- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Hemsirecik
Aaaaaahhh alınır ama o minnoş has bir Van kedişi taaaam mıKedi mi kedi diil o pisi pisi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaahhh alınır ama o minnoş has bir Van kedişi taaaam mıKedi mi kedi diil o pisi pisi![]()
Kk nın poncikellasi o yirimAaaaaahhh alınır ama o minnoş has bir Van kedişi taaaam mı![]()
Yaaaa o burnu koparırım ya, bakışını senin bebeeee
Kanka aa o yavrular ondan mı çıktı yaa
Pamuksu 15 yavru doğurdu kanki anasi gibi degil gshshshs hepside minik birer yün yumağı gibiydiKanka aa o yavrular ondan mı çıktı yaa![]()
Öperim ki
Yaaaaa hepsini naaptınnPamuksu 15 yavru doğurdu kanki anasi gibi degil gshshshs hepside minik birer yün yumağı gibiydi![]()
Sahiplendirdim hepsini kiz onlara mama yetismezYaaaaa hepsini naaptınnyavrular acayip tatlı ponçik oluyyolar ya
Buralar hep dutluktu Bi zamanlar hepsini sattım deme sakın![]()
Nickom bak burda ne var
Bak bu kiza senÇoğunuzun artık tanıdığı bebegim, guzum, yavrum, kızımın fotolarının olduğu bir konusu olsun istedim. Sizde baktıkça pamuk gibi olursunuz ❤❤
Pamuksu hanım mart 2018 doğumlu tek-goz van kedisi❤ uzun ipeksi tüylü muhtesem bir bebek
Eki Görüntüle 2894116
Aman Allahım nasıl guzelllllNickom bak burda ne var![]()
@zorunlunick
Aman Allahım nasıl guzelllll
Ev kedileri cins olsun olmasın ayrı bir güzel oluyor ya bakımdan heralde
Cokkkkkk pamuk hakikaten![]()
Pembislerini opesim geldi .
Yavrulari sahiplendirildi canim yaslarini bile doldurdular❤Pembislerini opesim geldi .
Yavrularını napcan salsana bana bir tane![]()
Hemşirem yeni resimYavrulari sahiplendirildi canim yaslarini bile doldurdular❤