- Konu Sahibi cottonsugar
-
kirli çıkılara bu ay ekleme yapamayacağım. hazır düşmüşken altın, keşke alabilseydim ama hayırlısı.
artık bol bol yatırıma döneceğim önümüzdeki aydan itibaren.
bu ay hiç yoktan çeyize 700-800 yatırdım zaten.
o da yatırım
benimkide şimdi kullanacağımız ortak anahtarlık istiyordu arıyorum istediğim gibi yok diyor hala da arıyor..
geçen gösterdim anahtarlığı şok oldu çoook beğendi aşkımm yaa bu nasıl bişi dio ya ayy ben onu yerimmmmmmm
Eki Görüntüle 417550 al bunu çağlam
ben araba da ikiye ayrılsın istiyorum canım yaa böle tek tek olmasın ev gibi
ya ben de altın alıyım diorum ama guvenemiyorum bozdurmama gerektiginde cıkmamaıs olursa diye dusmus olursa diye :44: napsam ki alsam mı
5 gramı ne kdr gizoş?
ben araba da ikiye ayrılsın istiyorum canım yaa böle tek tek olmasın ev gibi
ya ben de altın alıyım diorum ama guvenemiyorum bozdurmama gerektiginde cıkmamaıs olursa diye dusmus olursa diye :44: napsam ki alsam mı
5 gramı ne kdr gizoş?
bulursak ondanda hepiciğimiz sepetlerimize atarız ki
Eki Görüntüle 417564 çağlam baksana yaa nerde acaba yaaaaaa
yağmurum bizim evli anahtarlıklardan hepsiburada.com'da da var 59 tl mi neydi fiyatı
markafoni can caaan
çağlaam, evli anahtarlığımızı aldığımız markada arabalı da vardı ikiye ayrılan, öyle hatırlıyorum
gr altın almakla, çeyrek altın alıp biriktirmek arasında fark oluyo mu ki :26:
yine gelirse bir haber ucuveriiinnnnn
ben de merak ediyorum yaa yatırım işlerinden anlamıyorum hiçhazır düşükken alayım diorum sonra ya cıkmazsa kalırsa elimde diorum satısın alısdan daha dusuk oluyo cunku bozdurunca
anlamadım hiç bişi :26:
ben üniv. ikinci sınıftayken her ay çeyrek alıyodum 2 tane .. 55 tl ye falan alıyodum o zamanlar.. sonra çeyrek bir pahalandı bir pahalandıııı allahıııımmmm90 tl ye falan bozdurduum
keşke yine öyle bişey olsa
nuraycım bende ünideyken altın zengnydm bankada paracıklar bavulda altıncıklar sonra gelsin sevgilicikle tatiller diyorduk:)))))))))onla ikimiz kumabara yapıyor gidiyorduk
kızlar en iyisi gram altın ben bir kirli çıkıyım ya para fonunuz yada gram altınınız olsun şekerler :))))))
çağlam sen birikim yaptınmı para olarakmı yapıyorsun yoksa
gelincikler yaa o anahtarlıklara bende bayıldımmmkampanyanın adı ne söyleyebilirimisiniz takip edeyim bende
gelincikler yaa o anahtarlıklara bende bayıldımmmkampanyanın adı ne söyleyebilirimisiniz takip edeyim bende
markafoni de çıkıyor ezgicim çıkınca orkidemle sana haber veririz emi
chiccy defo life idi sanırım
Yağmurcum hepsi çok güzeller güle güle mutlulukla kullaann
Veee o anahtarlıktan bende istiyorummmm
kahvaltı setin ve yemek takımını sormussun canım
kahvaltın setin de yemek takımın da güzel canım sade ve sık olmus güle güle kullan onları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?