amin inşallah başaracağız,beklıyorum haberlerini.Selam canım =)
Bende 87-89 kilo civarlarındayım ama tartılmak istemiyorum..
Bugün 1 temmuz,temmuz ayında beslenme programımı inşaallah hiç bozmıcam.
Diyetisyene gitmiştim işte o beslenme programlarım duruyo ..
İnşaallah başarıcam,arada yazarım sana canım..
RABBİM yardımcımız olsun inşaallah.
yoğurdun içine bol pul biber atıp yiyorum.acı metabolizmayı hızlandırıyor.acılı yogurt ne ki ?
ne işe yarıo ?
kusura bakmayın merak ettim :18:
yaş 30 boy 168 bende resim atmayı düşünüyorum,bakalım yapa bilirsem atcam.canım merhaba,
bende bu tarz bir başlık açmayı düşünüyordum çok isabet olmuş. aynı kilodayız bende bu sabah tartıldığımda aynı çıktım. senin boyun kaç acaba? Diyet yolculuğuna bende varım bende bugün başladım diyete. hatta akşam resim koymayı bile düşünüyorum buraya. her hafta da revize ederim. kilolarımızı takip edelim bence motivasyon olur ne dersin
yaş 30 boy 168 bende resim atmayı düşünüyorum,bakalım yapa bilirsem atcam.
cumadan cumaya tahtılcam demiştim ama gine dayanamadan,ben dayanamam her sabah tartılıp yazacam.
güne 2bardak ılık suyla başladım
20dk koşu bandında yürüş
şimdi pul biberli yoğurdumu hazırlayacam.
şimdilik hiç arkadaşım yok ama zamanla olacak.
01.07:86.800
tamam canım benim hedefim 65 olmak bu sefer olacak artık kilolardan bıktım.bende yaş 32 boyum 172 cm . benim hedef 55 olmak. ilk olarak 40 günde 10 kilo vermeyi hedefliyorum. sonra yine 40 günlük bir sürede bir 10 daha vermek böyle böyle gitsin istiyorum eşimin doğumgününde ona yeni bir eş hediye etmek istiyorum.imajımı falan herşeyimi değiştiricem. şimdilik niyetim bu umarım yılmam çünki motivasyonu çabuk yiten biriyimdir. eğer istersen bu yola birlikte çıkalım. hedef kilolarımıza birlikte gelelim.
dayanamıyorum tatlım,kendimi hep sabah ilk iş tartıda buluyorum.Bana kalırsa 5 gün arayla tartıl kendimden biliyorum hergün tartılınca ve tartıda eksilme göremeyince insanın morali bozuluyorz. Yesem de yemesemde aynı kilo diyip rejim bırakılabiliyor. Şayet sende nasıl bilmem ama bende öyle :) Bende bugün itibariyle tekrar başladım ve ayın 7 sinde tekrar tartılcam bakalım inş. hepimiz verebiliriz.
tamam canım benim hedefim 65 olmak bu sefer olacak artık kilolardan bıktım.
dayanamıyorum tatlım,kendimi hep sabah ilk iş tartıda buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?