Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açici ve kolesyon yoğun açici kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evt cnm kesinlikle kaydirigubbakcemile5 bu yüzden bayrama boyatırım sanırsam galibakaydirigubbakcemile3

kızlar ben de bu gün yaptım kahve olan sacımı actım.şöyle anlatayım sacımı boyayalı 3 hafta falan oldu acılmıstı diplerden.bu gün karar verdim 2 kutu palette aldım kullanımı kolay elime eldiveni gecirdim sacı tutam tutam ayırıp sürdüm dipler hariç.çünkü diplerde kendi saçım var ve dolaysııla orayada sürersem dipler daha cok acılacak sonra boyayınca dipler boyanın kendi rengi olcak uclar koyu kalacaktı.bende bu yusden diplere sürmedim yarım saat bekledim.bakır oldu yıkayınca.sonra loreal 5.5 acık kestane akaju aldım onunla boyaım 45 dk bekledim.istediğime cok yakın bi renk elde ettim ve cok memnun kaldım .kuaförlerde vakit gecirmekten cok sıkılan biri olarak rahat ettim acıkcası.tüm maliyet 40 lira gibi bişi oldu.yalnız bişey belirteyim palettenin içinden cıkan saç kreminide değilde kendi kreminizi kullanın cunku sacı yumusatmaya yetmiyor.bunu da belirteyim istedim.tabi ki saça belli bir zararı olmustur.ama kendi kreminizi kullanın o zaman sac yumusuyor .cok mu uzun anlattım ne sonuc olarak ben memnun kaldım denemek isteyene öneririm.bu arada saçlarım kalın telli göğsümün üstünde.sorusu oaln olursa özele yazsın cevaplaırm seve seve.ama burdan takip edebilceğimi sanmıom

kizlar ben de palette rofle ve renk aciciyi kullandim
yillardir sacim kizildi sonra kizil-bakir bir renge donmustum renk biraz akinca rofle seti ile uclar yogun olmak uzere cogunu actim(sacimi 8 tutama ayirip kiminin tamamina kiminin sadece ucuna surdum ki sert bir gecis olmasin) ve karamelle bal i karistirip boyadim, cok da guzel oldu isil isil parliyordu
sonra daha da sari diyerek yeniden palette aciciyi kullandim saclari acik bakir sari bir renk aldi bir sure oyle kullanip ustune sonra acik kullu kumral ile boyadim, bakirliklari kapatti fakat malesef cok cabuk aktilar
ben de dip boyamaktan bikip kendi rengime dondum
evde suandaki renginden cok uzak bir renk istemeyenlere oneririm sonucta kuafore gitsem bir ton para vermem gerekecekti. fakat hemen sari bir renk elde etmeyi beklemeyin, mevcut saci birkac ton aciyor sadece.
saclarim yiprandi elbet ust utste uygulamalardan, ama ben yipranmadan acilcacagina da inanmiyorum, sorunlu bir saciniz yoksa bir iki maske-sac bakim yagi ile bu sorunu atlatabileceginizi dusunuyorum

merhaba, sırf bu konuya bir şeyler yazabilmek için siteye üye oldum. siteden okuduğum kadarıyla palette'in yoğun renk açıcısı boyalı saça pek etki etmiyor hele de siyah saçı hiç açmıyor deniyordu.

benim saçım kızıla boyanmıştı -saçı açmadan sadece boyayla açmaya çalışarak boyanmıştı; oryal yok saçımda- ardından rengi beğenmedim ben; iki hafta sonra yeniden siyaha boyadım. sonra bir kez daha siyaha boyandı, kızıl tamamen kapansın diye. ilk 2 boyama kuaförde yapıldı, sonuncuyu ben yaptım. son boyamanın üzerinden 2 ay falan geçti. neyse ben bu renk açıcıyı alıp deneyeyim dedim; ne kaybederim :P diye...

saçlarım belime kadar. belki biraz daha uzun ve siyah; dipten çıkan orjinal renkler de çok koyu kahve.

1 kutu yoğun renk açıcı sarı / 1 kutu da röfle seti için sarı *bu daha çok açıyor dediler; öyle oldu* aldım.

boyadım güzelce; 45 dakikadan fazla beklemeyin diyorlardı 45. dakika yıkamaya başladım. sonra aynaya baktım... saçlarım sarı-turuncu arası bir renk oldu. bazı yerlerse; röfleli gibi de olsun diye üstlerde aralara o röfle setinin açıcısından bi miktar fazla sürmüştüm; oralarsa sapsarı.

ve saçlarım çok hızlı uzuyor benim ama hadi 2 ayda maksimum 3.5 cm dipten saç çıkmış olsun diyelim o orjinal saçtaki koyu kahve yerler tamam güzel; ama hiçbir yerde söylenmediği kadar sarı oldu.

kısacası koyu turuncu değil; koyu kahve değil, siyaha boyalı saçlarım sarı oldu arkadaşlar. hani bekleme süresini ayarlamak için koyu renk saçlarda veya koyu renk boyalı saçlarda bir tereddüt yaşarsanız; yaşamakta haklısınız :P

pişman oldum diyemem ama kesinlikle beklediğimden fazla bir açılma oldu. 1-2 ton veya 4-6 ton falan değil; siyahtan... çok açık kumral/sarı/açık turuncu arası parlak bir renk oldu. ve güneşte sapsarı.

genelde kumral saçlar için bilgi vardı; ben de bunu paylaşayım dedim.
saçımın resimlerini pijamalarımla çekmek istemedim; sonradan mesaj düzenlenip eklenebiliyorsa öncesi/sonrası yapar eklerim. :)

ve bir sorum olacak haliyle; tenim beyaz-buğday arası bir şey sanırım, gözlerim mavi. ama kaşlarım kalın ve çok siyah kaldılar şimdi - hiç boyamamıştım. onları nasıl boyayabilirim? ve boyasam karşılaşabileceğim en olumsuz sonuç ne olur? kaşlarımın sarı olmasını istemiyorum yalnız; kirpiklerim siyah, kaşlar da saçlarıma biraz yaklaşsın hiç olmazsa renk olarak kafi.

biraz uzun oldu kusura bakmayın,
teşekkür ederim.

Son düzenleme:
cnm rofle seti dahamı cok acıyor.. bende merk edıyorm kaş boyamasını...arkdslrdn yrdm?****

Kızlar bende simsiya olan saçlrımı koleston yoğun renk açıcısıyla açtım.İlk denememdehiç açılmadı sadece dpleri açtı.İkinci boyamamda ise saçlr baya bi açıldı :64: şimdi bi paket daha alıcam hfta sonu yapıcam ondan snra açık kumrala boyucam :21: sonunda siyhtan tamamen kurtulucam :62:

cnm kızıl saçı dahada açar bu açıcı boya,aralıklarla açabilirsin ama,saçlarının kırılmasını önlemek için bazı yağlardan yararlanabilirsin,saç maskesi falan yap,ama tararken GLISS sıvı saç kremini kullan mutlaka,çok yumuşak oluyor ve kolay taranıyor,saçını yıkadıktan sonra ıslakken sık ve tara,farkı göreceksin,sana kolay gelsin cnm

benımde bı sorum olacaktı arkadasslr dun sacımı boyadım palette yogun renk acıyla oncesınde sacımda rofle vardı sonra uzerıne koyu yakut yanı kızıl yaptım daha sonra kahve bayamıstım aralıklı zamanlarla dun sacımı palette yogun renk acıcıyla boyadım renk acıldı bıraz kızıllık kaldı uzerıne kullu sarı boyadım renk super oldu ama tepeelrımdekı az bısey kızıllık gıtmedı kotu gorunuyor ne yapmam lazım sacımı yıne kullu sarıyla boyasam duzelırmı yoksa o kısma renk acıcıyı bı kez dahamı kullanmaklıyım yardımlarınızı beklıyorum

selam ben de palette açıcı aldım. Ama kafam karıştı. Kutunun içinden iki tane renk açıcı pudra çıktı. ikisi de kullanılıyor mu? Kullanılıyorsa neden tek paket yapmamışlar. Yardım edin ya yakarım saçlarımı diye korkuyorum. Şimdiden teşekkürler

selam ben de palette açıcı aldım. Ama kafam karıştı. Kutunun içinden iki tane renk açıcı pudra çıktı. ikisi de kullanılıyor mu? Kullanılıyorsa neden tek paket yapmamışlar. Yardım edin ya yakarım saçlarımı diye korkuyorum. Şimdiden teşekkürler

slm bende bugün palette renk açıcı aldım yarın kullanmayı düşünüyorum sen saçlarını açtınmı pudra ikisini mi kullandın.

slm bende bugün palette renk açıcı aldım yarın kullanmayı düşünüyorum sen saçlarını açtınmı pudra ikisini mi kullandın.

Ben ikisini de kullandım ama açılma yeterince olmadı. Yarın tekrar açıcam sonra da küllü kumral boya aldım ona boyamak istiyorum. Saçlarım yeterince açılırsa Saba Tümerin rengini istiyorum bakalım.:1:

merays; sen palette yoğun açıyla mı açtın saçlarını? kahveden döndün galiba.. kaç ton açılma oldu?

Eki Görüntüle 126693

benim eski ve yeni rengim arkadaşlar önce saç uçlarımı palette yoğun renk açıcı ile daha sonra da tümünü palette 10.50 dore sarıyla boyadım hafif turuncu oldu resim gece çekildiği için daha turuncu ve koyu duruyo arkadaşlar

arkadaşlar ben saçımı koyu kahveye boyadım bundan 4 - 5 ay önce ama şimdı saçlarımı kumral yapmak ıstıyorum bu yazdıgınız palette yoğun açıcıyla yapsam nasıl olur. ayrıca dıplerımden kendı saçlarımda var nasıl uygulayablırım kendım evde. şimıden tşkler.

yaa benim saç uclarım siyahın biraz daha açıgıydı ama tepem açık kahve gibiydi bugun tarçın bakıra boyadım üst kısım çok güzel oldu ama uçlarda pek belli olmuyor bana ne tavsiye edersiniz altlar ir daha mı boyayım ya da önce açıp sonra mı boyayım saçlarım ince telli açıcı yakar mı yardım edennn :D

EVET BENDE SACIMI KORKA KORKA BOYADIM BAZILARI SACININ TURUNCU OLDUGU SÖYLEYINCE VE BIRTANE KIZIN YÜZÜNÜN GÖZÜNÜN SISTIGI GÖRÜNCE korktum AMA YINEDE NEFSIME UYDUM YAPTIM :BIYERLERIM KASININCA YOKS AALERJIK REAKSIYONMU OLDU NIYE KASINDIM DIYE KOKRTUM AMA SUAN ICIN BI SORUN YOK SÜKÜR SON IKI RESIM ÖNCEKI HALI:BOYA VARDI HANGI RENK DIYE SORARSANIZ HER RENK VARDI SARI KAHVERENGI SIYAH KINA HEPSINI DENEDIM ISTE SONUC:

sacimin rengi yavas yavas aciliyor gibi .ama sacim cok sert oldu yani cok olmasada sert oldu biraz sacinin kalinlasmasini zsteyen yapsin ama :D belki sert oldugu icinde olabilir ama :D

Başka topiğe yazdığım mesajı aynen aktarıyorum..:34:
Ben dün palette renk açıcı kullandım. Daha önce yaptığım saçla boyalar yüzünden saçlarımın ucu siyaha dönmüştü ve renk almıyordu. Palette Bronz Kavhe olan saçıma uyguladım. Saçları bakır kızı gibi birrenk oldu ve üzerine yine bronz kahve uyguladım. Uçlardaki koyu görüntüden kurtuldum nihayet. Hiçn yıpranma olmadı en zaından şimdilik..Kuaföre gitsemde aynı mavi toz ile açıyor yazın böyle bir işlem için 100 küsür TL vermiştim.

Şimdi saçlarım bronz kahvenin biraz daha açığı.. 2 hafta kadar sonra yeniden boyayacağım ki tutsun. Tecrübeyle sabittir ki Palettenin hiçbir ürünü saça zarar vermiyor. En azından benimkine:):37:

kızlar benim saçımda kızıl vardı sonra onu kapatmak için üzerine 2 kez koyu kahve boyadım ve siyaha yakın su an saçım ve şu resimdeki rengi istiyorum. kuaföre gittim kısacık saçıma 230 tl dedi bunu duymamla çıkmam bir oldu zaten :S açıcıyla evde yapabilir miyim ne dersiniz? bide açıcı üzerine hangi renk sürmem gerekir? nolur yardııımm :(

Back
X