işte bu son hali saçımın sizce de güzel mi? şimdi tam olarak bu rengin adı nedir karamel filan mı oldu saçlarım? bi dahakine kuaförde boyatırım çünkü aynı şeyleri göze alamam gibi geliyor:) nedir sizce bu renk?
evt işte aynen benm de öyle oldu kızlar en sonunda yoğun açıcıyı buldum ve açtım o baya açıyormuş gerçekten rengi ilk yaptığımdaki gibi olmadı bu nerdeyse 3-4 ton açtı üstleri sarımsı altları turuncu oldu. ilk rengim koyu kestaneydi bnm. bende o saçlarla gezemem diye üstüne gizemli kahve boyadım koleston ama sarı olan yerlerde tutmadı turuncularda tuttu güzel durdu fakat üstler sarı kaldı kötü oldu ertesi gün sadece üstlere diplerden doğru altın kumral sürdüm aşağı doğru dağıttım arkalara hiç dokunmadım sadece öndeki saçlar ve kahküllere uyguladım filan iyi ki de yapmışım artık tam rengimi buldum ve altla üstteki renk farkı çok aza indi en son halinin resmi de bu. keşke az daha açığı olsaydı diyorum şimdi ama artık ellemesem daha iyi olur sanırım zor buldum kaybetmeyeyim:)
bu renk isteyen nasıl yaptığımı soran arkadaşlar, ben bu rengi bu şekilde elde ettim önceki sayfalarda anlatmıştım ama dipler çıkmaya başladı üzülüyorum:) karamel yani değil mi capuccino da demiş bi arkadaşımız işte bnmde istediğim böyle karamel capucino filandı :) en son resmini koyan arkadaşımızın da saç rengi süper olmuş siyahtan açma işlemi yaptığı için iyi bi renk olmuş bikere daha açarsan daha güzel olur sanırım gerçi bu de güzel çok da ypratmamalı saçları
kızlarrrrrrrr palettenin renk açıcısını kullandım şimdi saçlarımı en son kestaneye boyamıştım şuan kafam portakal gibi :bbo: ama şunu sölim ki açılmaz diye umuyodum cunku koyuydu saçımın rengi 30 dk da hızla rengini açtı şimdi ise kurutucam ve yıne palettenın bronz kahvesini sürücem bakalım nasıl olcekkkk sositososito
son durum nasıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?