• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamir'in babasından acı istek!..

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Habertürk'ten Hüseyin Şentürk ve Ümran Avcı'nın haberine göre havuzda boğulan çocukları Pamir’in ölümünden dolayı eşi Süverce Dikdik hakkında 6 aydan 2 yıla kadar dava açılan ancak kendisi için takipsizlik kararı verilen baba Serdar Dikdik, “Ben de yargılanmak istiyorum” dedi

İstanbul Zekeriyaköy’de cesedi yan villanın bahçesindeki havuzda bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in ölümüyle ilgili soruşturmada anne hakkında dava açılıp kendisi hakkında takipsizlik kararı verilen baba Serdar Dikdik,“Ben de yargılanmak istiyorum. Bu benim özel isteğim”dedi.

Oğullarının ölümünün ardından İstanbul Zekeriyaköy’den İzmir’e taşınan Serdar Dikdik telefonda, Zaman zaman ağlayan acılı baba, “Tansiyon düşürücü almak için şimdi eczaneye geldim. Yerimizde duramıyoruz, gece uyuyamıyoruz. Allah böyle bir acıyı düşmana vermesin. İçimiz yanıyor. Bu acıyı yaşamayan bilemez. Size şöyle söyleyeyim; 10 derece soğukta dışarıda tişörtle duruyorsunuz çünkü içiniz yanıyor. Bunun acısı insanı bitiriyor. Yeni hayat kurmak boş şeyler” diye konuştu.

‘OĞLUMUN BÜYÜMESİNİ GÖRMEK İÇİN ÇALIŞMADIM’

Baba Dikdik, 7 ay sonra tamamlanan soruşturmada kendisi hakkında takipsizlik kararı verilmesi, eşi Süverce Dikdik hakkında ise “taksirle ölüme sebebiyet vermek” suçundan 6 aydan 2 yıla kadar dava açılmasıyla ilgili olarak da şunları söyledi : “Daha önce ne yazık ki aynı olay kapıcımızın başına gelmiş, bir çocuk vefatı daha olmuştu Bodrum’da. Oradan da biliyoruz ki, aynı şekilde bir dava açılıyor. Bu hukuksal bir süreç. Medya tarafından suçlu aranıyormuş gibi gösterilmesi yanlış. Yapılan yorumlar çok yanlış. Hukuksal olarak olması gereken bu. Sadece şunu belirteyim, hukukta anne vekil olarak gözüküyor. Ben 2.5 sene çalışmadım oğlumun büyümesini izlemek için. Biz 7 gün 24 saat oğlumuzun büyümesini görmek için evdeydik. Ben de yargılanmak istiyorum. Bu benim özel isteğim. Avukatımız bununla ilgili şeyler yapıyor. Dava süreci devam edecek.”

‘AYAKTAYIZ AMA İÇİMİZ ÖLÜ’

Dikdik, “Böyle şeyler oldukça, medyaya yansıdıkça tansiyon çıkıyor. Televizyonu açıyorsun, bir anda oğlunun o güzel koşarken videosunu görüyorsun, moral bozuluyor. Yayın yasağı konulması ve yanlış yönlendirici haberler için hakkımızı arayacağız. Yeni bir çocuğu çok isterdik ancak şu an ruhen hazır değiliz. Biz sadece birbirimize dayanarak ayakta duruyoruz ama içimiz ölü” ifadesini kullandı.

yok da ne bileyim adam bana normal gelmiyo kendini cezalandırmak istemesi değil anormal gelen. başka bişey ama tam çözemiyorum
canım bizimde varda aynı yaşlarda çocuğumuz öyle bir şeyi allah kimseye vermesin...ölseler ölemezler yaşarken ölmek gibi:KK61:

canım bizimde varda aynı yaşlarda çocuğumuz öyle bir şeyi allah kimseye vermesin...ölseler ölemezler yaşarken ölmek gibi:KK61:
allah kimseyi evladıyla sınamasım benim kedim öldğünde bile 6 ay ruh gibi gezdim ki evlat eminim başka bişeydir. ama adamda başka bişyi var büyümesini izlemek için çalışmadık falan demiş kaybolduğunda karıma ben şimdi ne dicem, benim yanımdaydı karım kendi ülkesinde falan dedi. garip garip şeyler yaa bilemiyorum

allah kimseyi evladıyla sınamasım benim kedim öldğünde bile 6 ay ruh gibi gezdim ki evlat eminim başka bişeydir. ama adamda başka bişyi var büyümesini izlemek için çalışmadık falan demiş kaybolduğunda karıma ben şimdi ne dicem, benim yanımdaydı karım kendi ülkesinde falan dedi. garip garip şeyler yaa bilemiyorum
bilmiyorum canım..çocuğun çıkarılmasını falan izledik tvde:(adam sıyırttı kafayı belkide..

Bu pamır hıc aklımdan çıkmıyor..ogunlerde kk da bıle anı anına bu olayı yasıyorduk..gelen bılgıler hemen paylaşılıyordu..okadar uzulmuştum ki o güzel çocuğun böyle ölüp gıtmesıne..babası o donem samımı gelmemişti..ama acıyı çeken bılır..şuanki isteği gayet normal..

Bu adam bence, anne olarak eşim yargılanacaksa ben de baba olarak yargılanmalıyım diyen bir manyak(!) baba.
Bana göre de sadece anne değil baba da yargılanmalı böyle olaylarda. (ah yavrum, çocuğun fotoğrafını gördükçe içim parçalanıyor)

bencede ikiside yargilanmali, cünkü acik ve net bi sekilde ihmal var isin icinde.
cocuk ihmal etmek bi suctur, ve bu suc iki tarafada aittir, sadece anneye yüklenmek sacmalik
ama tabi olayin ic yüzünde farkli seyler vardir, bize yansitilmiyordur o baska.

yok da ne bileyim adam bana normal gelmiyo kendini cezalandırmak istemesi değil anormal gelen. başka bişey ama tam çözemiyorum
ayyynen böyle düşünüyorum
adamda bir tuhaflık var ben ilk gördüğümde babası öldürdü demiştim anne çıktı şaşırmıştım
babada da tuhaflık var hani insan seziyor yahu bir gariplik işte var ama bilmiyorsun ne ....

ayyynen böyle düşünüyorum
adamda bir tuhaflık var ben ilk gördüğümde babası öldürdü demiştim anne çıktı şaşırmıştım
babada da tuhaflık var hani insan seziyor yahu bir gariplik işte var ama bilmiyorsun ne ....

ayni seyi bende düsünmüstüm o günlerde. sonra düsündüm adam herseyini cok ekstrem yasiyor, tavirlari dogal degil hep göstere göstere yapiyormus gibi.
cok büyük bi aci yasadilar, ALLAH kimsenin basina vermesin ama o aci günlerinde gördügü her kamaraya birseyler anlatmasi bile tuhafima gitmisti.

Bu evlada hala icim yanar kk dan takup etmistuk gizel bur hbr almak icin hal pamir denince icim ciZ eder
yakinimda boyle bir hbr duyucam diye korkmaktayim yakin bir akrabamizin pamir yasinda oglu var oda konusamiyor fazla gecen anne babasi uyurken apartmana cikan camlarinindan cikmis ki iple bagli oldugu halde coZmus
uyurlarken bir zil caliyor ki bir adam cocik sizin mis diye getiriyor duydum aklimda ne senoryalar bitti araba altinda kalsa kacirilsa o olsa bu olsa binbir tembih ettim
benim evime geldigibde 30 sn gozumuDen kacti 4.katta camdan sarkar bulduk

Adam manyak falan değil acılı bir baba, bu konuda sadece annenin yargılanmasını doğru bulmuyor, bende yargılanayım diyor... Kendilerini ihmalkar buluyor ve suçluyorlar hala...

Böyle dava açılması da normal Avrupa da Amerika da da öyle hep duyuyoruz, ihmal varsa anne baba da ceza alıyor...

Back
X