Pamuk Şeker'in çeyizi :)

yağmurum yemek takımın benimkine çok benziyor. ben de geçen yıl aldım ama klasik taraftası, modası daim olsun diye böyle aldım ve hiç de pişman değilim.
çok da zarif bence.

yağmurum yemek takımın benimkine çok benziyor. ben de geçen yıl aldım ama klasik taraftası, modası daim olsun diye böyle aldım ve hiç de pişman değilim.
çok da zarif bence.

Bende memnunum iyikide almışım çok zarif aynen bende katılıyorum 2 takımımı seviyorumki güle güle kullanalım inş.kuzum sağol

yağmurum, esse tencerelerin ne kadar şeker, sosluk falan mı onlar? ben onları mutfak saati,zamanlayıcı gibi bişey sanmıştım..
yemek takımın da klasikler arasında, hiç modası geçmez yani..

yağmurum, esse tencerelerin ne kadar şeker, sosluk falan mı onlar? ben onları mutfak saati,zamanlayıcı gibi bişey sanmıştım..
yemek takımın da klasikler arasında, hiç modası geçmez yani..

yok hayatım sosluk teflon ayriyetten birşey de ısıtabilirsin çorba falan yani annemle almıştık yemek bile ısıtılır dedi:)
sanırım çilek ve ördek aldım kedi aldımmı hatrlamıyorum
teşekkür ederim cnm bende öyle düşünüyorum

ooo ben onda yemek bile pişiririm bakmalıyım esseye çünkü çok sevdim onlarııııı

bende öyle dedim anneme
bak canım alala bayağı oluyorrr yaa kolumuz kopmuştu ya ne paralar dökmüştük ama o zaman ben turcell indiriminde brde %30 indirimden yararlandıgım halde 100 e yakın ödemiştim yalan olmasında
esse değil ya mudo cnm

bebişkommmm onlar mudoda da var yaaa

esse de hiç görmedim hatta hep mudo da gördüm ben :44::44::44:

essenin sahanından bende de var şimdi gördüm... biz askımla köy kahvaltısına gitmiştik bi sabah orda görmüştüm bu sahanları içinde yumurta acayip lezzetli oluyo ondan sonra hemen biz de almıstık kendimize

yanlış yazmışım evet farkettim söyledim mudo da var doğru
ben hiç yemedim ama bizde aşkımla gezerken esseden aldık esse yazanları mis onunla alışveriş yapmak evimize yaaa eşek o ya

wuhuuuu yağmuşuumm daaa açmşş çeyizz tpiğii yaa
bi benmi kaldım nee :26:
hepsininnn gülee gülee kullan canımm çok güzllerr

canım hepsi çok güsel...güle güle kullanmayıda nasip etsin Rabbim inş.

he bi dee o kadar damacanayı ne yapacaksın kız,her rengini almışsın maşallah

canım hepsi çok güsel...güle güle kullanmayıda nasip etsin Rabbim inş.

he bi dee o kadar damacanayı ne yapacaksın kız,her rengini almışsın maşallah

çok teşekkür ederim cnm amin inş.hepimize
ya pembe ve turkuaz delisiyim
yeşilde istemeden bikaç parçam yeşil olmuş diye uydurdum birde beyaz aldım sürahi gibi kullanırız 1 tanesi yatak odama zaten her soframaa uygun birini koyarım cnm ya

yivvhuuuuuuu işteee o anahtarlıkların hepsini yerimmmm

kampanya gelir gelmez aliciiimmm aliciiimmm sonra da nişanlıcııma göstericiiim

ta ta taaaam arabayı daha almadık ama ben anahtarlıklarını aldım diyeee öpe öpe yer beni o da sonraaa ayılır bayılır araba manyagımm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…