Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm kızıl saçı dahada açar bu açıcı boya,aralıklarla açabilirsin ama,saçlarının kırılmasını önlemek için bazı yağlardan yararlanabilirsin,saç maskesi falan yap,ama tararken GLISS sıvı saç kremini kullan mutlaka,çok yumuşak oluyor ve kolay taranıyor,saçını yıkadıktan sonra ıslakken sık ve tara,farkı göreceksin,sana kolay gelsin cnm
selam ben de palette açıcı aldım. Ama kafam karıştı. Kutunun içinden iki tane renk açıcı pudra çıktı. ikisi de kullanılıyor mu? Kullanılıyorsa neden tek paket yapmamışlar. Yardım edin ya yakarım saçlarımı diye korkuyorum. Şimdiden teşekkürler
slm bende bugün palette renk açıcı aldım yarın kullanmayı düşünüyorum sen saçlarını açtınmı pudra ikisini mi kullandın.
Ben dün palette renk açıcı kullandım. Daha önce yaptığım saçla boyalar yüzünden saçlarımın ucu siyaha dönmüştü ve renk almıyordu. Palette Bronz Kavhe olan saçıma uyguladım. Saçları bakır kızı gibi birrenk oldu ve üzerine yine bronz kahve uyguladım. Uçlardaki koyu görüntüden kurtuldum nihayet. Hiçn yıpranma olmadı en zaından şimdilik..Kuaföre gitsemde aynı mavi toz ile açıyor yazın böyle bir işlem için 100 küsür TL vermiştim.
Şimdi saçlarım bronz kahvenin biraz daha açığı.. 2 hafta kadar sonra yeniden boyayacağım ki tutsun. Tecrübeyle sabittir ki Palettenin hiçbir ürünü saça zarar vermiyor. En azından benimkine:)![]()