Pamuk Şeker'in çeyizi :)

yağmurcum herşey çok güzel topiğinde hayırlı olsun güzel şeyleri yazman dileğiyle

iyi para harcamışsın belli güzel ve kaliteli şeyler var

yağmurcum herşey çok güzel topiğinde hayırlı olsun güzel şeyleri yazman dileğiyle

iyi para harcamışsın belli güzel ve kaliteli şeyler var

inş.hayatım teşekkür ederim evet biraz harcadım umarım herşeye değer ağız tadıyla huzurla kullanırız aşkımla
birkaçı hediye bana mesela battaniyem,tost makinem,çelik tencerem ananem ve teyzemden hediye

işte bu yüzden nişan-söz olayına kadar çeyiz olayına ara vermeyi düşünüyorum.
karşı tarafın da hazırlıkları olabilir ayrıca yine karşı taraftan da hediye gelebilir belki.
ona göre biraz ara verip yatırıma ağırlık vereceğim.

evet ben bilirimki her doğum günümde teyzemle ananem birleşip bişi alırlar söylediler kızım artık giyim değil işine yarıcak bişi alalım die yok desemde anlamıolar onlardan hatıra iştee canlarım benim onlar
evet sende öle yap ozaman kuzum
karşı taraftan ben hiççççç bişi beklemiyorum o kadar düşünceli değiller bence ama inş.yüzümü kara çıkarrlar

Son düzenleme:

orkidecim kirli çıkılarda yerin hazır bekliyorum ay ay takibe allalım birimzie o topik çok iyi geldi bana canım

sende ne atarsam kardır düşün

bende bu aydan sonra çeyizi bırakcam büyük parçaları annem alacağı için ben küçüklerden gönlüme hoşgelenleri alıyordum ki yağmura olan gibi banada çoğu şey hediye gelebilir o yüzden bıraksam daha doğru

valla cnm bizimkinin ailesini o kadar yakından tanımıyorum ama şu anda tek evlenecek çocukları bizim adam olacağından oldukça ilgili olduklarını söylüyor benimki.
eşya falan hazırlık varmış diyo ama erkek gözüyle o çok da anlamaz diye düşünüp güvenmiyorum.
aksine bnm ailem bana destek olacak güçte değil, hatta ben onlara destek oluyorum. o yüzden kendi ailem açısından maddi anlamda desteğim az.

kirli çıkılara bu ay ekleme yapamayacağım. hazır düşmüşken altın, keşke alabilseydim ama hayırlısı.
artık bol bol yatırıma döneceğim önümüzdeki aydan itibaren.
bu ay hiç yoktan çeyize 700-800 yatırdım zaten.
o da yatırım

benimde kendi ailemden az ben çalıştım yaptım canım.
benimki evlerinde 3.cü evlenecek şahıs o yüzden yanii hiç sanmam ben.
enişte diyorsa doğrudur canım negüzel işte

benimde kendi ailemden az ben çalıştım yaptım canım.
benimki evlerinde 3.cü evlenecek şahıs o yüzden yanii hiç sanmam ben.
enişte diyorsa doğrudur canım negüzel işte

bizimkilerin bi gelini daha var da onu çok da sevmiyorlar sanırım ben öyle anladım.
nedenini bilmiyorum.
bi de ben memleketlileriyim ya ondan da ilgileniyor olabilirler. diğer gelin başka memleketten ve ankarada yaşıyorlar zaten.

yaaağmuuşşş, aşkla kullanın tüm cicileriii
yalnız o anahtarlıktan tüm 2013 gelinciklerinde ve eşlerinde olacak sanırımmm

benimkinin ailesi de gelinle abiyle problemli pek konuşup görüşmüyorlar orun yaşamışlar..inş.yağmur iyi olur diyorlarmış şimdilik huyu suyu saygısı düşüncesi güzel diyorlarmış ama birazda ben onlardan görsem desem ne güzel olacak
ama hayırlısı bakalım.inş.senin bu yönden yüzün güler orkidem

teşekkür ederim nurayımmm sağol hepimiz inş.
evet hepimizde ve kocişlerimizde olucak ooooh ne güzel yaaaaaa aynı kapıdan içeri aynı anahtarla gircez bitanem düşünsene yaa

[SUP][/SUP]
valla cnm inşallah hepimiz böyle el üstünde oluruz tüm 203liler olarak.
nasıl olacağı bilinmez, bizimkileri tanımıyorum çünkü.
ne desem erken.

mehehehehe

anahtar kardeşliğiiii bi tane arabalı bulup da alayım yaaa askım mest olsun... araba manyagı askımmm

gelecekteki arabamızın anahtarı pasam derim erir biter evlenelim de hemen araba alalım diyo oldu dedim sen bi evlen de

benimkide şimdi kullanacağımız ortak anahtarlık istiyordu arıyorum istediğim gibi yok diyor hala da arıyor..
geçen gösterdim anahtarlığı şok oldu çoook beğendi aşkımm yaa bu nasıl bişi dio ya ayy ben onu yerimmmmmmm
al bunu çağlam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…