- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
- Konu Sahibi cottonsugar
-
Herşeyin çok cici çok beğendimMevlam ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım.
amin bitanem çok tşk.ederim sanada güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim
canım yemek takımın çok sade ve şık her türlü sofra düzeni için ideal renk kombinasyonları yapabilirsin masa örtüsü renk renk al ve süslü bir masa kur peçete halkalarıyla renkelniyor minik mumluklar felan çok şık olur
ya bi kaç gndür pamuk şeker die görüorm ama hiç bakmamıstm senin olduğun aklıma gelmedi:)))
güle güle kullan cnm çeyizlerini hayırlı olsn topiğindeeee
Çeyizlerin çok güzel canım güle güle mutlulukla kullan inş:)
Canım güzel eşyalarını güle güle kullanmak nasip olur inşallah hepsi harika
Ama bir şey sormak istiyorum şu damacanalar ne işe yarıyor renk renk 3 - 4 tane vardı sanırım merak ettim çok
Ben buu 3. Siradaki renkli tencereleree bayildim aynilarindan istiyorummm :) Guzel gunlerde kullanin :)m
Canım çok sağol o senin güzell gören gözlerintşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inş.
sor anam sorpembe ve turkuaz delisiyim,sonra şeffaf aşkoşun aldığı,yeşili de istemeden bazı parçalarım mutfak yeşil olmuş baktımda ondan öle aldım sofra rengine göre kullancam artık onları ve 1 tanesi yatak odamızda kalıcak inş.
Anladım canım bende alayım bari.Sizleri görüp fikir ediniyorum çok yardımcı oluyorsunuzSizin düğün yakın galba çeyizin tamamlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?