Saç Rengi ve Saç Boyama palette natural colors 6-68 bronz kakao kullanan var mı??

Hebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
56
0
86
İstanbul
Arkadaşlar dün palette natural colors 6-68 bronz kakao aldım.Daha sonra internetten araştırdım bu rengi ama bulamadım.Kullananlar var mı??Varsa nasıl bir renk??

ben kullandım çok canlı bir kahve tonu oluyor ama bir iki yıkama sonra karamele dönüyor saçının rengi açıksa tavsiye ederim

aa yanii hemen akıyo o zaman :5: canım benim saçım şimdi altın karamel.sanırım üstüne güzel olur o zaman.çok koyu oluyo mu rengi peki??

ben yaptım kızlar bronz kahveden brz daha koyu bir ton ama çok güzel bir kahve oluyor parlak gerçekten bronz bir kakao evt brz akıyor taban açık renkse ama bence denemeye değer.

Merhaba arkadaşlar ben bronz kakaoyla tarçın bakırı karıştırmak istiyorum nasıl bi renk olur acaba? Tarçın bakıra çok az bi kahvelik katmak istiyorum o yüzden çok az koyucam ama çok koyultur mu? Kullananlar fotoğraf paylaşabilir mi nasıl tuttuğunu görmek açısından?

Nasil bi renk cikiyor ortaya ya benim tabanim acik degi

Hanımlar ben ses gelmeyince risk alıp kızıl saçlarımı kendim açıp üstüne 3/1 oranda tarçın bakır/bronz kakao karıştırıp boyadım çooookkk memnunum beğendim rengi

Back
X