geçen akşam bir taksici bozuntusuyla bunun kavgasını yaptım.Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. İzmir ve ankarada bizzat şahidim kapıdan sokmuyorlar maskesiz. Şu an dalyandayım burda da aynı. Bodrum ve marmaris tarafında da kapalı alanda gayet zorunlu maske. Nerede takmıyorlar bilmiyorum, hakim değilim türkiyenin tamamına.
Ancak maskesiz müşteri alan marketleri şikayet etme hakkınız var. Kullanın. Aksiyon almayıp söylenmek bana saçma geliyor.
mecbur kalmadıkça taksi gibi bir araca binmiyorum ama annem yürümek istemedi diye bindik. henüz hareket etmemiştik baktım adamda maske yok. 3 kişiyiz, bir de taksici toplam 4. afedersiniz kç kadar arabada. paşam maske takmayacakmış. uyardım, takar mısınız dedim. önce ben aşılıyım zaten dedi. olabilir, biz de aşılıyız ama takıyoruz, siz de takın dedim. zorunda mıyım dedi

ben de ikinci doz aşımı oldum, ailem de oldu, açık alanda gerçekten 1-2 metre yakınımda insan yoksa ben de takmıyorum ama kalabalık ve kapalı alanlarda takıyorum, kapalı alanda mecburi zaten.