Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açici ve kolesyon yoğun açici kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte bu son hali saçımın sizce de güzel mi? şimdi tam olarak bu rengin adı nedir karamel filan mı oldu saçlarım? bi dahakine kuaförde boyatırım çünkü aynı şeyleri göze alamam gibi geliyor:) nedir sizce bu renk?

Eklentiler

• $IMG_2744 (2).webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 6.921
çok güzel olmuş, bence kesinlikle karamel bu renk güle güle kullan hihoyyyt

koleston yoğun açıcıyla kızıla boyalı saçlarımı açtım, sonra da küllü kumrala boyadım, saçımda hiç yıpranma olmadı bilginize kızlar...

yalnız aman ha, saçlarınız uzunsa veya gürse 2 kutu alın mutlaka, benim omuzlarıma ancak gelen ancak biraz gür saçlarıma 1 kutu zar zor yetti aklınızda bulunsuuun -tatlicadiarzu-

Bende palettenin acıcısını aldım ama yanlış vermişler 2-4 tona kadar acıyormuş.
Yogun acıcı yoktu elllerinde bekliyorum gelmesini.
Bu arada o boya gelene kadar bende siyah olan(kızın yansımalı) saclarım için başka bir markanın koyu kumral rengini aldım.Arkasındaki cizelgeye baktıgımda koyu renk saca uygulandıgını gördüm.
işte bu boya

Bu rengin sacımı kahveye döndürecegini düşünüyorum.
Bu sebeple ilk önce bunu mu boyayım acıcıyla acsam.
Bu renk koyu mu olur gene siyah olmasın sacım.
Karar veremiyorum arkadaşlar yardım edin.

reflex senin de saclarin yipranmis tatlim sende bakima basla biran evvel..
ve bu arada evet bir kez daha sariya boyaman lazim rengin oturmasi icin.. aradaki ton farklari da azalacaktir.
o gune kadar bakim yapmayi aksatma derim..
saclarin yanabilir allah korusun..

kızlar bugün palette açıcı alıp saçımın bi tutamında denedim akmış kahveyi koyu turuncu yaptı..onu yıkadım.bi kez daha sürdüm aynı tutama bi 45 dk daha gene bekledim..baya açıldı ama hala sarı gibi olmadı..bi kere daha yapsam ancak sarı olacak.zahmetli gibi geldi.saçıma 3 kere açıcı yapmak zorundayım demek oluyor buda napıcağıma karar veremedim :gitme:

tatlım aman ha yakarsın saçlarını, sakın bir anda sapsarı yapayım deme koyu kahve rengi ( azar azar aç, bakım yap bol bol, aradan 2 ay geçsin tekrar açarsın saçlarını duruma göre... kuaföre gitsen de hemen açmazlar saçını, açarlarsa da elinde kalır güzelim saçlar kısa kestirmek zorunda kalırsın sonra :umursamaz:

kızlar gittim bugün kuaföre mecburen taktım ya illa açtırıcam..saçım açıldı ama 20 dk bekleyip yıkadı hemen yoksa kopacaktı..bal sarısı oldu ben çok beğendim..foto eklemeyi başarırsam koyucam kızlarsositososito

ben palettenin saç açıcısıyla açmıştım saçlarımı üstüne koyu kahve boyadım siyah oldu yine ama aradan 2 ay geçti tekrar açsam saçlarımı zarar verir mi??

kızlar ben bu röfle setlerinden alıp uygulamıştım , rengarenk bişey oldu saçlarım ve beğenmedim, kalktım siyah boyaattım saçıma, siyah boyada aktı, bazı yerler açık açık, saçlarımda çok dökülüyor, belli bir süre hiç ellemesem mi, yazda geldi açık açık istiyordum saçımı acayip bişey oldu. gene başa dönmekten korkuyorum sizce ne yapayım

kıslar ya palette acıcıyı alıyım valla butun topıgı okudum .ben yanlıs boya almısım ne kadar safım saclarım kahveydı sıyah gıbı oldu koyu kestane almısım nasıl mutsuzum altamam ozaman acarmı benım saclarımıda ya bıde jojoba yagı alıyım demı yıpranırsa dıye bende karamel ıstıyom ama acık degıl kıslar acıcıyı kulananlar eskı saclarıyla yenı saclarının resımerını koysalarda bızde cesaretlensek ya

cnm saçını biraz dinlendir açıcıyı yap ama benim saçlarım kahveydi turuncu yaptı söliyim ben en son çare kuaföre gittim artık

ya kızlar bn en son 3 ay önce röfle setiyle actım ama dalga dalga acıldı üstüne sonbahar kızılı yapmıştım güzel olmuştu ama acıldı yine aktı.dalga dalga acıkrenkler cıktı ortaya tekrar bende daynamadım birden gittim kahverngi hint kınası aldım 2 paket cok sulu yaptım biraz koyulastı ama yine aktı tabii..simdi saclarım güneşte turuncu-kahve -kızıl gbi bişey oldu..bide ucları naylon saclar gbi kırışmıştı sac düzleştiriciden olan catalları söylemiyorum bile..neyse kestim saclarımı simdi omzumun biraz aşağısında..palette yogun renk acıcıyla acsam o dalgalanmalar gidermi ya da en azından ucları daha acık sarı gibi olabilirmi bide üstüne 9.1le boyasam küllü acık kumral nasıl bişey cıkar ortaya
bi fikri olan beni aydınlatabilir mi???

çok güzel olmş tam ıstedgm gbi hayatımm nası yaptınn anlatrmısınkaydirigubbakcemile3

Bayanlar cahilligimi bagıslayıp beni biraz aydınlatın lütfen mafoldumben bu yogun renk açıcılardan hiç kullanmadım bilgim yok...saçımın durumuna gelince..siyah boya vardı 1 ay zeytinyaglı sabun kullanarak baya b akıttım boyayı...sonra açık kumral yaptım üstleri tuttu ama altlar ve uçlar tutmadı....sizce yogun renk acıcıları uygulamalı mıyım?ne sekilde uygulamalıyım?ne derece faydası olur....acıklayan olursa cok sevinirim :bbo:

canım siyah saça uygulayan arkadaşım oldu..hiç sonuç alamadı..boşuna parana yazık edersin..tek çare kuaföre açtırmak..oda kademeli şekilde direk açık renge dönemezsin maalesef.dönmeye kalkarsan saçların yanar.tercih senin canım..

bencede siyahi acamazsin benimki kahveydi turuncu oldu siyahi ne renk yapar bilmiyorum:bbo:

siyahı deneyen yokmu hıc acaaba ne renk yapıyo..

Kuaför de azıcık kısacık saçıma 130 istiyor yahu ögrenci maasımla zor biraz =) çok sagolun bayanlar deneyen olursa fikirlerinizi bekliyorum yine =)

senin saç rengin cappicino olmuş bu renkte bu aralar moda ve benim arkadaşım boyamış çok beğenmiştim bende güle güle kullan.a.s.

arkadaslarr bu acıcılar dogal sacı çok güzel açıyo boyalı saçıı okadar etkili değil alacalı bi renk veriyor ama hiçbi zararı olmuyo saca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…