Saç Kesim Şekilleri pahalı kremlere gerek yook. BEBEK YAĞI yeter.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ben de 1,5 aydır bebe yağı kullanıyorum.Nivea'nın badem yağı özlüsünden.saçları acayip parlatıyor.Bence alacak olanlar varsa badem yağlı alabilir.Hem bu arada da saçımıza bakım yapmış oluruz.Bir taşta 2 kuş...

Ben de 1,5 aydır bebe yağı kullanıyorum.Nivea'nın badem yağı özlüsünden.saçları acayip parlatıyor.Bence alacak olanlar varsa badem yağlı alabilir.Hem bu arada da saçımıza bakım yapmış oluruz.Bir taşla 2 kuş...

Ben de 1,5 aydır bebe yağı kullanıyorum.Nivea'nın badem yağı özlüsünden.saçları acayip parlatıyor.Bence alacak olanlar varsa badem yağlı alabilir.Hem bu arada da saçımıza bakım yapmış oluruz.Bir taşla 2 kuş...

Nıveanın bebe yağı o dur herhalde badem yağlı bakmadım çeşitleri varmı bend eondan alıyım yanlış olur diye soroyum dedim saçlarım açıcıdan mafedildi belki bir umut

Nıveanın bebe yağı o dur herhalde badem yağlı bakmadım çeşitleri varmı bend eondan alıyım yanlış olur diye soroyum dedim saçlarım açıcıdan mafedildi belki bir umut

Benim evde vardı zaten onu kullanıyorum.'Nivea baby hypoallergenic Buğday yağı ve doğal badem yağı içerir' yazıyor.Ama başka bebe yağı da olur.Buğday ve badem yağı saç için faydalı diye biliyorum.Ama yine de sen bilirsin

kesinlikle bende tavsiye ederim bebek yağını,
kokusu güzel olan bebek yağı markası billiyomusunuz ? benimkinin kokusu pek yok. jons baby

Ben bunu denedim, gerçekten çok başarılı bir sonuç veriyor :3: ancak daha yıkandığı ilk günden biraz yağlı bir görüntü veriyor saça. gerçi ertesi gün ısırgan otu kürü uygulayınca saçımdaki yağlı görüntü tamamen gitti, burduğum saçlarımda da tatlı tatlı bukleler oldu :93:

edit: johnson's bebe yağıydı kullandığım

Son düzenleme:
Cidden inanılmaz bi formül. Benim saçlarım baya sert kabarık ve kuruydu, üstelik kuruluktan da dalgası garip bi kıvırcık halini almıştı ama saçımda hiçbir işlem yok, yapısı böyle sanırsam. :37: Herneyse ben bebek yağını denedim ve şu ana kadar denediğim hiçbir üründen bu kadar memnun kalmamıştım. Kabarıklığı bayaaaa bir indi dalgası geri geldi ayrıca rengi de ortaya çıktı saçımın, yumuşacık oldu. Ha ayrıca ben çıkınca da jöle yerine çok az bir miktar şekil vermek için kullandım banyodan önce saç diplerime yedirdikten sonra. O da gerçekten çok işe yaradı hiç sertleştirmeden çok güzel bi şekil verdi saçlarıma çok mutluyuuuuuum :62::64:Saçlarının kabarıklığından şikayeti olanlara kesinlikle tavsiye ederim. :66:

Fakat benim saçlarım çok sık ve kuru olduğundan yağlı falan göstermedi ama çok ince telli sönük saçlar için daha da söndürücü ve saç dökücü özelliği olabilir diye düşünüyorum. Ama yine de şekillendirmek için kullanılabilir çok az bi miktar :61:

Cidden inanılmaz bi formül. Benim saçlarım baya sert kabarık ve kuruydu, üstelik kuruluktan da dalgası garip bi kıvırcık halini almıştı ama saçımda hiçbir işlem yok, yapısı böyle sanırsam. :37: Herneyse ben bebek yağını denedim ve şu ana kadar denediğim hiçbir üründen bu kadar memnun kalmamıştım. Kabarıklığı bayaaaa bir indi dalgası geri geldi ayrıca rengi de ortaya çıktı saçımın, yumuşacık oldu. Ha ayrıca ben çıkınca da jöle yerine çok az bir miktar şekil vermek için kullandım banyodan önce saç diplerime yedirdikten sonra. O da gerçekten çok işe yaradı hiç sertleştirmeden çok güzel bi şekil verdi saçlarıma çok mutluyuuuuuum :62::64:Saçlarının kabarıklığından şikayeti olanlara kesinlikle tavsiye ederim. :66:

Fakat benim saçlarım çok sık ve kuru olduğundan yağlı falan göstermedi ama çok ince telli sönük saçlar için daha da söndürücü ve saç dökücü özelliği olabilir diye düşünüyorum. Ama yine de şekillendirmek için kullanılabilir çok az bi miktar :61:

:46::46::46::46::46::46::46:

inşallah banimde kabaran bu asi saçlarıma iyi gelir.allah razı olsun söyleyenden :46::46::46:

ben bu yöntemi geçen sene nette duymuştum bi kıza bi kuaför söylemiş kabaran saçları için herkese de söylemiyolarmış gelsinlerde kuaförde bakım yapalım diye çok samimi kankilerine söylüyolarmış

yarın ilk işim bebe yağı almak.sonunda kurtulcam elektrikkli saçlarmdan.:46::46::46::46::46::46::46:

Back
X