga etsin birinden özür dilemek istesin sabahtan akşama kadar mesaj yazalım burdan barışsınlar diye...Sizde Müge Anlı gibi ortayı bulursunuz o zaman...

Coşkun sen de sıktın ama ha, ben bile bu kadar naz yapmadım be kocama.
Adam geldi özür diledi, git evden ne yaptığını düşün dedim. Gitti, geldi yemekler getirdi, dondurmalar getirdi. Yine kovaladım. Sabaha barışmayı planlıyorum. Sen de uzatma artık bak. Ayıp.

Hayır naaaptı bu kız sana?
Naaptın kız Gülsüm? Hakket naaptın?

He yaw coskundan okadar ozur diledik gulsum adina da hic sormadik gulsum naptin kiz coskuna

Sakin ol şampiyon üye olmadanda bir dünya insan özelliklede erkekler zaten okuyor kadınlar kulübünü

Şu konuyu bile sabote ettiniz pes Gören de anayasa ihlal edildi sanır.
Bu forumu erkeklerin okuduğunu da hatırlatayım birinin özellikle okutmasına gerek yok isteyen açıp okuyor.
Canım bu gün Gülsüm arkadaşımız istedi eğer bu işe yararsa, yarın başka bir arkadaşımız daha ister.Ve bu da böyle sürer gider...Daha yaratıcı fikirler vererek Arkadaşa yardımcı olabilirsiniz...Çünkü bu işe yaramamış...Ve eğer gerçekten Coşkun onu seviyorsa zaten affedecektir..Üstüne bu kadar gitmesin...Zamana bıraksın...

yahu bende okuyorum başından beri elin coşkunundan ben niye özür dileyeyim diye düşündüğümden yazmadım.. ama yorumlar eğlenceli konu sahibeside belli ki küçük ve aşık .. e tamam kurallarada pek uygun değil belki de yorum yapmayın o zaman benim gibi çok zor değil yani..

yorumda yapmış oldum bu arada

Yapsınlar size ne zararı var? Size saçma geliyorsa başlığa yazmaz böyle konu açan üyeyi göz ardı edersiniz görmezsiniz Kitleleri peşinden sürükleyecek bir konu değil zaten sakin olun.

Hemen coskun dan ozur dile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…