- 30 Temmuz 2013
- 7.264
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
-
yok öyle değil.inceliyorlar kullanıcı hatası derlerse takmıyorlar taş ücret istiyorlar
8 ayarı elmasta kullanıyorlar ama son yıllarda 8 ayarada pırlanta yapan firmalar var ucuz olsun diye.ben almazdım şahsen8 ayar yada 14 ayar altın. Pırlantada has altın cınsı yapmıyorlar zaten ki kaliteli pırlantayı ya 14 yada 18 ayar altına takarlar
elini bir yere vurabilirsin darbe alabilir tırnak.ya da metal bir yere takılıp açılabilirAllah Allah
Kullanıcı ne yapabilir ki.
Bende almam, hem renk atıyor hemde o taşı taşıyamaz yamulur gider 8 ayar. Pırlantayı da özellıkle bestası yanyana duran montürde severim, pırlantıyı zirkonyumdan ayıran en önemli özelliği o montürde olması bence, yoksa bakan anlamıyor pırlanta mı zirkonyum mu diye8 ayarı elmasta kullanıyorlar ama son yıllarda 8 ayarada pırlanta yapan firmalar var ucuz olsun diye.ben almazdım şahsen
Hımm evet darbe işini düşünmemiştim.elini bir yere vurabilirsin darbe alabilir tırnak.ya da metal bir yere takılıp açılabilir
O iş karışık bence ilişmeBana verebilirsiniz ben iletirim
İşte biz de bundan korkuyoruz. Yani bilen arkadaşların dediği gibi de ct ı düşükse bile yine de bir en az 15-20 bin den bahsediyoruz. Kimine göre küçük meblağ olabilir ancak bu ülkede 300-500 lira için bile neler neler oluyor.Dikkat edin de arkadaşınız oltaya gelmesin
Yani yüzük en başından sahtedir ama karşı taraf kabul etmez gibi
Önce başka bir kuyumcu da teyit edin. Gerçek yüzüğe sahte bu da diyemesinler
Heyy onu ilk ben dedim bende kaldıBana verebilirsiniz ben iletirim
mune görmesin beni sen gene mi pırlanta konusundasın der.ama vallahi muneciğim ben de suç yok.konu açılmış yazıyorum ağır tahrik var yaniiHeyy onu ilk ben dedim bende kaldı
Ceycey uğraşıyor ne kadar sahtemi ne ne değil diye sonra iade edicez
Seslenelim istersenmune görmesin beni sen gene mi pırlanta konusundasın der.ama vallahi muneciğim ben de suç yok.konu açılmış yazıyorum ağır tahrik var yanii
Yani Ceycey arkadaşımızın fiyat bilgilendirmesinden sonra ben 0,2 yi yanlış anladım diye düşünüyorum.Öyle 100.00 200.00 verdiğini sanmıyorum. laboratuar taşı olabilir mi? Parlaklığı nedir, setifikada ne yazıyor? 2 karat olduğuna emin misiniz, 2 karat çok büyük bir sayı. Benim pırlanta küpem 1 karat toplamda, her gören futbol sahası mı kaç para diye soruyor, 2 karatlık taş kafam kadar oluyor
ben de oraya takıldım 2 karatı duyunca.150bin üstü fiyattadır en az .bu arada sen de 0.50 şerden 1 karat varmış.güle güle kullanÖyle 100.00 200.00 verdiğini sanmıyorum. laboratuar taşı olabilir mi? Parlaklığı nedir, setifikada ne yazıyor? 2 karat olduğuna emin misiniz, 2 karat çok büyük bir sayı. Benim pırlanta küpem 1 karat toplamda, her gören futbol sahası mı kaç para diye soruyor, 2 karatlık taş kafam kadar oluyor
Sahte olabilir konu sahibi iade etse belki olay çıkaracak vay efendim sahte getirmişim diyeÖyle 100.00 200.00 verdiğini sanmıyorum. laboratuar taşı olabilir mi? Parlaklığı nedir, setifikada ne yazıyor? 2 karat olduğuna emin misiniz, 2 karat çok büyük bir sayı. Benim pırlanta küpem 1 karat toplamda, her gören futbol sahası mı kaç para diye soruyor, 2 karatlık taş kafam kadar oluyor
Siyah pırlanta sevdamı şuracığa yazacağdım fekat 2 karatı 30 bine alacaklarını sananları okuyunca kuyumcu atölyesinden bir tık altta kalan bilgilerimin bende kalması daha mantıklı geldi, yazmıcammune görmesin beni sen gene mi pırlanta konusundasın der.ama vallahi muneciğim ben de suç yok.konu açılmış yazıyorum ağır tahrik var yanii
öyle deme ben de bilmiyordum 12 sene öncesi.araştıra araştıra satın ala ala öğrendimm.Siyah pırlanta sevdamı şuracığa yazacağdım fekat 2 karatı 30 bine alacaklarını sananları okuyunca kuyumcu atölyesinden bir tık altta kalan bilgilerimin bende kalması daha mantıklı geldi, yazmıcam
Ay yok yazın ya bayağı aydınlanma yaşadım sayenizde.Siyah pırlanta sevdamı şuracığa yazacağdım fekat 2 karatı 30 bine alacaklarını sananları okuyunca kuyumcu atölyesinden bir tık altta kalan bilgilerimin bende kalması daha mantıklı geldi, yazmıcam
Sahte olabilir konu sahibi iade etse belki olay çıkaracak vay efendim sahte getirmişim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?