Saç Rengi ve Saç Boyama palette natural colours

nazlikiz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
14
0
36
İstanbul
selam kızlar palette natural koyu kakao aldım da merak ettim boyalı saca uygulamada sorun olur mu
bir de benm sacımda oryalle acma yapıldıgından kahveye boyadgımda bile guneste turuncu parlama yapıyordu bu kapanır mı bu renkle??
daha sonra kızıla gecme de sorun olur mu peki:

sakın boyama palette naturel mahvetti saclarımı onu boyadım renk pigmentlerim körelmiş orealle 3 saatte acılmadı sacım hele koyusunu hiç hiç boyama mahvoldu saclarım

Gerçekten bazen markasının iyi ve fiyatının yüksek olması işe yaramıyor. Bu da o ürünlerden biri. Diğer renklerde nasıl bir etki yaratıyordur bilemem ama, adında yazdığı gibi doğal değil maalesef.
Benim doğal sarı saçlarımı bile çakma sarı yapılmış sanki gibi göstermişti. Boyadığınızın yaklaşık ilk 1 haftası aşırı parlak duruyor ve gerçekten rahatsız edici bir parlaklık bu.
Diğer renklerdeki etkisini bilemem ama sarının tonlarında kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir markadır.

madem kızıl renk yapmak istiyorsunuz neden beğendiğiniz bir kızıla boyamıyorsunuz bir iki boyamada o turunculuk kapanır diye düşünüyorum kahve boyarsanız kızıla geçmeniz zorlaşabilir:44:
.

sacıma kına akıtma islemi uygulandıgında altı turuncu kaldı sanırım onsan bu parlaması cunku 5 kere kızıl 2 kere kahve boyamıslıgım var bazen turuncu hatta sarı parlıyor guneste. esmerım ben cok kotu oluyor.:2::2::2:

buram buram amonyak kokan bir boya. ben açık karamele boyamıştım (7.5). renkten memnun kalmıştım güzel kalıcı bir renkti... ama amonyaktan dolayı saçım kurudu tabi

evet bende deluxe altın karamele boyamıştım çok memnundum sonra onu bulamadım orda naturali aldım açık karamel evet çok amonyak kokuyor nasıl doğalsa birde çok sertleştirdi saçımı ben deluxe altın karamelini çok beğendim yine ona devam :21:

evet bende deluxe altın karamele boyamıştım çok memnundum sonra onu bulamadım orda naturali aldım açık karamel evet çok amonyak kokuyor nasıl doğalsa birde çok sertleştirdi saçımı ben deluxe altın karamelini çok beğendim yine ona devam :21:

evet canım natural diyor ama hiçbir farkı yok diğer boyalardan. ben de deluxe kahve köpüğüne boyamıştım ondan önce, o saçımı o kadar da sertleştirmemişti gerçekten.

hemde deluxe serisi benim kullandığım altın karamel daha canlı bir renk olmuştu ve kolay kolayda akmıyor hemen resmimide ekledim bak istersen altın karamel çok canlı duruyor natural açık karamel ise o kadar canlı olmuyor aksine mat ve soluk oluyor bir daha asla :42:

Back
X