Birkac denemeyle en uygun miktari anlayabilirsin, uclara ve sac boyuna yogunlasmaya calis, tepeler yagli gorunmez o zaman.. 5-6 iri damla gibi dusun, Sac cok islakken yag cok rahat dagiliyor, ben hala kullaniyorum. Saclarimin sagligi geri geldi resmen.. :)
NeS
etki etmedi yazmıştım ama bu sefer daha özenli kullandım. dalgalar maşalı gibi oldu saçım yağı emdi ve parlak gözüküyor, fakat yağlı durmuyor.. yıpranmaya karşı da çok iyi bir yöntem olacak bence..
Arkadaşlar, her tür saç sorununa iyi gelen çok güzel bir yöntem var o da ISIRGAN ÇAYI KÜRÜ..Denemelisiniz saç dökülmesini ilk uygulamada durduruyor,yeni saç çıkarıyor,saç kalitesini yağsız şekilde arttırıyor ve kabarmyı bırakın saçlar yağsız parlıyor..Yağlı her türlü bakım saç dibini tıkıyor bilginize....
Arkadaşlar, her tür saç sorununa iyi gelen çok güzel bir yöntem var o da ISIRGAN ÇAYI KÜRÜ..Denemelisiniz saç dökülmesini ilk uygulamada durduruyor,yeni saç çıkarıyor,saç kalitesini yağsız şekilde arttırıyor ve kabarmyı bırakın saçlar yağsız parlıyor..Yağlı her türlü bakım saç dibini tıkıyor bilginize....
tam olarak saçlarınız hangi boyda nasıl uyguladınız taradınız mı ayrıntılı olarak anlatırsanız çok çok memnun olurumbu sefer miktarı iyi ayarladım yok böyle birşey! mükemmel oldu istediğim gibi
ben sadece gliserinli su yapıp duştan sonra sıkıyodum saçlarıma biraz daha parlak oluyodu canımbide bu bebe yağını su ve gliserinle karıştırıp sürende varmış nemlendiriyormuş sanırsam :)
ben her banyodan sonra vücudumu bebek yağıyla yağlarım ellerimde kalanı da sürerim saçıma. kesinlikle saçlar daha parlak ve güçlü oluyor. Ama benim saçlarımı sertleştiriyor biraz ve çabuk yağlanıyor.
Aynı problemi yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?