Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla evlat acısı gibi koydu ne yalan söyleyeyimDoğru söyle , hediyeleri kabul etmediğin için , için için yandın değil mi :)
Adam, ( anlamayanlar için A'dam) , ihtiyacınız neyse onu almaya çalışıyor.
Parasına bakmıyor bence.
Konu sahibi aslında laptop konusunda ince düşünmüş sevgiliniz , zamanında benimde erkek arkadaşım laptop hediye etmişti bana sağolsunValla evlat acısı gibi koydu ne yalan söyleyeyim
Özellikle laptop. Yani öyle bir laptop var ki bende kafasına göre güncelleme yapar, açılması 10 dakika sürer, hele acil bir işim varsa kafa atmak istiyorum monitöre.
Birinin sevgilisi aldığı çiçeğin bile parasını istemiş, gözüm korktu valla.Konu sahibi aslında laptop konusunda ince düşünmüş sevgiliniz , zamanında benimde erkek arkadaşım laptop hediye etmişti bana sağolsun![]()
Evet benim gibi "sorunlu" biriyle uğraşamazmış, bıraktı beni.konu tamamen fake bumühendismiş ağustos ayındaki 3 yıldır tanıdığunız doktor bıraktı snaırım?
kiblendin
Karşıda ki kişiyi ne kadar tanıdığına bağlı bir de ilişkinin ciddiyetine .Birinin sevgilisi aldığı çiçeğin bile parasını istemiş, gözüm korktu valla.
bütün a grubu meslekli talipler seni bulmuş, güzel tesadüfEvet benim gibi "sorunlu" biriyle uğraşamazmış, bıraktı beni.
Her konuya fake yazmak da yeni moda sanırım. Sen de kiblendin. Allah gönlüne göre versin kardeş, bu kadar gerilmene gerek yok.![]()
Seviyor ki etkilemeye çalışıyor, eğer aldığı hediye için hava atmıyorsa hiç bir sıkıntı yok , sakın benim düştüğüm duruma düşme ,ben pahalı hediye kabul etmedim ve hep ben ufak inçe hediyelerden hoşlanıyorum dedim Evlendik hala eşim ufak süprizler yapıyor , pahalı hediyeler de alabilir , hoşlanmadığımı zannettiği için almıyorİyi akşamlar hanımlar. Bir süredir birini tanımaya çalışıyorum. Çok ısrar etti görüşmek, birbirimizi tanımak için. Açıkçası hayatımda kimseyi istemiyordum ama azmi beni etkiledi gerçekten.
Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz ama benim şüpheci ve güvensiz kişiliğim yine kendisini gösterdi.
Kendisi son derece varlıklı bir insan, çalışıyor. Ben ise öğrenciyim daha. Okulum seneye bitecek inşallah. Benim bir laptop var, iki sene önce almıştım. Tek kelimeyle külüstür. Yeni bir tane almak için de param yok açıkçası. Okul çıkışında buluştuk birgün, laptop yanımdaydı. Yanında açmam gerekti bir ara ama 10 dakika falan bekledim açılmasını, o derece berbat yani.
O da bir hafta sonra bana yeni bir laptop almış. Böyle son çıkanlardan, gereksiz derecede pahalı bana göre. Ama ben almadım bu hediyeyi, henüz tanıma aşamasında olduğum birinden böyle bir hediye almak istemedim.
Son olayda bana bir çift yakut küpe almış. Ve daha önce maddi değeri yüksek hediyeleri kabul etmeyeceğimi söylemiştim.
Şimdi bu beni iyice rahatsız etti. Eğer birgün evlenirsem her türlü pahalı hediyeyi kabul edebilirim eşimden. Ama bu kadar yeni tanışmışken şüphelenmeye başladım. Sizce benim gözümü boyamaya çalışıyor olabilir mi? Çünkü bu yaşlardaki çoğu kız hayranlık duyuyor böyle şeylere.
O da aşırı tepki verdiğimi düşünüyor. Sana hediye alamayacak mıyım ben napim gidip nereden ne alayım ne bileyim diyor. Sizce tepkim aşırı mı? Beni parasıyla etkilemeye çalışıyor olabilir mi? Eğer öyleyse baştan bitiririm çünkü parasıyla etkilemeye çalışan adamın içi boştur diye düşünüyorum.
Yurttan bir arkadaşım da aynı şeyi söyledi az önce. Bu şekilde alışıyorlarmış onun da yengesi sizin gibi pişmanmış.Seviyor ki etkilemeye çalışıyor, eğer aldığı hediye için hava atmıyorsa hiç bir sıkıntı yok , sakın benim düştüğüm duruma düşme ,ben pahalı hediye kabul etmedim ve hep ben ufak inçe hediyelerden hoşlanıyorum dedim Evlendik hala eşim ufak süprizler yapıyor , pahalı hediyeler de alabilir , hoşlanmadığımı zannettiği için almıyor
Casper marka ve çok ucuza almıştım o yüzden hemen döküldü sanırım. Aldığım zaman bile çok yavaştı işlemcisi zaten.Benim laptop beş senelik hala kulustur sayılmaz
Bana da göz boyama gibi geldi bu kadar erken böyle hediyeler.Ayyy bilgisayar iki yılda külüstür olur muymuşmuş. Herkes çok biliyor gerçekten. 700e de bilgisayar var 7 bine de. Hepsinin kapasitesi hızı başka. Konudaki tek sıkıntı PC'nin iki yılda külüstür olması sanki.
zezella bu kadar ısrarcı taliplerin varsa tahminimce çok güzel bir kızsın.
Merak ettim bak.
Ama şu hadi evlenelimciler bana hiç güvenilir gelmiyor. Bi insanın huyunu suyunu bilmeden evlilik konuşmak sağlıklı bi düşünce değil. Bunu teklif edeni de sağlıksız görürüm. Muhtemelen dış görünüşüne göre hareket ediyorlar. Dış görünüşe göre eş mi seçilir?
Hediyeleri kabul edip etmemek tamamen senin karakterine bağlı. İster edersin ister etmezsin. Ama edersen de ileride karşılaşabileceğin saçma şeyleri göze alarak et.
Adam ne kadar zengin olursa olsun, üç günlük insana laptop hediye olmaaaaaz. Biraz gözünü boyamaya çalışıyor. İllaki hediye almak istiyorsa Yakut küpe yerine 200 liralık makul altın sade bi kolye alabilirdi.