Pamuk Şeker'in çeyizi :)

Herşeyin çok cici çok beğendim Mevlam ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım.

canım yemek takımın çok sade ve şık her türlü sofra düzeni için ideal renk kombinasyonları yapabilirsin masa örtüsü renk renk al ve süslü bir masa kur peçete halkalarıyla renkelniyor minik mumluklar felan çok şık olur

teşekkür edirim gizişkommm öperim ki seni
biliyormusun hep hayalim tv ünitesnin üstüne minnak minnak mumlar serpiştirmek yaaa
canım valla bernardoya bakmıştım siyah beğenmiştim ama kalmamıştı bilmiyorumki ne renk runner alsam ya:44:
ben aşkoşa peçete halkaları gösterdim orda aşkım bu ne ya biz bu kader moderenmiyiz fio eşek siz evde kullanıyormusunuz dio yoo ne gerek var dedim ee ne alcan boşuna dedi nebiliyim adettir dedim senbilirsin dedi ama tabi 1takımhalkalıkta alcam yani
kahvaltı takımımı da gördünmü ayırt edebildin mi:44:

ya bi kaç gndür pamuk şeker die görüorm ama hiç bakmamıstm senin olduğun aklıma gelmedi:)))
güle güle kullan cnm çeyizlerini hayırlı olsn topiğindeeee

Canım güzel eşyalarını güle güle kullanmak nasip olur inşallah hepsi harika

Ama bir şey sormak istiyorum şu damacanalar ne işe yarıyor renk renk 3 - 4 tane vardı sanırım merak ettim çok

Ben buu 3. Siradaki renkli tencereleree bayildim aynilarindan istiyorummm :) Guzel gunlerde kullanin :)m

Canım güzel eşyalarını güle güle kullanmak nasip olur inşallah hepsi harika

Ama bir şey sormak istiyorum şu damacanalar ne işe yarıyor renk renk 3 - 4 tane vardı sanırım merak ettim çok

Canım çok sağol o senin güzell gören gözlerin tşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inş.
sor anam sor pembe ve turkuaz delisiyim,sonra şeffaf aşkoşun aldığı,yeşili de istemeden bazı parçalarım mutfak yeşil olmuş baktımda ondan öle aldım sofra rengine göre kullancam artık onları ve 1 tanesi yatak odamızda kalıcak inş.

Anladım canım bende alayım bari.Sizleri görüp fikir ediniyorum çok yardımcı oluyorsunuz Sizin düğün yakın galba çeyizin tamamlanmış

Anladım canım bende alayım bari.Sizleri görüp fikir ediniyorum çok yardımcı oluyorsunuz Sizin düğün yakın galba çeyizin tamamlanmış

al al canım çok şirinler öyle büyükte değiller yer kaplamaz
yok hayatım ya bizim 2013 eylül ekim falan:26: kısmetse ev teslimi o zaman
senin ne zaman?

Anahtarlığa bayıldım, nerden aldın öğrenebilir miyim? :)

Hepsiburada'da ki aynısından değil bu arada, baktım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…