Saç Kesim Şekilleri pahalı kremlere gerek yook. BEBEK YAĞI yeter.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Tamam dediginiz gibi yaparım teşekkür ederim :)

bu sefer miktarı iyi ayarladım yok böyle birşey! mükemmel oldu istediğim gibi

Ben hala kullaniyorum, olmazsa olmazim oldu.. :) sacim eski sagligina ve canliligina kavustu.. :)

NeS

Arkadaşlar, her tür saç sorununa iyi gelen çok güzel bir yöntem var o da ISIRGAN ÇAYI KÜRÜ..Denemelisiniz saç dökülmesini ilk uygulamada durduruyor,yeni saç çıkarıyor,saç kalitesini yağsız şekilde arttırıyor ve kabarmyı bırakın saçlar yağsız parlıyor..Yağlı her türlü bakım saç dibini tıkıyor bilginize....

Merhaba, bahsettigin nasil bir urun? Aktarlaradan mi temin edilebilir, ne sekilde uyguluyorsun? Bebeyagini sadace sac uclarina ve en fazla sac boyuna uyguluyorum ben, diplerle isim yok ama sacim cok dokuluyor, isirganin saca faydalarini biliyorum, denemek isterim.

NeS

Canim nasil uygulucaz anlatablirisin

bide bu bebe yağını su ve gliserinle karıştırıp sürende varmış nemlendiriyormuş sanırsam :)

Bizim ekip heryerde hahahah
Bende denedim gayet iyi kabarmıyor saçlar .
Ama eczaneden gliserin alın 1 çaybardağı suyun içine bebe yağı ve bi kapak gliserin dökün kırık ve kuru saç uclarınızada bu karışımı sıkın bir sprey ile aklınıza geldikçe .

ben de uyguladım arkadaşlar ama başarılı olmadı oysa ki ne kadar umutlanmıştım doğru mu kullanamadım acaba? bebe yağı 7-24 kremlerin yerini tutar mı sizce

bide bu bebe yağını su ve gliserinle karıştırıp sürende varmış nemlendiriyormuş sanırsam :)
ben sadece gliserinli su yapıp duştan sonra sıkıyodum saçlarıma biraz daha parlak oluyodu canım
ama yıkanınca bebe yağını da deneyeceğim bakalım minnoş kıvırcıklarım nasıl olacak

ben her banyodan sonra vücudumu bebek yağıyla yağlarım ellerimde kalanı da sürerim saçıma. kesinlikle saçlar daha parlak ve güçlü oluyor. Ama benim saçlarımı sertleştiriyor biraz ve çabuk yağlanıyor.

Aynı problemi yaşayan var mı?

klasik 'diplere gelme' meselesi sanırm. bende sertlik yok yaglanmada dıplere cok yaklasırsam oluyodu

konuyu hortlatıyorum ama gerçekten çok iyi bir sonuç veriyor. yalnız ben saçım ıslakken değil fön ile kuruttuktan sonra kurumuş saçıma uyguluyorum ve saçımı gevşek bir topuz yapıp yatıyorum sabaha kocaman kocaman iri ve parlak dalgalarım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…