- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 592
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
üzgün bence....bu adam manyak.
evlat acısı çeken üzgün bi manyaküzgün bence....
neden manyak dedinki..dışarıda olmak şu an onun için bir anlam ifade etmiyordur bence..çocuğun varmı?evlat acısı çeken üzgün bi manyak
yok da ne bileyim adam bana normal gelmiyo kendini cezalandırmak istemesi değil anormal gelen. başka bişey ama tam çözemiyorumneden manyak dedinki..dışarıda olmak şu an onun için bir anlam ifade etmiyordur bence..çocuğun varmı?
canım bizimde varda aynı yaşlarda çocuğumuz öyle bir şeyi allah kimseye vermesin...ölseler ölemezler yaşarken ölmek gibiyok da ne bileyim adam bana normal gelmiyo kendini cezalandırmak istemesi değil anormal gelen. başka bişey ama tam çözemiyorum
allah kimseyi evladıyla sınamasım benim kedim öldğünde bile 6 ay ruh gibi gezdim ki evlat eminim başka bişeydir. ama adamda başka bişyi var büyümesini izlemek için çalışmadık falan demiş kaybolduğunda karıma ben şimdi ne dicem, benim yanımdaydı karım kendi ülkesinde falan dedi. garip garip şeyler yaa bilemiyorumcanım bizimde varda aynı yaşlarda çocuğumuz öyle bir şeyi allah kimseye vermesin...ölseler ölemezler yaşarken ölmek gibi
bilmiyorum canım..çocuğun çıkarılmasını falan izledik tvdeallah kimseyi evladıyla sınamasım benim kedim öldğünde bile 6 ay ruh gibi gezdim ki evlat eminim başka bişeydir. ama adamda başka bişyi var büyümesini izlemek için çalışmadık falan demiş kaybolduğunda karıma ben şimdi ne dicem, benim yanımdaydı karım kendi ülkesinde falan dedi. garip garip şeyler yaa bilemiyorum
ayyynen böyle düşünüyorumyok da ne bileyim adam bana normal gelmiyo kendini cezalandırmak istemesi değil anormal gelen. başka bişey ama tam çözemiyorum
ayyynen böyle düşünüyorum
adamda bir tuhaflık var ben ilk gördüğümde babası öldürdü demiştim anne çıktı şaşırmıştım
babada da tuhaflık var hani insan seziyor yahu bir gariplik işte var ama bilmiyorsun ne ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?