ben bu bebe yağının yeşil kapaklısını buldum uygun mudur? :18:
canım tercihin sade olsa daha iyi. mentollü olanlar falan saçı yağlı gösterebilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu bebe yağının yeşil kapaklısını buldum uygun mudur? :18:
Ben de 1,5 aydır bebe yağı kullanıyorum.Nivea'nın badem yağı özlüsünden.saçları acayip parlatıyor.Bence alacak olanlar varsa badem yağlı alabilir.Hem bu arada da saçımıza bakım yapmış oluruz.Bir taşla 2 kuş...
Nıveanın bebe yağı o dur herhalde badem yağlı bakmadım çeşitleri varmı bend eondan alıyım yanlış olur diye soroyum dedim saçlarım açıcıdan mafedildi belki bir umut
kesinlikle bende tavsiye ederim bebek yağını,
kokusu güzel olan bebek yağı markası billiyomusunuz ? benimkinin kokusu pek yok. jons baby
Cidden inanılmaz bi formül. Benim saçlarım baya sert kabarık ve kuruydu, üstelik kuruluktan da dalgası garip bi kıvırcık halini almıştı ama saçımda hiçbir işlem yok, yapısı böyle sanırsam.Herneyse ben bebek yağını denedim ve şu ana kadar denediğim hiçbir üründen bu kadar memnun kalmamıştım. Kabarıklığı bayaaaa bir indi dalgası geri geldi ayrıca rengi de ortaya çıktı saçımın, yumuşacık oldu. Ha ayrıca ben çıkınca da jöle yerine çok az bir miktar şekil vermek için kullandım banyodan önce saç diplerime yedirdikten sonra. O da gerçekten çok işe yaradı hiç sertleştirmeden çok güzel bi şekil verdi saçlarıma çok mutluyuuuuuum
Saçlarının kabarıklığından şikayeti olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Fakat benim saçlarım çok sık ve kuru olduğundan yağlı falan göstermedi ama çok ince telli sönük saçlar için daha da söndürücü ve saç dökücü özelliği olabilir diye düşünüyorum. Ama yine de şekillendirmek için kullanılabilir çok az bi miktar![]()
Merhaba bu ürünü nasıl kullandığınız hakkında bilgi alabilir miyim?