Şampuan ve Saç Kremleri Palette boyası içinden çıkan saç kremi harikaa..

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
arkadaşlar palette boyasının içinden cıkan saç klremi gibi bi saç kremi daha görmedim.saçlarım röfleden yanık yıpranık yıkandığında koyun tüyü gibi kabaran ve cok dolaşan bi saç okadar saç kremleri denedim ama boyanın içinden cıkan bu sackremi gibisini görmedim.yumuşacık yapıyor taranmayan o dolaşık saçım bu kremi sürdükden sonra hiç dolaşmadı diyebilirim.bu kremi deneyenniniz olmuşdur acaba bunun büyük boy kutuda satılan şekillde bulabilirmiyiz

aynen cnm ben de kullanıp çok memnun kalmıştım ,aynı şeyi ben de merak ediyorum ya..öğrenirsen beni de haber edermisin?

Ben onun mübtelasıyım ya kokusuna bayılıyorum etkisi zaten tartışılmaz ama dışardan satılmıyo işte ben 2 kutuyla boyarım saçımı içinden çıkan maske 4 yıkama yetiyo bana uçlara kullanıyorum sadece süper bi maske valla satılsa alırdım da sadece boyalarda var heralde

Kızlar kesinlikle size katılıyorum. Ben de saçımı yıpranmasın diye çok fazla boyamıyorum ama boyadığımda da içinden çıkan bu kremi kullanmaya kıyamıyorum! Bu kreme benzer saç maskesi vs bulsam anında alıcam. Çok güzel yapıyo saçımı.

Kesinlikle!
Kokusu etkisi harika kullanmaya kıyamıyorum çok güzel bişey
Bence hepimiz firmaya mail atıp onun piyasaya tek halde sürülmesini istemeliyiz
Ben çok kez düşündüm bunu

benim gibi farkeden arkadaşlar varmışş sevindim birde ürün olarak sunsalar daha cok sevinicem

çok sık boyarım saçımı palette kullanıyorum kremde bitmesin diye az az kullanıyorum dediginiz gibi keşke piyasaya sunsalar süper olur saçlarımı yumusacık yapıyooo

Katılıyorumm bende dün boyadım saçlarımı saç rengım istediğim gibi olmadı o ayrı ama cidden sac kreminin kokusuda yumusatma acısından da harika

Ben denemedim ama büyük ihtimalle schwarzkopf'un kendisinin yada glissin bir saç kremidir boyaya özel hazırlayacaklarını zannetmiyorum. İçeriğini yazarsanız belki daha kolay bulunabilir.

Son düzenleme:
geçenlerde yine saçımı boyadım sırf o maske var diye palettenin boyasını aldım boyadan da çok memnunum fakat ne göreyim maskesi değişmiş 7 bakım yağı içeren maska yazıyodu üstünde kıvamı diğerine göre daha cıvık ve kokusu da diğeri gibi değildi etkisi de diğeri kadar nem verici değildi çok üzüldüm eski maskesi büyük ihtimalle gliss'in bi maskesi ama hangisi

bu yaziyi yazali cok uzun zaman olmus.halen forumdamisiniz bilmiyorum ama okursaniz cevabinizi beklerim:)ben de o kremi seneler once bir kac kez boya vasitasiyla kullanmis ve cok memnun kalmistim.merak ediyorum acaba bulabildiniz mi hangisi oldugunu.

Gliss in lila rengi olan ürünü var kaşmirli maskesi o makeyi kullandım o boyanın içinden çıkan maskeye benziyordu.

Gliss 7 yag iceren bir sivi kremi var. Kokusu vr etkisi birebir ayni o kremle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…