Pamuk Şeker'in çeyizi :)

Doğru diyosun valla yaa yemeğin görünümü güzzel olunca iştahı da açılıyo insanın
Gelirizz tabiiiiiiiiii sen yemek yaptım gelin de yeter ki balımmm :109:

aynen öyle yani ilk önce göze sonra mideye hitap etmeli oruç oruç
ooo ben yaparım sizi çağırırımkiiiiiiii çok severim ki yapmayı canımm

aynen öyle yani ilk önce göze sonra mideye hitap etmeli oruç oruç
ooo ben yaparım sizi çağırırımkiiiiiiii çok severim ki yapmayı canımm

Hakkaten yaa oruç oruç konuşmayalım yemekten daha fazla,midem sinyal veriyo zaten durmadan

Ben hiç bilmiyorum yemek yapmayı,içimden de fazla gelmiyo aslında bakalım ben nasıl öğrencem bu püsürlükle

Hakkaten yaa oruç oruç konuşmayalım yemekten daha fazla,midem sinyal veriyo zaten durmadan

Ben hiç bilmiyorum yemek yapmayı,içimden de fazla gelmiyo aslında bakalım ben nasıl öğrencem bu püsürlükle

ben buraya zamanı gelince denenmiş tariflerimi yazarımki vakit oldukça inş.ooh sizlerde öğrenirsiniz kuzum
çok zevkli yapması yahu hele ben yemekten çok yedirmeyi severim kiiiiiiiiiiğğğğğğğ
benim yanımda yiyorlar yani yeselerde hep canım isteemez dayanabiliyorum ki sahurda 2 ince dilim ekmek yedim bu yani ama kafamda ağrı falan olmasa süper olucak ama oluo malesef bulantı olayo sanki ayy neysee az kaldı 5 saat kaldı

Ben de kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum,düşününce acıktığımı hissediyorum ama bugün başta çeyiz almanın heyecanı,mutluluğuyla sonra da kendimi işe kaptırmakla fazla düşünmemeye çalıştım
Rabbim çok şükür sabrını veriyo yaa

aynen öyle canım ya çok şükür kaldı 29 gün
bende müzik dinlemeye başladım yaa akşam ne yapsam diye düşünmeye başladım birde:44:

aynen öyle canım ya çok şükür kaldı 29 gün
bende müzik dinlemeye başladım yaa akşam ne yapsam diye düşünmeye başladım birde:44:

Allah iyiliği versin cottonum yaa 2 gün kaldı der gibi 29 gün kaldı diyo bide

Çalışıomusun tatlımcım sen?

pambuğummm sevdim bunu
yok gülinnbikim canım ailemle tanıştı ben zaten tanımıştım şimdi bakalım bayramdan sonra gelelim demişler aileler bayanlar tanışmaya bakalım ne oliiicik:18::26:
sizde?

Bizde de yok kuzum :2:
Ben onun sülalsine kadar tanıştım
O da annemle ve dayımlarla falan tanıştı
Ve ayrıca annişleri de tanıştırdık ama bitek babam geri planda kalıyo,çünkü istemeye yakın tanışmak istiyo babişko daha erkenmiş öyle diyo

Çok biliyo o

hmmm..peki ne zaman isticeklermiş?

çeyizlerin çok güzel canım çok güzeller şu şekilli şeyin daha bir hoş

neydi adı hı!!

muhallebi süsleme aleti

nerde bulunur ya ben de alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…