Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Yaptım da 200 liralık pateni 35 liraya, 1500 liralık montu 250 liraya, 23 tane pony oyuncagını 100 liraya verdim:)) herkes yazıyo napıyon bacım niye boyle veriyosun diye:) evde duracagına yardırıyorum

Hangi site o? Benim de depo ağzına kadar dolu ben de yardırayım. Sarı site mi?

Yaptım da 200 liralık pateni 35 liraya, 1500 liralık montu 250 liraya, 23 tane pony oyuncagını 100 liraya verdim:)) herkes yazıyo napıyon bacım niye boyle veriyosun diye:) evde duracagına yardırıyorum
Ayy çok sevindim satış yapmana piyasa fiyatlandırması için kıdemli uzmanlarımız sayın N nscckts ve H Heytttt be bir danış derim ucuza veriyon sanki :)))

Bizde iki kişiyiz. Ne sosyal aktivite ne dışarda en basitinden dürüm bile yemiyoruz ama para geldiği gibi bitiyor 3 hafta nerden kıssak diye diye maaş gününü bekliyoruz... Hayat çok pahalı çokk geçen yağ 30 küsürlüydü şimdi 55ten aşağı yağ yok... Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Tam 100 kilo biber ve domates kaynattım toplamda. O ay gelen doğalgaz 28 lira. Ki 4 sefer de kaynattım, totalde 20-24 saat sürmüştür. Ben de bir kerede almadım, 3-4 hafta sürdü. Bütçe yoksa yoktur zaten ama belki buna ayıracak bütçesi olup da bu kadar kar edildiğini bilmeyen vardır. Ben o niyetle yazdım. Yoksa insanların ekmek alacak parası yok nerede kaldı salça için domates. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Benim ortanca cadı Miniş hastası.Hatta ne zamandır Miniş ev istiyor,bir kere aldım kırınca kızdım almadım.Bende minislere ve Miniş evlerine talibim alırım valla .Küçük kızımla oynarlar
bugün son minişi de kargoladım evdeki ha ha a.ama konu sahibinde çok var galibaaa

Aklıma sey geldi
Ben eskiden gece uyandığımda maaş yattı mi yatmasını bakar kredi kartı ödemelerini falan yapardım artik bakmıyorum çünkü daha öder ödemez eksiye giriyorum öyle oluncada uykum kaçıyor uykunu alayım sabah bakarım diyorum

ne güzel sevindim adınıza.bizim köyümüz yok bahçemizde yok pahalı pahalı marketten alıp kışlık yaptım bu sene.patlıcanı 4 den domatesi 4 den bamyayı 25 den fasulyeyi 10 dan aldım biber 6 tl barbunya 11 tl.vs.binlerce liraya doldu 2 derin dondurucum .kışın domates biber 20 tl yi geçecekmişşş deniyorrr kabuss gibiiiii

bugün son minişi de kargoladım evdeki ha ha a.ama konu sahibinde çok var galibaaa
Ben hepsını birden veriyorum tek tek uğraşamadım kargoyla otuzunu birden .kalan 20 tane koleksıyonmus verdırmıyo. Ne sacma sapan para vermısız bunlara oynadıkları iki sene tanesinı 50 60 liradan almısız, şimdi yuzune bakmıyorlar.

Link verir misiniz benim göz seyirmeye başladı girip azcık kadınlık öğreneyim

22 kavonoz domates çorbası 8 kavanoz menemen ve buzluğa bir sürü doğranmış domates attım kilosu 3.5 4 arası aldık hep 1 tl ye domatese hiççç rastlamadımmmm .ha salata için eve aldığımız domatesi de 6 tl ye aldık hep salkım olanını

Bende de oyuncak dolu hala hala poşet poşet dağıttım. Öyle böyle değil 10 büyük çöp poşetinden fazladır hala var. Bir de şu cici bigiler vae öyle küçük şeyleri vermedim kimseye minisleri de çöpleri de. Çöp gibi görünen oyuncaklara para vermişiz ya. Bu küçük oyuncakları ben de satayim bari güzel fikir. Biraz ayırırım hatıra kaldın diye gerisini satarım.

haklısınız biz hala oyuncak alıyoruz eve pandemi de çocuk sıkılıyor 9 yaşında ama oynuyor onlarla.ucuza gidiyor ama bedavaya gitmesinden iyidir derim genede çok ta ucuza vermeyin biraz bekleyin satılmazsa 1 hafta sonra az az fiyat indirirsiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…