Pamuk Şeker'in çeyizi :)

canım bekliyorum ordada seni bende 5 gram alabildim annemde emekliliğinden ayrı bir hesap açtı anneminkinide tl bazında takipteyim listede

canım herşey olcağna varır onların ailesi sana destek olucaktır siz deprem geçirip yaralarınızı sardınız canım inşallah herşey yoluna girecektir

benimkininde ablası bu yıl evlenmezse büyük ihtimal aynı zamanda gidicez yükleme olcak ama napalım başa gelen çekilir alınabilen alınır zaten

ben araba da ikiye ayrılsın istiyorum canım yaa böle tek tek olmasın ev gibi

ya ben de altın alıyım diorum ama guvenemiyorum bozdurmama gerektiginde cıkmamaıs olursa diye dusmus olursa diye :44: napsam ki alsam mı

5 gramı ne kdr gizoş?

bulursak ondanda hepiciğimiz sepetlerimize atarız ki
çağlam baksana yaa nerde acaba yaaaaaa

Son düzenleme:

çağlaam, evli anahtarlığımızı aldığımız markada arabalı da vardı ikiye ayrılan, öyle hatırlıyorum
gr altın almakla, çeyrek altın alıp biriktirmek arasında fark oluyo mu ki :26:

çağlaam, evli anahtarlığımızı aldığımız markada arabalı da vardı ikiye ayrılan, öyle hatırlıyorum
gr altın almakla, çeyrek altın alıp biriktirmek arasında fark oluyo mu ki :26:

yine gelirse bir haber ucuveriiinnnnn

ben de merak ediyorum yaa yatırım işlerinden anlamıyorum hiç hazır düşükken alayım diorum sonra ya cıkmazsa kalırsa elimde diorum satısın alısdan daha dusuk oluyo cunku bozdurunca

anlamadım hiç bişi :26:

ben üniv. ikinci sınıftayken her ay çeyrek alıyodum 2 tane .. 55 tl ye falan alıyodum o zamanlar.. sonra çeyrek bir pahalandı bir pahalandıııı allahıııımmmm 90 tl ye falan bozdurduum
keşke yine öyle bişey olsa

nuraycım bende ünideyken altın zengnydm bankada paracıklar bavulda altıncıklar sonra gelsin sevgilicikle tatiller diyorduk:)))))))))onla ikimiz kumabara yapıyor gidiyorduk

kızlar en iyisi gram altın ben bir kirli çıkıyım ya para fonunuz yada gram altınınız olsun şekerler :))))))

çağlam sen birikim yaptınmı para olarakmı yapıyorsun yoksa

para olarak atmaya calısıyorum kuzum... pek de olmuyo ceyiz alınca ama... bu ay 2000 liralık ceyiz aldım nerdeyse :26:

geri kalanı para olarak bıraktım hesapta şimdilik :26:

gelincikler yaa o anahtarlıklara bende bayıldımmm kampanyanın adı ne söyleyebilirimisiniz takip edeyim bende

Son düzenleme:
gelincikler yaa o anahtarlıklara bende bayıldımmm kampanyanın adı ne söyleyebilirimisiniz takip edeyim bende

ezgicim Chiccy Deco Life yazıyo anahtarlığın ambalajında.. markafoniye gelince haber veririz zaten birbirimize

kahvaltı setin ve yemek takımını sormussun canım

kahvaltın setin de yemek takımın da güzel canım sade ve sık olmus güle güle kullan onları da

kahvaltı setin ve yemek takımını sormussun canım

kahvaltın setin de yemek takımın da güzel canım sade ve sık olmus güle güle kullan onları da

şimdi tek tek yazıyorum anlaşılsın diye hayatım daha raahat olur bakanlar için
evet sordum merak ettim ne düşündünüz diye cnm sağolasın kaç senelik o zamanlar bunlar modaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…