Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Sadece bana degil
Insanliga.. ben cok
Onemliyim
Demedim zaten.. bireysel olarak hic kimse onemli degil.. topluluk olarak degerliyiz.. ama anlamamakta israrcisiniz
Başka başlıkta da anlatmıştım burda da anlatayım.

Geçen bir yazı okudum. Çiçek aşısını bulan jenner ilk bulduğunda bir kısım insanlar karşı çıkıp linç etmeye çalışmışlar. Aşıda sığır geni var hepimiz sığıra dönüşücez falan demişler. Aradan nerdeyse 200 yıl geçti hala insanlar aynı. Kimse çiçek aşısından sığıra dönüşmedi, Covid-19 aşısından da kimse robota dönüşmeyecek. Ama sen ve senin gibiler ibretlik cahilliğinizle anılıcaksınız.

Başka başlıkta da anlatmıştım burda da anlatayım.

Geçen bir yazı okudum. Çiçek aşısını bulan jenner ilk bulduğunda bir kısım insanlar karşı çıkıp linç etmeye çalışmışlar. Aşıda sığır geni var hepimiz sığıra dönüşücez falan demişler. Aradan nerdeyse 200 yıl geçti hala insanlar aynı. Kimse çiçek aşısından sığıra dönüşmedi, Covid-19 aşısından da kimse robota dönüşmeyecek. Ama sen ve senin gibiler ibretlik cahilliğinizle anılıcaksınız.
😂😂😂neyi anlamiyorsun? Sen benim
Postlarimi okumadin bence yoksa boyle birsey yazmazdin😂

24 Temmuz 2020
toplam vaka ; 937
vefat ; 17

24 Temmuz 2021
toplam vaka ; 12.381
vefat ; 58

1 senede yapılan test sayısı 5 katına çıkmışken vaka sayısı 13 katına ölüm sayısı ise 3.4 katına çıkmış. Bu sene aşıda olduk, geçen sene bu dönem kısıtlamalar vardı, alışı insan sayısı çok azdı.

Vaka ve ölüm bu kadar kat artmışken, Rusya'da mutasyonlu virüs var iken bu elini kolunu sallayanların Türkiye'ye girmesini anlamıyorum. Kısıtlamalar neden kalktı? bunu anlamakta zaten zorlanıyorum. Bazı sektörlere sözler mi verildi? Bakın yukarıda bilimsel bir gerçek değil matematik paylaştım. Sıçmış durumdayız kimsenin ya umurunda ya da farkında değil.
Sakin olun kızlar:).Ahvalimiz bundan ibaret

Sakin olun kızlar:).Ahvalimiz bundan ibaret
işte bunlara karşı elimizden bir şey gelmediğinden tek çaremizde aşı olmak derim ben.hiç covidden entübe hasta videosu gördünüz mü.yakınım doktor attı ben gördüm.görse insanlar geceden kuyruğa girip aşı olurlardı

Asi olmamaktan ziyade suan herkesin tatilde gobek atmasindan olmasin o😏 hani kontrol altina aliniyodu herkes evde kalirsa.. yani napmaya calisiliyo o zaman biri anlatsin.. suan neden herkes bu kadar rahat? Devletler napmaya calisiyolar? Neden herkes asi olmadan herkese bu kadar rahatlik verildi? Yani bu kadar iyiligimizi isteseler herhalde tum dunyada bu ayni duzen olmazdi suanda..
Devlet ne yapsın herkesin ağzına maske takıp bir tane de polis mi görevlendirsin maskeyi çıkarırsa bir tane yapıştır mı desin acaba ? Para yok sorun bu işte

Bunun aynisini diyorum karsi cikiyolar.. bu kadar varyant ve tehlike varsa eger neden bu kadar rahat herkes?
Geçen sene sıkıydık bizde.Bu sene gevşedik.Ama maske ve dezenfekdan eşliğinde.Sosyal mesafeyi koruyarak.Kalabalık marketlere,avm lere mümkün olduğu kadar girmiyoruz

Devlet ne yapsın herkesin ağzına maske takıp bir tane de polis mi görevlendirsin maskeyi çıkarırsa bir tane yapıştır mı desin acaba ? Para yok sorun bu işte
Valla nasil ipleri sıkı tuttularsa gene tutabilirler.. dukkan kapatmakla olmuyo tatil
Yerlerinde
Milleti ust uste goruyoruz her gun tv lerde.. hani nerde sosyal mesafe dedikleri
Sey?

yazsin o otellere tatil yerlerine cezalari bakalim kim napiyo? Kim uymuyosa kapisina kilit vursun bu kadar basit.. yani sartli surtli acilacak dendi ama
Sartli filan acildigi yok.. pandemiden onceki zamanla ayni..

işte bunlara karşı elimizden bir şey gelmediğinden tek çaremizde aşı olmak derim ben.hiç covidden entübe hasta videosu gördünüz mü.yakınım doktor attı ben gördüm.görse insanlar geceden kuyruğa girip aşı olurlardı
Aşıdan başka çare yok.Ama birde bu vaziyetin açıklaması olmalı.Tedbiri,maskeyi elden bırakmayın diyorlar.Aşılıyım diyen maskeyi çıkardı.

Geçen sene sıkıydık bizde.Bu sene gevşedik.Ama maske ve dezenfekdan eşliğinde.Sosyal mesafeyi koruyarak.Kalabalık marketlere,avm lere mümkün olduğu kadar girmiyoruz
herkes öncelikle kendinden sorumludur.bana gülselerde garipseselerde 41 derece sıcaklıkta çift maskeyle dolanıyorum sokakta avm de.asla da yemek yemiyorum paket yaptırıp çıkıyoruz.maskesizleri ne yapayım uyarsan tersliyorlar konuşsan ahkam kesiyorlar.banane ne halleri varsa görsünler demek zorunda kalıyoruz

Valla nasil ipleri sıkı tuttularsa gene tutabilirler.. dukkan kapatmakla olmuyo tatil
Yerlerinde
Milleti ust uste goruyoruz her gun tv lerde.. hani nerde sosyal mesafe dedikleri
Sey?

yazsin o otellere tatil yerlerine cezalari bakalim kim napiyo? Kim uymuyosa kapisina kilit vursun bu kadar basit.. yani sartli surtli acilacak dendi ama
burda haklısın işte

😂 ciddiyim evet cok guvenilir sayfalari takip ediyorum.. islerin icinde isler var..sandigmz kadar masum degil
Ne yazikki.. ama
Ben cozmedim o kadar zeki degilim ne yqzikki
Benim tek dayanağım bilimdir, sanmıyorum ama eğer elinizde bu konuyla ilgili bilimsel makaleler varsa seve seve okumak isterim.

Bahsettiğiniz güvenilir(!) sayfaların aşıt karşıtları tarafından açılmış olduğuna eminim.

Çip konusuna değinmeye bile gerek yok, takip edilecek kadar önemli insanlar değiliz. Zaten takip edilmekten korkuyorsanız akıllı telefon kullanmayın zira çipsiz de her şey mümkün.

Valla nasil iplwti sıkı tuttularsa gene tutabilirler.. dukkan kapatmakla olmuyo tatil
Yerlerinde
Milley ust uste goruyoruz her gun tv lerde.. hani nerde sosyal mesafe dedikleri
Sey?

Tontriko ramazanda yasaklarda yeterli önlem alınmadı bence.Belli merkezlerde denetim.Bence denetim öle olmamalı.Ani baskın ve ceza gerek.Ben ceza yazdıklarını duymadım mesela.Yasak süresince fizik tedaviye gittim.Kantinde açık havada oturuyorum birgün garson denetime geliyorlar diye masaları ayırıyor.Olmaz böle

Benim tek dayanağım bilimdir, sanmıyorum ama eğer elinizde bu konuyla ilgili bilimsel makaleler varsa seve seve okumak isterim.

Bahsettiğiniz güvenilir(!) sayfaların aşıt karşıtları tarafından açılmış olduğuna eminim.

Çip konusuna değinmeye bile gerek yok, takip edilecek kadar önemli insanlar değiliz. Zaten takip edilmekten korkuyorsanız akıllı telefon kullanmayın zira çipsiz de her şey mümkün.
ben gönüllüyüm lütfen bana çip taksınlarrr. :olamaz: sayemde kadınlar kulübünü takip ederler:KK45:

Back
X