- 30 Temmuz 2013
- 7.264
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
-
30 bine olmaz mümkün değil.11 yıl önce almak istedik 21 bin tl dediler 20 bine indiler korkunç paraydı alamadık.Yani o kadar varlıklı değil bildiğim kadarıyla.
Şimdi tre...l sitesinden baktım ben 2 ct 30 bine falan da var.
Onlar gerçek olmuyor mu?
Taşı sahte ise niye 30 bin mesela?
Çok cahilim bu konuda kusura bakmayın.
Kafasına atarım son tavrından sonra.Hanımlar selamlar. Arkadaşım ile fikir alışverişi yaptık ancak işin içinden çıkamadık.
Fikirlerinize çok ihtiyacımız var. Güzel fikirler geleceğine çok eminim.
Sevgiliden ayrılma sebebi ile karşı tarafa iade etmeniz gereken pahalı bir hediye (pırlanta yüzük) var diyelim elinizde. Bunu ne şekilde iade edersiniz?
Normal şartlarda karşı karşıya gelinmek istenmiyorsa, güvenilir biri vasıtası ile iletilir ancak arkadaşımın durumu pek normal değil.
Ayrılık normal, öyle aldatma, dayak vs. söz konusu değil ancak karşı taraf ayrılığı asla ve asla kabullenemiyor. En son artık işin ucu çeşitli iftiralara, evin önüne gelip rezillik çıkarmalara kadar gelmiş. Daha öncesinde o yüzük senin istemiyorum verme çöpe at istersen diyen çocuk, sanki arkadaşım vermeyi istemiyormuş gibi yüzük de yüzük diye bugün elli defa aramış yüzüğü istiyorum diye.
Arkadaşım da zaten vermeyi istiyor ancak, çocuğun bugünkü tutumundan sonra alıp da almadım demesinden ya da sahte yüzük iade ettiler bana diye saçmalamasından çekiniyor. Ki bugünkü yaptıklarından sonra yapması mümkündür.
Siz olsanız böyle birine bu yüzüğü nasıl iade ederdiniz?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler.
Taşın kaliteli olması, lekesiz olması hangi harf ile sertifikalandırıldıgı önemli. Taş sahte değil ama kaliteli de değildir muhtemelenYani o kadar varlıklı değil bildiğim kadarıyla.
Şimdi tre...l sitesinden baktım ben 2 ct 30 bine falan da var.
Onlar gerçek olmuyor mu?
Taşı sahte ise niye 30 bin mesela?
Çok cahilim bu konuda kusura bakmayın.
Burada kızın yakın arkadası teslim edecek.Hanımlar selamlar. Arkadaşım ile fikir alışverişi yaptık ancak işin içinden çıkamadık.
Fikirlerinize çok ihtiyacımız var. Güzel fikirler geleceğine çok eminim.
Sevgiliden ayrılma sebebi ile karşı tarafa iade etmeniz gereken pahalı bir hediye (pırlanta yüzük) var diyelim elinizde. Bunu ne şekilde iade edersiniz?
Normal şartlarda karşı karşıya gelinmek istenmiyorsa, güvenilir biri vasıtası ile iletilir ancak arkadaşımın durumu pek normal değil.
Ayrılık normal, öyle aldatma, dayak vs. söz konusu değil ancak karşı taraf ayrılığı asla ve asla kabullenemiyor. En son artık işin ucu çeşitli iftiralara, evin önüne gelip rezillik çıkarmalara kadar gelmiş. Daha öncesinde o yüzük senin istemiyorum verme çöpe at istersen diyen çocuk, sanki arkadaşım vermeyi istemiyormuş gibi yüzük de yüzük diye bugün elli defa aramış yüzüğü istiyorum diye.
Arkadaşım da zaten vermeyi istiyor ancak, çocuğun bugünkü tutumundan sonra alıp da almadım demesinden ya da sahte yüzük iade ettiler bana diye saçmalamasından çekiniyor. Ki bugünkü yaptıklarından sonra yapması mümkündür.
Siz olsanız böyle birine bu yüzüğü nasıl iade ederdiniz?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler.
Şimdi biraz daha netleşti kafamda. Çok teşekkür ederim.Taşın kaliteli olması, lekesiz olması hangi harf ile sertifikalandırıldıgı önemli. Taş sahte değil ama kaliteli de değildir muhtemelen
Rica ederim. Bu sınıflandırma D den baslar Z ye kadar yolu var.Şimdi biraz daha netleşti kafamda. Çok teşekkür ederim.
Onlar 1000 dolar civarı (alırken, satarken 300 400 dolar ancak verirler)Benim 0.30 karatım ne kadar eder şuanda
kalitesiz de olsa en az 80 bindir 2 karat ı j aralığında yaniTaşın kaliteli olması, lekesiz olması hangi harf ile sertifikalandırıldıgı önemli. Taş sahte değil ama kaliteli de değildir muhtemelen
Sizleri bulmuşken sorayım, Peki bu yüzüklerin halka kısmının hammaddesi nedir?Rica ederim. Bu sınıflandırma D den baslar Z ye kadar yolu var.
H Heytttt be ne diyor bakkkkkkOnlar 1000 dolar civarı (alırken, satarken 300 400 dolar ancak verirler)
Marjalılarda tas düşerse götürüyorsunuz tas takıyorlar.tak gitsin tırnakları sağlamsa bir şey olmaz.arada tırnakları kontrol ettir açılırsa taş düşer farketmeden.onun dışında kırılmaz çizilmez.pırlantayı sadece başka pırlanta çizebilir
2 karat ve o harf aralıgı muhtemelen daha pahalıdırkalitesiz de olsa en az 80 bindir 2 karat ı j aralığında yani
yok öyle değil.inceliyorlar kullanıcı hatası derlerse takmıyorlar taş ücret istiyorlarMarjalılarda tas düşerse götürüyorsunuz tas takıyorlar.
Sonucta düşmesi onların sucu
Fiyatları duydukça gözlerim açılıyor.kalitesiz de olsa en az 80 bindir 2 karat ı j aralığında yani
8 ayar yada 14 ayar altın. Pırlantada has altın cınsı yapmıyorlar zaten ki kaliteli pırlantayı ya 14 yada 18 ayar altına takarlarSizleri bulmuşken sorayım, Peki bu yüzüklerin halka kısmının hammaddesi nedir?
Sadece altın vs mi?
yok ya öyle de değildir 0.20 demiş olabilir belkiFiyatları duydukça gözlerim açılıyor.
0,2 de ben mi yanlış anladım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?