Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açici ve kolesyon yoğun açici kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

simgecim moralini bozma oluyor böyle durumlar maalesef aynı hatayı ben de yaptım siyahlardan kurtulamıyorum.ama sen bayaa açmışsın yine.peroksitten sanırım. karamel boyasan heryanı aynı olur.güzel de görünür,açıkda bi ton.

koyu kahve tonları sorunu daima kökten halleder,hertarafı aynı renk ve düzgün olur.ayrıca kızıl barındırmadığı için de akmaz.

evde saç açarken biranda istenilen ton elde edılmıyor arkadaşlar.saçlarını evde platıne kadar açan biri olarak yazıyorum

karamel içersinde kızıl tonları barındırır.bu yüzden turunculuk olması ihtimali var.turuncu olmaması için küllü renkler tercih edebilirsin.

kızlar bende yogun aıcı kullanmakta çekingendim hatta bende hint kınası vardı ama akmıştı yinede tutmaz die çok korktum bide saçlarım çok cansızdı ve benimde temmuzda mezuniyetim var birşeyler yapmam gerekti en sonunda bi delilik yaptım ve bugun yogun aıcıyı kullandım ve sonuç süperdi saçım yanmadı ve renkgine bayıldım sizce üzerine boya atsam mı böyle mi kalsa cevab bekliorum kızlar
resim yükleme konusunda yardımcı olabilirmisiniz...

aşşağıdaki adresten resmi gözatla yükleyin çıkan adreslerde forumlar 3 var ordaki url adresi satırını forma kopyalayın tamadır
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting

şekerler o kadar bilgilendim aslında sizlerden.ama beceremedim:)) dün akşam eşimden rica ettim boya diye boyadı fakat demeyi unutmuşum diplere en sonra sür diye oda diplerden başladı.sonuç olarak dipleri çok güzel sarı oldu fakat diger yerler 2 ton kadar koyu kaldı.beklesem belki açılırdı ama bu seferde dipler daha açılır diye korktum.şimdi ben koyu olan kısımları bugün tekrar açsam olur mu? yani tek istedigim saçımın her yerinin aynı tonda olması.

evde saç açarken biranda istenilen ton elde edılmıyor arkadaşlar.saçlarını evde platıne kadar açan biri olarak yazıyorum

merhaba canım ben yenı uye oldum yorumları okurken sana bıse sormak ıstedım . dun paletteyle sacımı actım karamel turuncu karısımı hos bıse oldu ama ben sarıya kadar acmayı planlıyorum yaklasık 1 ay sonra tekrar palette acıcıyı kullansam yakarmıyım bıde suankı tonuda yıne bı kac ton acar mı sence koyu sarıya kadar razıyım yani :S bu arada gliserinle suyu karıstırdım aksamları sıkıyorum dehset yumusak yapıyo sacını acanlar muhakkak yapsın

Evet ayni soruyu bende sormak istiyorum... Sacim su an rofle ustune cikolata kahvesi boyamistim uclari yikaya yikaya akti dipleri kestane uclari daha acik bir hal aldi. Ve ben simdi saclarimi platin gibi cok acik bi sari yapmak istiyorum bunu platte yogun aciciyla kac kere acarak elde edebilirim yada nasil bu renge ulasirim fikri olan varmi:44:

Kızlar selam,

Saçım şimdiye kadar hiç işlem görmedi (boya röfle vs), resimdekidoğal rengi yani. Ben saçımı kumral, karamel rengi tarzı renklere boyamak istiyorum. Sizce direk bu renkleri alıp boyasam boya tutar mı ? Yoğun açıcı ile açmayı düşünüyorum, mesela 30 dk falan tutup kahve tonlarına açabilir miyim ? 2 kere işlem yapmak istemiyorum eğer yoğun açıcı ile kumral tonlarını elde edebilirsem boya yapmayacağım. sizce ne yapayım kızlar direk kumral renklere mi boyayım yoksa açıcı ile mi açayım ??:44:

kızlar saçımı komral ve yine kumralın bi tonuna boyamıştım geçenlerde garnierin kızıl kahvesini aldım boyadım çok koyu patlıcan moru gbi bişey oldu hatta bakınca siyah gibi duruyor şimdi palettenin açıcısını kullansam hangi renk olur kurtulmak istiyorum bu renkten bulunduum yerde iyi bir kuaför de yok ben halletmeliyim

kızlar palette yoğun renk açıcı aldım bi kutu sonra lorealin çikolata kahvesini aldım nasıl olur sizce haftasonu boyarım bu arad saçlarım kızıl siyah yani patlıcan moruna çok benziyo şimdiki hali bu

Kizlar merhaba
Benim saclarim suan karamel rengi syoss altin karamel. Ama ben daha acik bir renk istiyorum acik bir bakir karamel. Sacimi acicam ama merak ettigim seyler var. Sacim cok yipranik iyce kotu olurmu?birde aciciyi hizlimi yapmak gerek yani evde kendi
Nasil yapicam dokup elimle karistirsam yeterli olurmu ve ne kadar beklemeliyim karamel saci turuncuya acmak icin?

Merhabalar bende palette yoğun acıcıyı yaklaşık saat önce denedim ve hüsrana uğradım.Burada okumuştum yorumlar hep olumlu yanaydı.Kuaföre verebilcek kadar da maddi durumum musait değildi.Saçımım beni tam kırmızıydı onun ustüne siyah boyamıştım ve tüm yaz saçımı hiç boyamadım daha sonra tek renk olması için kestane boyattım eylül ayında onun üstüne kızıla dönmek istedim ama tutmadı bende yaklaşık 1 haftadan beri kendim açmayı neyin daha iyi olduğunu düşünüyordum.Kızıla açılması benim açımdan iyidi çünkü zaten kızıl tonu istiyordum.Ama malesef yoğun saç acıcıyı alıp 45 dk beklememe rağmen saçımda hiçbir değişiklik bile olmadı çok hafif açılma bile saçımda yok.Buda tabi ki beni çok üzdü.Bu arada şu ana kadar kuaförlere çok gittim melesef onlar hiç bir zaman istenileni veremiyor.

Evet kızlar bu başlıkta okuduklarımdan sonra bir cesaret denedim Palette Yoğun Renk Açıcıyı ve deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum

* Öncelikle saçımın taban renklerini söyleyeyim, saçımın doğal rengi açık kestane - koyu kumral arası bir renk ve inanılmaz ince telli.
* Doğal saçıma 2 yıl süreyle Palette 6-88 Kızıl boyadım, daha sonra da yine palette nin Sıcak Çikolata rengi olan 5-60 rengine boyadım. ( Bu arada Sıcak Çikolata rengini düşünenlere öneriyorum çok tatlı bir kahve hem de Çikolata Kahve kadar koyu değil ). Kızıl saçın üstüne 3 defa kahve tonlarında boya vurdum ve uçlara doğru çok koyu oldu. Tabi 2 sene kızıl dolaştıktan sonra bana biraz koyu geldi bu görüntü ve açmaya karar verdim.

Öncelikle saçlarımın ince telli olduğunu belirtmiştim, buraya dikkat, çünkü innnnncecik telli olmasına rağmen palette açıcı saçlarımı yakmadı, yıpratmadı, kırmadı.

Buraya kadar herşey tamam, uçlardan başlayarak açıcıyı uyguladım, uzun saçlı olduğum için 2 kutu kullandım. 45 dakika beklettim kutuda yazdığı gibi. Ve evet saçlarımı açtı. Tabi taban rengi kızıl ve kahve olduğu için turuncu açtı. Bu zaten beklenen bir sonuçtu benim için. Dipler açık sarı, uçlara doğru da hafif turunculaşarak açıldı. Hemen belirteyim, çoğunlukla homojen açıldı diyebilirim. Ama benim beceriksizliğimden ya da saçımdaki boyaların kuvvetinden olsa gerek, iç kısımlarda kızıla daha yakın kalmış yani olması gerektiği kadar açılamamış bir - iki tutam, gölge gibi kaldı.

Açma işlemi böyleydi.

Şimdi esas önemli kısım , açtıktan sonra üzerine hangi boyayı uygulayacağınız.

Kutu üzerindeki renk geçiş tablosuna baktığınız zaman, koyu sarı haricindeki tüm renkleri turunculaştırarak açtığı gösterilmiştir. Açtıktan sonra boyayacağınız renk bu noktada önemli. Eğer turunculuğun kapanmasını istiyorsanız ve açık kahve- koyu kumral - koyu küllü kumral tonları arasında gezinen orta koyuluktaki renklerden daha açık bir tona boyamayın. Boyarsanız, o turunculuk malesef kapanmayacaktır. Ben palette deluxe 7.00 Kumral boyasına boyadım ve evet kumral oldum ancak turuncu yansımaları örtmek için bu renk yeterli olmadı ve Saçlarımın içinde homojen açamadığım kızıla kaçan birkaç tutam malesef bu kapanamayan yerlere dahil. Turuncunun üzerine ise direkt küllü kumral vurmak da yeşillik yaratacağı için ( kuaförüm böyle söylemişti ) tercih etmemiştim.

Ama eğer bal köpüğü,kızıl kahve, tarçın, bakır, kızılın her tonu ya da içinde bakır yansımalar olan orta tonlara boyamak isteyenler tereddüt etmesinler ! Bunun haricinde, ortadan koyuya doğru olan her kahve tonu o bakırlığı kapatacaktır.

Eğer oluşturmak istediğim renk yukarda saydıklarımdan biri olsaydı, sonuç benim için tatmin edici olacaktı ancak ben 7 numara orta kumral olamk istediğimden turunculukları kapatmadı ve kuaförün yolunu tutup düzelttirdim bu durumu.

İşte böyle :)

eeee yine kuaföre gitmişsin ama:44:
7.1 küllü kumralla boyansa olmazmıydı acaba, çünkü tam da benim düşündüğüm ve yapmayı istediğim renk 7 no kumral..
çok mu rahatsız ediciydi turuncu yansımalar..1 hafta sonra tekrar aynı tona boyasan gitmezmiydi acaba onlar..bende bunları merak ediyorum..:44:

TatliGaci, aynı rengi tekrar boyamayı düşündüm ancak kapatmayacağını hissettim. Kuaföre gittim çünkü benim istediğim kumral tonunda bakır yansımaların olmasını hiç istemiyordum :) Öyle aman aman rahatsız edici bir turunculuğum yoktu ama tam anlamıyla istediğim renk olmadığı için düzelttirdim.

Yani mesajımın özeti, eğer turunculuk kapansın istiyorsanız 7 numara kumral buna tam olarak yetmeyecektir. 7.1 küllü kumral ise yeşerme yapacaktır. Bakır yansımalardan mutlu olacak olanlar ise devam edebilir dedim :) Örneğin bal köpüğü, tarçın bakır vs gibi renklere ulaşmak isteyenler gidip de kuaföre açtırma işlemi yaptırmak zorunda değiller palette işinizi görür :)

Tam da kafama uyan plandaki gibi hareket etmişsin.
Ben de palette ile saçlarımı olabildiğince açıp çok açık sarı ya da platin yaptırıcam saçlarımı.
Açma işlemini kendim, boya işlemini de kuaföre yaptıracağım.
En mantıklısı da bu zaten.

niye açma işlemini kendin yapıyorsun acaba? çok mu yıpratırlar diye düşündün..
peki senin evde açtığının üzerine platin filan nasıl olur..bi de orada tekrar açmasınlar saçını..
keşke olsa,:44:

Canım saçının rengi şuan nedir? Eğer koyuysa palette açıcı, açık sarı ve platin gibi renkler için yeteri kadar açmaz ve kuaför bi kez daha açmak durumunda kalır ve 2 açma işlemiyle saçlarına yazık edersin amann.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…