- 30 Temmuz 2013
- 7.264
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
-
Ama onu bana verse neyım var neyım yok veririm o nedir yaAynen katılıyorum 2 karat olduğunu zaten sanmıyorum konu sahibesi versin gitsin sanki petrolcu herifin Ebru Yaşara verdiği yüzük
.bu arada sen de 0.50 şerden 1 karat varmış.güle güle kullan
Ben kendi kendimi teselli ettim zaten nefsim teselliden sonra infilak ettiZengin dertleri anacımherif pırlanta alıp getırecek sen gıdıp bozdurmaya kalkacaksın enseleneceksın cok buyuk rezalet ya en guzelı hıc olmaması yada kendın alacaksın kımseyle ısın olmayacak. Aslında baktıgında yarı yarıya kar marjı olan bır sektor, yanı tutku olmasa alınacak poh degıl de ıste kadının nefsı hep dürtük atıyor neden senın de olmasın dıye
Ben kendi kendimi teselli ettim zaten nefsim teselliden sonra infilak etti
satacak değilsin ya güle güle kullan.benim 1800 e aldığım tamtur 9000 e yaklaşmış fiyatı.siteleri incele dolar arttıkça bunlarda zam yapar anında.dolar düşer fiyatı bi tık aşağı çekerlerBu ayrıntıyı nerden yakaladınız aplamız
Maalesef parasını ben verdim o yüzden hiç gülmüyorum onları kullanırken aklıma yediğim kazık geliyor böbreğimi bıraktım kuyumcuda
Sertifikası var diye hatırlıyorum.
Tekını kaybedersen dıgerını yuzuk yaptırt ınsallah kaybetmezsın tabıBu ayrıntıyı nerden yakaladınız aplamız
Maalesef parasını ben verdim o yüzden hiç gülmüyorum onları kullanırken aklıma yediğim kazık geliyor böbreğimi bıraktım kuyumcuda
Zirkondur ya da laboratuvar pırlantası yazar. Gerçek olduğunu iddia ediyorlar ama o da zirkon bence, kulağa gerçek gelsin diye öyle yazıyorlar gibi geliyor bana. O sitede gerçek pırlanta 2 karat yüzük 136.000 ₺’ydı. Öteki de gerçekse 106.000 ₺ nasıl fark olsun ki, ya da aralarında fark yoksa insanlar neden pahalısını almak istesin de satışta olsun onlar dimiYani o kadar varlıklı değil bildiğim kadarıyla.
Şimdi tre...l sitesinden baktım ben 2 ct 30 bine falan da var.
Onlar gerçek olmuyor mu?
Taşı sahte ise niye 30 bin mesela?
Çok cahilim bu konuda kusura bakmayın.
doğru demiş 1 karat 2 karat değil se düşük karat pırlantalar satarken ucuza gidiyorlar.
tanınmamış kuyumcu sertifikasının bir değeri yok.kredi kartı gibi bir şeyede basıyor kendileri ya da karton yaptırıp yazıyrlar üstüne bir şeyler.hrd gıa gibi uluslararası ya da pırlanta zinciri mağazaların sertifikası olmalı.2 karatın mutlaka hrd gıa sı vardır.yoksa sahtedir
firma yokmuş ki amca oğlunun kuyumcu dükkanından alınmışAldığınız firmaya teslim edin bakım yaptırmak için, işlem gittiğinde teslim alacak kişiyi de çağırın, bakımı yapılmış sertifikalı haliyle kutusuyla oradan teslim edin. Sıfır risk, sıfır uğraş, sıfır çirkeflik.
Karbonit vs maddeler de var, detaylı inceleme harici ayırt edilemeyecek durumda olan ya da beyaz safir kullanımı oldukça yaygın.Zirkondur ya da laboratuvar pırlantası yazar. Gerçek olduğunu iddia ediyorlar ama o da zirkon bence, kulağa gerçek gelsin diye öyle yazıyorlar gibi geliyor bana. O sitede gerçek pırlanta 2 karat yüzük 136.000 ₺’ydı. Öteki de gerçekse 106.000 ₺ nasıl fark olsun ki, ya da aralarında fark yoksa insanlar neden pahalısını almak istesin de satışta olsun onlar dimi
Yahu hiç sormadık, yüzük hangi renk diye. Altın rengi halkaya replika taş koyup sertifika basmış olmasınlar sakınfirma yokmuş ki amca oğlunun kuyumcu dükkanından alınmış
2 karatsa ben de olsam her türlü çirkefliği yapardım geri alana kadarben de oraya takıldım 2 karatı duyunca.150bin üstü fiyattadır en az .bu arada sen de 0.50 şerden 1 karat varmış.güle güle kullan
Hele D-E-F sınıfına mensupsa bir de, valla yutmuş olsa dahi kusturur mıçtırır çıkarttırırdım2 karatsa ben de olsam her türlü çirkefliği yapardım geri alana kadar.
2crt diye okuyunca düzgün bir firma ürünü olduğunu düşünmüştüm. O zaman yakın çevreden şahitler bulup onların yanında teslim edecek fakat elindekinin orijinalliği hakkında fikri olmadığı için karşı tarafın niyeti kötüyse her an iftiraya uğrayabilir. (Emmoğlu pırlantanın bir standardı olduğunu düşünmüyorum)firma yokmuş ki amca oğlunun kuyumcu dükkanından alınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?