Saç Rengi ve Saç Boyama Palette kahve köpüğü boyayan var mı?

naslii.com u diyorsan o nazlı değil. başka nazlıysa ben tanımıyorum bu resimdekini. :D

ben şimdilik köpüklerden vazgeçtim, küllü üzerine düşüneceğim. :D

saçın son koyduğun fotolarda daha açık geldi. olabilir gibi canım. he o naslii sandım.. değilmiş he.. ben de bir konu aççcam yakında bir kaşım bir kaşımdan baska altı çıkmıyor diğer yarısının yeter ulen diye :D ay nefret ediyorum yaa bu duurmdan şimdi almaya çalıştım da :1::1::1:
küllü üstüne düş bence canım:1:

saçın son koyduğun fotolarda daha açık geldi. olabilir gibi canım. he o naslii sandım.. değilmiş he.. ben de bir konu aççcam yakında bir kaşım bir kaşımdan baska altı çıkmıyor diğer yarısının yeter ulen diye :D ay nefret ediyorum yaa bu duurmdan şimdi almaya çalıştım da :1::1::1:
küllü üstüne düş bence canım:1:
ya benim kaşlarım da kısa. herkes kaşlarımla uğraşıyor. istiyorlar ki aşağı doğru uzatayım. hiç sevmem. :/ kaşım yok napim. :(
altı çıkmayan gibi diğerini alsan eşitlenmiyor mu?

ya benim kaşlarım da kısa. herkes kaşlarımla uğraşıyor. istiyorlar ki aşağı doğru uzatayım. hiç sevmem. :/ kaşım yok napim. :(
altı çıkmayan gibi diğerini alsan eşitlenmiyor mu?

kız bende uzun kaş sevmem tam varoş kaşı :D kısa olsun ama düzgün olsun istiyorum hatta kısalttım da ama işte farklı körolasacılar :D
aldım bişiler yaptım ama düz olmadı tam çünkü bir daha kavisli:D ama ben kontür kaş da sevmem böle idare etcemm

kız bende uzun kaş sevmem tam varoş kaşı :D kısa olsun ama düzgün olsun istiyorum hatta kısalttım da ama işte farklı körolasacılar :D
aldım bişiler yaptım ama düz olmadı tam çünkü bir daha kavisli:D ama ben kontür kaş da sevmem böle idare etcemm
resim koysana bi ara merak ettim :D

resim koysana bi ara merak ettim :D

baksana albümlerden en son halim gerçi gözlük var ama hahaha böle olsun isterim zaten böyle koyuu $eyebrow_problems.webp
nefret ediyorumm kaşlardan artık ya biri kavisli biri yuvarlak ne alaka ise :S

baksana albümlerden en son halim gerçi gözlük var ama hahaha böle olsun isterim zaten böyle koyuuEki Görüntüle 1172150
nefret ediyorumm kaşlardan artık ya biri kavisli biri yuvarlak ne alaka ise :S

canım benim kaşlar resimdeki hatunun 3 de 1 i incelikte hiç almadan şekil olarak bir önerin varmı:44:

Uzun yıllar önce saçımı ya kahve ya da bal köpüğü gibi bir renge boyamıştım ve çok sevmiştim. Turunculuk yoktu. Resimlere bakınca en çok palette kahve köpüğünü benzetiyorum.

Bu rengi boyayan, sürekli kullanan var mı acaba? Nette eski resimler hep açılmaz hale gelmiş. Boyayan varsa resim ekleyebilir mi, turunculuk yapıp yapmadığı hakkında bilgi verebilir mi?

annemin saçını boyamıştık epey dökülme oldu ve çok hızlı şekilde aktı saçından.bimen a plus alıyo şimdi o markadan çok memnun.uzun süre akmadı saçtan.bnm önerim neva color.

maalesef var canım..5 lilerde turunculuk hafif kızıllık var demek kızıllık değilde altın yansımalar istiyorsan..6..3
7.3
8.3 şeklindekilere bakacaksın..
şu anki saçın kahve köpüğü uygulama için uygunmu..koyu ise iyi olmaz..

Back
X