Kızlar bende simsiya olan saçlrımı koleston yoğun renk açıcısıyla açtım.İlk denememdehiç açılmadı sadece dpleri açtı.İkinci boyamamda ise saçlr baya bi açıldışimdi bi paket daha alıcam hfta sonu yapıcam ondan snra açık kumrala boyucam sonunda siyhtan tamamen kurtulucam
arkadaşlar herkese merhaba;
1. resim şuan kullandığım saç rengim, ben 2. resimde ki gibi istiyorum. koleston ya da palette bu açıcılar bu rengi istediğim şekilde açar mı sizce?
Eki Görüntüle 357331 Eki Görüntüle 357332
olur mu dersiniz?
bence açıcı kullanma saçların sarı ama yıpranmamış fazla koleston çok yıpratıyor ve turunculuk yapıyor paletteyi bilmiyorum ama fazla açmıyor diyolar sürdüğüne yıprattığına değmez. Koleston 12/0 özel sarılar yada nevacolor'ın fildişine falan boyasan açılır saçın hem de o kadar yıpranmaz. Renk aynı olurmu bilmiyorum.Ama çok istiyorsan kuaförde yaptır aradaki renk farkı fazla olmadığından yanma ihtimali de olmaz. Birde saçlarını beğendim doğal rengi neydi acaba fazla yıpranmamışkendinmi açmıştın?
nevacolor fildişini denedim canım olmuyor. o yüzdende artık bu yoğun açıcılar son çare. kendim boyaya boyaya açıldı canım yazın denize gidince filan daha da açılıyor, bir de ben saçımı sadece oksidanla ıslatıp üstünden düzleştiriciyle geçiyorum boyadıktan sonra her boyamada olmasada ara sıra yapıyorum oda açıyor benim saçımı. kendi saç rengim koyu kumraldı bu arada.
hmm teşekkür ederim. nevacolor fildişi turunculuk veriyor dediler doğrumu? bir da şu oksidan olayını daha önce de duydum ama inanamadım süpermiş. Bence o renk için ölmüyorsan açıcı sürme kesinlikle yavaş yavaş açabilirsin. Saç boyama bölümünde zeyn var konu açmış yardımcı olabilirim diye ona sorsana o fikir verecektir.
evet hepsinden daha turuncu yapıyor fildişi rengi. Oksidan olayı bana yarıyor yani canım, ama bilmem yine de her saç farklı çünkü. açıcıyı sürdüm artık çok geç, paletteninkini kullandım pek bir fark olmadı ama yani dediğin gibi keşke hiç girişmeseymişim. zaten artık sarı filan istemiyorum usandım yani:) zeyn e yazdım ama henüz cvp vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?