Erkek İnfertilitesi padutin 100 ke kullanan var mı ? ve nereden temin edilebilir bu ilaç ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dark
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dark

Heyecan Doruk'ta ;)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
9.364
160
373
39
İstanbul
Kızlar merhaba eşime dr'muz bu ilacı önermiş ek olarak kullansın yararını görür diye. Şimdi arıyorum ama bulamıyorum almanyada varmış. Türkiye'de satışı yasakmış sanırım. Bazı eczaneler getirtebiliyormuş ama maliyeti de almanyaya göre daha yüksekmiş. Aranızda kullanan var mı ? ve nereden temin ettiğinizi söylermisiniz ? :1hug:

aynen arkadaşlar bende cevap bekliyorum. Kazen bey bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

nevki canım baksana hiç kullanan yok sanırım.
sadece ikimiz mi arıyoruz bu ilacı allahım ya.
sende arastırıyomusun canım ?

arkadaşlar bu ilaç sadece varikloselden sonramı kullanılıyor yoksa her erkek kısırlığındada kullanılıyomu

valla elchin canım inan hiçç bilmiyorum. dr bize takviye olsun diye verdi.ister alın isterseniz almayın dedi, degerlerimiz coook kötü degil cünkü.
degerleri birden arttırıyormuş,eğer öyle ise kısırlıktada kullanılabilir herhalde.değil mi ?

saol dark canım cevabın için benim eşiminde sayısı iyi ama hareket düşüklüğü var biraz onun için sormuştum sayımız toplam 55 milyon toplam hareket %55 ama hızlı ileri hareketi %4 bunun yükselmesi lazım onun için uğraşıyorum

canım bu ilaç hareket ve sayı için kullanılıyor. sorununuz hareket ise yardım eder.

saol cevabın için nevkicim yinede dr a bi sorayım sonra eşiminde ikna olması gerekir saol canımm

arkadaşlar siz bilirsiniz ama Türkiyede yasak diyosunuz..acaba neden yasak..demek ki zararlı olabilir..bence iyice araştırın öyle kullanmaya başlayın..sonra yan etki falan yapar..daha doğal vitamin şeklindeki çözümlere yönelseniz daha mantıklı bence..

domuz pankreasından yapılıyormuş içeriğinde öyle yazıyordu. bende okuduktan sonra açıkcası olumsuz bakmaya basladım dr ne kadar da önermiş olsada. doğal vitaminler dedigin gibi emel. keçi boynuzu pekmezi ve çörek otu yediriyorum şuanda.

ben de tüp bebeğe başlıyorum. ilacı kullanmayacağım. eşimin değerleri anlam veremediğimiz bir sebepten düşüyor. beklemek istemiyorum.

Hayırlsı olsun canım . insallah bebişlerimiz bekletmeden gelir..

benimde abimde kullandı bu ilacı yıllar önce onun çocuğu oldu.bizde kullanmıştık dr vermişti ama varikosel ameliyatından öncemi sonramı hatırlayamıyorum.o zaman dm idi alman para birimi ve biz 100 dm a getirtiyorduk ama sonuç nafile.

biz sormustuk esimin eczaci arkadasina 150tl getiririm demişti 100tableti işte.
çok şükür gerek kalmadı tam almayı düşündüğümüz de hamile olduğumu öğrendim.rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu. :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bizde 3 ay padutin kullandık.sayılarımız 17 milyondu 40 milyona çıktı.Hareketlilik %10 dan %40 çıktı çok mutlu olduk fakat ilaç bittikten 1.5 ay sonra yapılan testlerin sonucunda sperm sayısı 5 milyona düştü hareketlilik %50 civarlarında Dr tüpbebek kararı verdi. Harcadığımız paralarla kaldık.Anlıycanız bize iyi gelmedi tabi karar kullanacak kişilerin

Arkadaşlar bizde uzun süredir tedavi oluyoruz eşim varikosel ameliyatı gecirdi belli bir süre sonra hocamız padutin 100 ke almamızı önerdi ilaç türkiyede yasak öğrendiğimiz kadarıyla tansiyon sorunu yapıyor yani doktor tavsiyesiyle almak gerekiyor çok şükür 2.5 kutu kullandıktan sonra çocugumuz oldu tabi ilaçtanmıdır varikosel ameliyatındanmıdır bilinmez çok dualar ettik sonuca ulaştık umarım rabbim hepinize sağlıklı evlatlar veririr eşimin ilacı aldıgı internet adresi padutin - Ana Sayfa mehmet bey yada serkan bey var sağolsunlar ilgileniyorlar fiyatı 200 tl önceleri güvenemiyorduk ama 3 kutu ayrı ayrı aldık sorunsuz elimize gecti hepinize geçmiş olsun...

arkadasım merhaba bızım doktorumuzda bu ilacı önerdi
ama bızde cok emın oalmadık okadar cok sey kullanıyoruzki
sızın ılk once nekadardı spemler ve sonrasında kaç oldu
yanı sayı ve hızı artırdımı gercektende

Ben bı akrabama gönderdim bu ilacı 3 kutu ve suan bir kızı var 3 yasında tup bebis yani ve bende bu ilacı esime almayı dusunuyom ama kaç ay kullanılacak bilmiyorum çünkü bize bu ilaç hiç onerilmedi senin esinde hangi sorun varda önerildi merak ettim benim eşimde azoospermi var kullanabilirmi bilmiyorum siz biliyormusunuz??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…