Pamuh'un diyet günlüğü

limoncicegi00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
3.623
1.781
198
28 mart 2014 saat 8:00 dan itabaren diyete girmiş bulunmaktayım. daha önce dikkat ederek 2 haftada 3 kilo verdim sonra bırakınca fazlasıyla aldım şimdi 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum patates yemek aç karnına berbat bir durum ama bu sefer ölmek var dönmek yok diyet sloganım.

Hepimiz aynaya bakmaktan korkuyoruz kıyafet seçerken iki kere düşünüyoruz gördüğümüz zayıf sağlıklı insanlara imrenerek bakıyoruz. Tabi aramızda kendiyle barışık olanlarda yok değil fakat bunu başarmakta zor bir durum her ne kadar kendimizle barışık olursak olalım; Bu durum bizim hareket yeteneğimizi de çok sınırlıyor maalesef artık kurtulmak istiyorum ama özgüvenimi kaybettim kendime karşı birlikte bunu yenebileceğimizi düşünüyorum arkadaşlar. Her gün buraya yazmaya çalışacağım neler yaptığımı umarım bırakmam hafta sonuda gezmeye gideceğim ama yemek yok

Son düzenleyen: Moderatör:

okadar zorlama kendini hasta olursun.bende yapıyorm diyet.sağlıklısı yavaş yavaş vermek.valla hergün menümde sütlü tatlı var.1 haftada 1 kilo vermişim.arada kaçamakta yaptm :)) napiim dayanamıorm.ona rağmen iyi vermişim yine

Valla canım benim canıma tak etmişti artık ama şok diyetlerin zararlı olacağı hakkında çok ikna ettiler beni takım arkadaşlarım bu yüzden diyetimi esnetiyorum biraz dikkat ederek beesleneceğim yalnız bir kere söz verdiğim için diyetimde ki gıdaları da tüketeceğim çok az esnetip daha çok spor yapacağım canım ben de yalnız benim hipotiroidi ve polikistik over problemlerimde olduğu için daha zor kilo vermem senin için haftada bir keg çok ideal olmuş :) Ama ben de 2 haftada 3 kilo vermiştim bırakınca tekrar aldım daha öncede dediğim gibi maalesef insan çok zor dayanıyor ya canım o yüzden ben de üye oldum türkiyenin her yerinden savaşalım şişmanlıkla

vallahi 2 haftada ii vermişsin cnm.inş.kurtuluruz bu kilolardan (

Sorma sorma :)))) zor oldu bıraktım. Daha fazlasını aldım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım öncelikle kolay gelsin. Şok diyetler gerçekten zararlı, vücudunu cezalandırmadan kilo vermek önemli olan. Az beslenmek, yetersiz beslenmek kasları zayıflatıyor, kalp de bir kas ve uzun vadede yararından çok zararını görürsün aman diyeyim.
bende de hipotiroid var, uzun zamandır ilaç kullanıyorum, eğer sen de tedavisini görüyorsan sandığın kadar aşırı sorun yaşamazsın korkma

[ı]
canım benim evet tet yaptırdım 0.89'a kadar gerilemiş çok mutlu oldum o kadar etki edeceğini düşnmüyorum ben de artık ama ben de polikidtik overde var maalesef ya o yüzden kokuyorum ama 13. Takımla zayıflayağıma inanıyorum bize gereken tek şey sabır canım allah hepimize yardımcı olsun :))):2:[/ı]

Pamuh karatay yap ...bu ara herkesediyırum açlık 0 İnan ...açlık krizlerine girmiyorsun ...

Canım sen Karatay yapıyosun sanırım uyuduklarının listeyi bana atar mısın ben baktım ama baya ayrıntılı bir liste görünüyor o yüzden vazgeçtim canım ama snden bekliyoeum bir liste :)))

Canım ama bakıcam bir daha sen de listeyi atarsan sevinirim :)))

Cnm ekmek ve şeker vede meyve (kısmi olarak yasak )!! Nettedaha ayrıntılı var ..vede kk da bunla ilgili topik var ..ekmek yok diye sakın korkma ..günde 1ekmek yiyen ben acıkmıyorum sen düşün ...ayrıca kiloda veriyorsun hatırı sayılır .

teşekkür ederim canım bakıcam mutlaka sen kilo verdin mi canım :26:

Merhaba başlarken korkulu ve mağrurdum aynalardan korkuyordum ve 79.7 kiloydum yanaklarım balon gibiydi :S ama şimdi birazda olsa hedefime yaklaştım ve bu sabah 75.7 i gördüm tam tamına 10 gün sıkı diyet ve sporla bu sonucu gördüm hedefim olan kiloya ulaşmadanda asla ama asla bırakmayacağım şimdi pilatese gidiyorum sabret pamuh böyle devam hadi siz de bana katılın

menüm :)

hafta sonu ve geç kalktım yine :)

öğle 14:00
iki dilim kepek ekmeği ve bir dilim kaşar ile yapılmış tost
bir bardak yarım yağlı süt
iki kuru incir

akşam 17:30
bir tabak ıspanak yemeği
bir tabak yoğurt

ara 20:30
bir kuru incir
bir avuç fındık

2 lt su
1 saat pilates

canım nasıl gidiyor diyet :))

iyi gidiyor cnm ..daha tartılmadım ama..arada kaçamakta yaptım çiğköfte ve çikolata

Ben de bugün bir dilim kaşar YEdİM canım yasaymış diyette ama çok hafif bi menüyü zaten bugün o yüzden şanslıyım inşallah böyle dram eder canım sen ne zaman tartılacaksın ben 4 kilo versin on günde :)))

2 kilo daha vermişim cnm:)

SABAH 08
1 dilim peynir
1 kızarmış kepekli ekmek
2 siyah zeytin

ÖĞLE 12
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
1/2 peynir
1 salatalık

ARA 16:30
1 elma

AKŞAM 19
1 tabak kabak yemeği
1 tabak yoğurt
1.5 dilim kepekli ekmek
1 yeşil zeytin

ARA 20:30
1 sütlü salep
2 kare parça bitter
2 kabuklu yer fıstığı

2 lt su

Sevgili günlüğüm spor yapamadım pek fazla maalesef ama yarın yapacağım bu hafta daha çöl yapmayı düşünüyorum hedeflediğim 2 kiloyu vermemeyi ona bağlıyorum ben ... Sadece 1 300 verdim bu hafta çok iyi diyor herkes ama ben daha fazla vereceğimi imarların öyle oldu ama ben salı günü diyeti bozdum isteyerek bozmadım ama gram azaldı sanki isteğim menülerimide ağır tutmamalıyım sanki :S ama bu cumadan sonra kendime daha çok geldim sanki daha mutlu daha sakin daha güçlü :))))) yarın pikniğe gidecem pamuhcukun sevgili günlüğü tavuk göğsü 1 çupra 1 orta boy palamut yemeyi planlıyorum sabahı hafifi tutarım herkes bi şey diyor sadece kendimi dinlemeliyim :) yok nesfit kötü diyet bisküvi yok ama ben halsizlik kalıp diyetten vazgeçmek yerine devam etmeliyim bazen daha sıkı yapmak iyidir ama her zaman değil :) spor yapcak gücü bile kalmıyor insanın okumayı çok seven ve bol bol düşünen benden size bir öneri önceliğiniz hep kendiniz olsun
Görüşmek üzere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…