Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açici ve kolesyon yoğun açici kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melixxxxxx sonuç ne nasıl oldu saçın açıldımı cnm

kızlar dıger topık actım ordan bakın ıstersenız resımde ekledım

ben de şimdi sürdüm palette açıcıyı bakalım çok merak ediyorum nolcak :bbo:

Arkadaşlar ben de saçımın rengini platin sarısına yakın bir renk istiyorum aslında ezelde oynayan bade işcil var ya onun gibi istiyorum aslında ama kuaför eniştem olmasına rağmen istediğim rengi tutturamıyor. Saçımda önceden kızıllık vardı o yüzden 3 yada 4üncü kuaför ziyaretimde ancak sarı oldu saçım. Ama diplerini ben kumral istiyorum hep kızılımsı bir renk oluyor.
Şimdi bende koleston'un yoğun renk açıcısını aldım ama kendime güvenip de bir türlü uygulayamadım.
Bir de öyle bir şey var ki kuaförler bilmiyor mu bunu bilmiyorum. Ben yurtdışındaki sitelerden araştırdım. Soğuk ve sıcak renkler diye bir şey var. Ten rengine uygun saç rengi. Soğuk renkler beyaz olan tenlere uyar sıcak renkler de şöyle bronz güneşlenmiş tenlere giden renkler.
Mesela kuzey ülkelerde, soğuk iklimlerde yaşayan sarışınlar beyaz tenli oluyorlar ama saçları platin sarısı (Bade ışçil gibi). Sıcak iklimlerde yaşayanlar ise güneşin etkisiyle açılmış gibi olan, hafif kızılımsı sarı (Aysun Kayacı öyleydi bir ara)
Hatta aşağıya resimler koyacagım.
Benim su anki saçım sıcak renk olan sarı ama ten rengim soğuk. Ama boyasam mı bilmiyorum mahvolur mu saçım onu da bilmiyorum.
Karar veremedim bir türlü..

Son düzenleme:
şuan Sürdüm palettenin yogun renk açıcısını

Lütfeennn kızlar banada acil yardım edermisiniz?saçımmm öncedenn siyahtı(boya) bugunn acık kumrala boyayım dedimm sonra sadece dipleri renklendii dier taraflar siyah ne yapmam gerekk.nasıl siyahtan kurtulurum lütfen çözüm yolu hazır boyayada yazık oldu yhaa

akannehir slm kızlar bnm saçım siyah... kolestonn 9.0 sarısını kullandım dıbı turuncu oldu sıyahlar yıne aynı sıyah açıcıyı uçlara uygulasam nolur lutfen cwp yazın yarınaaa kadarrr acillll.... yoksa sıyahh yapcm tekrarr.. ama bıktınm ıstemıorumm:(

kestane rengi saclarimi kumral tonunda boyattim ama hosuma gitmedi.. bende palette yogun acici kullandim.. herhangi bir yipranma olmadi aksine yumusacik oldu.. ama saclarim cig bir renk oldu turuncu sari gb bisey... poffff ne yapacagim ben simdiiiiii

arkadaşlar siyah saçınızı açmadan direk renk uygulamakla sadece dipleri tutar.
ayrıca saçı koyu olanlar saçınızda turunculuk olmaması için küllü renkler kullanmalısınız.
eğerki saçınızı evde kendiniz açtıysanız açıcı ile üzerine birde istediğiniz rengi uygulamasınız. açıcı sizin istediğiniz rengi uygulamak için zemin hazırlar renk vermek için artı boya ile boyamanız lazım.
geniş bir bilgim yok ama takip ettiğim konularda böyle yapılıyor.
kolay gelsin.

siyah saçımı actım palette yogun acıcıyla 3 ayda eskı halıne dondu yıpranan yerler. üstüne neva color altın sarısı kullandım soğan kabuğu gibi bişi oldu 2. kez yogun acıcı kullanmayı düşünüyorum ama daha fazla yıpranmasından korkuyorum :S

saçlarım kızıldı 5-6 kere siyaha boyadım..ama 5 aydır boyamıyordum sıkıldım artık aksın diye..ne illet bir renkmiş akmadı bir türlü..bazı yerler aktı kızıl gibi olu ama çoğu siyahtı.nese haftasonu koleston açıcı aldım kızıl olan yrler ve diplerim açıldı sarı gıbı oldu.siyah olan yerleri açmadı..üzerine açık kestane boyadım gene olmadı..artık kendım boyamıcam bıraz aksın hemen kuaföre..

kıs resim koysaydın keşke çok merak ettim bu arada saç kremi kullanmayıda ihmal etme çok faydası oluyor.iyi günlerde kullan canım. bu arada ben hala karar veremedim ne renk boyasam aslında çok sarı olsunda istemiyorum saçım çok koyuda olmasın sizin önereceğiniz başka renkler varmı?

ya green saçını açtıktan sonra hangi renge boyadaın bnde açtım saçımı ama kızıl gibi şu an seninki gibi olmasını istiyorum yardımcı olabilirmsin:S

arkadaşlar sorum var
palette yoğun açıcı blond aldım ve kullanıcam.kutudan 2 tane renk açıcı pudra çıktı.2sini de mi katmam lazım.acil yardım.

kızlar saçlarınızı açtıktan ne kadar süre sonra boyadınız ??

Back
X