- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
-
iyi ki 2 karat yüzüğümüz yok.bak ne kadar derde yol açıyorHele D-E-F sınıfına mensupsa bir de, valla yutmuş olsa dahi kusturur mıçtırır çıkarttırırdım
Tebrixler, tertemiz yeni bir dert oluşturulduiyi ki 2 karat yüzüğümüz yok.bak ne kadar derde yol açıyor
Hepimize satın ala ala öğrenmek nasip olsunöyle deme ben de bilmiyordum 12 sene öncesi.araştıra araştıra satın ala ala öğrendimm.
Yahu hiç sormadık, yüzük hangi renk diye. Altın rengi halkaya replika taş koyup sertifika basmış olmasınlar sakın
33 yaşından sonra oldu ilk pırlantam.sen daha bebesin sıranı bekleHepimize satın ala ala öğrenmek nasip olsun
Beyaz altın yani anlatmak istediğiniz. O zaman firmalarda sahte olup olmadıgına da baktırabılırsınızYok bildiğimiz hani beyaz mı diyeyim ne diyeyim onu da bilemedim sizin terimler karşısında, görüntü olarak da bayağı pırlanta yani
Çıplak gözle swarovskiyi bile ayırt edemezsiniz ki.Yok bildiğimiz hani beyaz mı diyeyim ne diyeyim onu da bilemedim sizin terimler karşısında, görüntü olarak da bayağı pırlanta yani
Beyaz altın yani anlatmak istediğiniz. O zaman firmalarda sahte olup olmadıgına da baktırabılırsınız
Bırakan da o meblayı bir alışverişte harcıyordur ve o gün evde oturmustur en fazlaÇıplak gözle swaroskiyi bile ayırt edemezsiniz ki.
Pırlanta harfi d size beyaz gelir, k da öyle.
Bu kadar kıymetli ise gelsin kendi alsın, değilse verin kargoya gitsin.
Bu arada gerçek olduğunu düşünmüyorum, şu dönemde kimse kimsede 2c yüzük bırakmaz.
Ortalama piyasa değeri 150 200 bin liradan bahsediyoruz.
Keşke bulasmasanız böyle bir işeYarın sabah teslim alacağım ben bahse konu yüzüğü.
Öğlen de öncelikle tanıdık bir yere götürüp sahte midir değil midir onları sorduracağım bakalım
Teslimi ben gerçekleştireceğim kendimi de sağlama almak istiyorum, emanet eşya sonuçta bir Ebru Yaşar yüzüğü olmasa da.
cihaz olan pırlantacıya götürün .kuyumcularda bilemez tamYarın sabah teslim alacağım ben bahse konu yüzüğü.
Öğlen de öncelikle tanıdık bir yere götürüp sahte midir değil midir onları sorduracağım bakalım
Teslimi ben gerçekleştireceğim kendimi de sağlama almak istiyorum, emanet eşya sonuçta bir Ebru Yaşar yüzüğü olmasa da.
Yani.Bırakan da o meblayı bir alışverişte harcıyordur ve o gün evde oturmustur en fazla
Dediğim gibi ct meselesini ben karıştırmış olabilirim ya da arkadaşların bahsettiği gibi kaliteden kaynaklı fiyatı o kadar yüksek olmayabilir. Ben de 150 200 bin olduğunu sanmıyorum. 20-30 bin arası birşeydir herhalde ve de ct ı düşüktür tabiÇıplak gözle swarovskiyi bile ayırt edemezsiniz ki.
Pırlanta harfi d size beyaz gelir, k da öyle.
Bu kadar kıymetli ise gelsin kendi alsın, değilse verin kargoya gitsin.
Bu arada gerçek olduğunu düşünmüyorum, şu dönemde kimse kimsede 2c yüzük bırakmaz.
Ortalama piyasa değeri 150 200 bin liradan bahsediyoruz.
Benim de hiç bulaşasım yok ama arkadaşım şehir dışında uzun bir süre de dönmeyecek.Keşke bulasmasanız böyle bir işe
Elektronikte de ikinci eli 10.000₺’lık ürünü adam 4.000’e veriyor mesela. Sorgulamadan alıyorlar, sonra dolandırıldım!onlardan asla almamm.eskiden elmas anaayar a işlenirmiş 8 ayar altın yerine.bunu bilen uyanıklar sahte taşlarla bakır gibi bir madene uyduruk gerdanlık küpe yüzük yapıyorlar eskitilmiş görünümde veriyorlar.2000 3000 e satıyorlar kocaman sözde elmas gerdanlıkları.adına da elmas kırıntısıyla yaptık diye uyduruyorlar.kırıntısı bile fasetlenir işlenir halbuki.200 tl lik ürünü 3000 e satıyorlar.gerçeği 60 70 bin bu niye 3000 diye kafa yormadan alan da çok.bir de satıcıya teşekkür üstüne teşekkür ediyorlar
1c kaliteli bir ürün o zaman.Dediğim gibi ct meselesini ben karıştırmış olabilirim ya da arkadaşların bahsettiği gibi kaliteden kaynaklı fiyatı o kadar yüksek olmayabilir. Ben de 150 200 bin olduğunu sanmıyorum. 20-30 bin arası birşeydir herhalde ve de ct ı düşüktür tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?