- Konu Sahibi cottonsugar
-
Doğru diyosun valla yaa yemeğin görünümü güzzel olunca iştahı da açılıyo insanın
Gelirizz tabiiiiiiiiii sen yemek yaptım gelin de yeter ki balımmm :109:
aynen öyle yani ilk önce göze sonra mideye hitap etmelioruç oruç
ooo ben yaparım sizi çağırırımkiiiiiiii çok severim ki yapmayı canımm
Hakkaten yaa oruç oruç konuşmayalım yemekten daha fazla,midem sinyal veriyo zaten durmadan
Ben hiç bilmiyorum yemek yapmayı,içimden de fazla gelmiyo aslında bakalım ben nasıl öğrencem bu püsürlükle
Ev anartarlığınıza bayıldım ya çok güzel eşyaların güle güle kullan tatlımm :)
ben buraya zamanı gelince denenmiş tariflerimi yazarımki vakit oldukça inş.ooh sizlerde öğrenirsiniz kuzum
çok zevkli yapması yahu hele ben yemekten çok yedirmeyi severim kiiiiiiiiiiğğğğğğğ
benim yanımda yiyorlar yani yeselerde hep canım isteemez dayanabiliyorum ki sahurda 2 ince dilim ekmek yedim bu yani ama kafamda ağrı falan olmasa süper olucak ama oluo malesef bulantı olayo sanki ayy neysee az kaldı 5 saat kaldı
Ben de kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum,düşününce acıktığımı hissediyorum ama bugün başta çeyiz almanın heyecanı,mutluluğuyla sonra da kendimi işe kaptırmakla fazla düşünmemeye çalıştım
Rabbim çok şükür sabrını veriyo yaa
aynen öyle canım ya çok şükür kaldı 29 gün
bende müzik dinlemeye başladım yaa akşam ne yapsam diye düşünmeye başladım birde:44:
Allah iyiliği versin cottonum yaa 2 gün kaldı der gibi 29 gün kaldı diyo bide
Çalışıomusun tatlımcım sen?
yess çalışıyoreeeee güliiimmmmmmm sen yanlış hatırlamıyorsam muhasebedeydin demi
Evettt pamuk şekerimmmm ama ne zaman konuşmuştuk ki ben hatırlamıyorumm :26:
yağmur ben unuttuysan canm bir yerde konuşmuşuzdur elbet ya benim sayfada yada bilmem...:26:
Ben seni çok damacanan olmasından hatırlıyorum çok ilgimi çekmişti de sormuştumm sana o zaman sohbet etmişizdir belkii
hmm olabilir belkim canım olsun tanışmışız ya oda yeter
Yeter tabisiii bebeğiimmm
Söz,nişan varmıydı sizde pambuğummmmm(pamuğun gülincesi)
pambuğummm sevdim bunu
yok gülinnbikim canım ailemle tanıştı ben zaten tanımıştım şimdi bakalım bayramdan sonra gelelim demişler aileler bayanlar tanışmaya bakalım ne oliiicik:18::26:
sizde?
Bizde de yok kuzum :2:
Ben onun sülalsine kadar tanıştım
O da annemle ve dayımlarla falan tanıştı
Ve ayrıca annişleri de tanıştırdık ama bitek babam geri planda kalıyo,çünkü istemeye yakın tanışmak istiyo babişko daha erkenmiş öyle diyo
Çok biliyo o
hmmm..peki ne zaman isticeklermiş?
çeyizlerin çok güzel canım çok güzeller şu şekilli şeyin daha bir hoş
neydi adı hı!!
muhallebi süsleme aleti
nerde bulunur ya ben de alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?